Nyhet!

Speltips: West Ham – West Brom (Premier League)

Det ska spelas en intressant match när West Brom gästar West Ham. Två lag som ligger på helt olika platser i tabellen. West Ham som gör en bra säsong än så länge och som är med i fighten om Europaplatserna. West Brom istället har det tufft på nästjumbo platsen.

Match: West Ham – West Brom
Speltips: 
Under 10.5 hörnor
Odds: 
1.80
Spelbolag: 
Bet365
Units: 
3/5

West Ham har gjort det bra många matcher men det är främst i matcher mot lite bättre lag som man presterar som bäst. Eftersom det är i de matcher som man kan ligga lågt och kontra. När man nu möter West Brom så kommer man själva få hålla i bollen vilket man inte föredrar. De snittar 4.8 hörnor per match vilket inte är allt för mycket.

West Broms taktik är att ligga väldigt lågt för att vänta ut motståndarnas misstag. Något som gör att man inte får med sig många hörnor alls själva, vilket också har gjort att man fått minst hörnor i hela ligan. Ett snitt på 3.5 hörnor per match vilket är väldigt lågt.

Två lag som inte skapar mycket hörnor ställs mot varandra. En match som West Ham kommer behöva dra upp tempot själva i. Vilket gör att det förmodligen blir en ganska tempofattig match.

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]