Nyhet!

Speltips: Wolverhampton – Everton (Premier League)

Det ska spelas en intressant match på Molineux Ground då Everton gästar det orangeklädda hemmalaget. Everton som har chans på topp 4 vid vinst och Wolves som kommer upp på elfte plats vid seger. Två relativt jämna lag där det kan smälla åt bägge hållen.

Match: Wolverhampton – Everton
Speltips: 
Båda lagen gör mål
Odds: 
2.00
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3/5

Wolverhampton har inte börjat prestera lika bra som man gjorde förra året ännu, det mycket på grund av att Jiménez har varit skadad. Men man har börjat ta fler poäng och gjort bättre matcher. De snittar över 1 mål per match vilket talar för att man ska göra mål mot ett Everton som släpper in 1.25 mål i snitt. Wolves är ett lag som presterar mycket bättre på hemmaplan vilket också talar för att offensiven ska kunna göra mål i denna match.

Everton har fått tillbaka sin stora stjärna James Rodríguez vilket betyder en stor fördel offensivt sett. Man snittar lite över 1.6 mål per match vilket bör räcka mot ett Wolves som släpper in 1.4 mål i snitt. Trots att man har en defensiv tränare så har man spelet flera målrika matcher, främst mot lagen på den nedre halvan. Den stora mittfältsgeneralen Allan är skadad och missar denna match, vilket betyder att Everton förlorar en stor del av sin defensiva kapacitet. Något som leder till att Wolves kommer kunna skapa fler målchanser.

Det är två ojämna lag som möts som presterar i tid och otid. Men det är lag som tror på sin spelidé och som på så sätt alltid skapar lägen. 

Rygga spelet till bästa oddset!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.