Nyhet!

Speltips: West Ham – Brighton (Premier League)

Det vankas ett intressant möte mellan Londonlaget West Ham mot Graham Potters Brighton. Hemmalaget som har startat otroligt bra med tanke på förra årets resultat. Man ligger på den övre halvan för tillfället och behöver vinna denna ifall man ska fortsatt behålla sin position. Brighton istället har haft en del motstuds med resultaten och man ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Hur som helst är det två målglada lag vilket talar för mycket mål.

Match: West Ham – Brighton
Speltips: 
Över 2.5 mål
Odds: 
1.97
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

West Ham gör både mycket mål men släpper också in en hel del mål. De har gjort 21 mål framåt på de 14 matcher man spelat och de har släppt in 19 mål. Vilket betyder att det i snitt blir 2.86 mål i Londonlagets matcher. Och det är i matcherna då man möter offensivt inriktade lag som man ofta gör ett par mål framåt men också släpper in något. Så när man mötte tillexempel Sheffield så blev det endast 1 mål. Men när man nu möter Brighton som gillar att spela med risk så kommer West Ham få sina målchanser.

Brighton har som sagt inte fått ihop så mycket poäng som man egentligen förtjänar. Man spelar bra och skapar målchanser men man har svårt att sätta dit den. Men ändå har man gjort 16 mål, vilket gör att man undrar hur mycket mål man hade gjort ifall man varit kliniska. De släpper in en hel del mål då man vill spela sig ur svåra situationer istället för att rensa, vilket leder till att man då och då gör felpass som ger motståndarna målchanser. Efter 14 matcher har Brighton ett snitt på 2.71 mål i sina matcher, med både gjorda och insläppta inräknat. Brightons Tariq Lamptey missar denna match vilket gynnar West Hams offensiv.

Inbördes möten så har 5 av de 7 senaste matcherna slutat med minst 3 mål. Det beror på lagens sätt att spela fotboll på och det uppstår alltid farliga målchanser för bägge lagen. Det är inga lag som backar hem och försvar sig i en hel match, utan bollinnehavet kommer skifta, likaså målchanserna. 

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.