Nyhet!

Speltips: Wolverhampton – Southampton (FA-cupen)

De två sista FA-cup matcherna ska spelas för denna gången. En svårtippad match när Southampton kommer på besök hos Wolves. Rotering lär ske då truppens alla spelare ska få spela något när de inte får spela i ligan. Tror på mycket fart i denna match.

Match: Wolverhampton – Southampton
Speltips: 
Över 2.0 mål asiatisk handikapp
Odds: 
1.70
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
1

Wolves gör ingen supersäsong på något sätt, då man ligger långt ner i tabellen jämfört med förra året. Men man är alltid ett tufft lag att möta då de har en effektiv spelplan. Dock är de ett lag som spelar i stort sett samma lag i varenda ligamatch, väldigt sällan roterar man. Men då det är en cupmatch nu så brukar bänkspelarna få chansen. Något som gör laget lite sämre på grund av rutinen vilket inte är konstigt då det tar tid att lära sig ett spelsystem. Till denna match står man som favoriter men Southampton är ett starkt offensivt lag som kommer kunna skapa flera målchanser på hemmalaget.

Southampton öppnade urstarkt i ligan men har tappat en del det senaste. Man har haft spelare frånvarande med skador och lär inte kunna ställa upp med fullt lag idag heller. Dock är man effektiva framåt. Defensivt så släpper man in en hel del mål vilket öppnar upp för Wolves. För även om hemmalaget saknar sin klart bästa målskytt i Jiménez så har man fått in ett bra nyförvärv i Willian José. En forward som kommer göra en hel del mål när han kommit in i det Engelska spelet.

Det är två jämnbra lag i sina bästa stunder, men då det kan ske en del rotering så lär det öppna upp både framåt som bakåt. Tycker om överspelet i denna match fastän Wolves kan spela målsnåla matcher. Men då det är cup så kan det gå undan, ett bra exempel är inte minst Everton-Tottenham igår.

Jag spelar X

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]