Nyhet!

Speltips: West Bromwich – Burnley (Premier League)

Den femte omgången i Premier League går mot sitt slut. Men det är fortfarande två matcher kvar som ska spelas. En av matcherna är den mellan nykomlingarna West Bromwich och krigarna Burnley. En match som kommer vara extremt fysisk men där ett av lagen kommer vara lite extra hårda i närkamperna.

Match: West Bromwich – Burnley
Speltips: 
Burnley 0.0 kort
Odds: 
1.70
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

West Bromwich kommer från Championship då man tillslut lyckades knipa andraplatsen förra säsongen och klev på så sätt upp i Premier League. Man hade en offensiv fotbolls filosofi och man gjorde näst flest mål i ligan. Det är en fotboll man inte riktigt kommer att kunna spela fullt ut nu eftersom lagen är mycket bättre som man möter. Och det har gjort att man har mycket mindre bollinnehav denna säsong. Dock ska det tilläggas att man endast mött lag som är bollförande lag, tillskillnad från vad man möter denna gång.

Burnley är ett väldigt defensivt lag som endast spelar fotboll genom att minimera riskerna till misstag. Och man har sällan mest bollinnehav i en fotbollsmatch. Dessutom spelar man väldigt fysiskt för att stänga ner motståndarnas anfall. Det sker oftast på mittplan för att man inte vill ha några farliga frisparkslägen mot sig. Men bara för det sker på mittplan så blir det tillslut gula kort ändå. Burnley som har flera riktigt fysiska gubbar kommer att spela så hårt man kan för att få West Brom ur balans. Framförallt när det är en jämn match likt detta så smäller det extra i duellerna.

Det är en väldigt jämn match som egentligen kan sluta hur som helst. Men jag tror på en matchbild som West Bromwich kommer försöka hålla bollen inom laget och då kommer Burnley bli tvungna att dra på sig frisparkar. När Burnley också är ett av de mest fysiska lagen i ligan så leder det ofta till att man drar på sig gula kort. 

Rygga spelet hos Bet365

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.