Nyhet!

Speltips: West Brom – Liverpool (Premier League)

På söndag ska en viktig match spelas för Liverpool. De behöver vinna för att ha chans till topp 4 och Champions League platsen. West Brom är redan utslagna och har inget att spela för. Matchbilden känns självklar på förhand och ett hemmalag utan motivation har inte mycket att säga till om.

Match: West Brom – Liverpool
Speltips: 
Båda lagen gör inte mål
Odds: 
1.95
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
1

Rygga spelet hos Bet365

West Brom kom upp som nykomlingar till denna säsong. Men värvningarna uteblev och det visade sig vara en alldeles för tuff uppgift. Så nästa säsong startar de om i Championship igen. De har inget alls att spela för nu vilket gör att de inte har den hungern som krävs för att störa ett så bra lag som Liverpool. Hemmalaget gillar att ligga lågt för att sedan satsa på offensiva fasta situationer. Men djupledspelet är inte den starka sidan, och det gör att de inte kommer skapa allt för många målchanser.

Till skillnad från West Brom så har Liverpool mycket på spel vilket betyder att 3 poäng är ett måste. Och det gör att laget kommer göra allt för att även hålla nollan då de inte har råd att släppa in någon sen kvittering eller ett tidigt underläge. Sedan Van Dijk blev skadad så har laget haft probleme med försvaret. Men det är just djupledsspelet som varit det stora bekymret. För det fysiska har ersättarna, och det gör att West Brom är ett bra motstånd då de själva bara vill spela i luften. Så det gynnar bortalaget att inte behöva möta någon kvick forward.

Liverpool har inte råd att tappa poäng här, och det gör att hela laget kommer ha full fokus under hela matchen. Och med tanke på att hemmalaget inte slåss om överlevnad längre så lär de inte vara lika farliga offensivt heller. Jag tror Liverpool löser segern utan att släppa in något mål!

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]