Nyhet!

Spletips: Danmark – Belgien (Nations League)

Två relativt unga lag möts på fredag där världsettan Beligen möter Danmark som ligger på en sextonde plats i världsrankingen. En match där Danmark inte borde underskattas men där Belgien helt klart är ett par nivåer bättre.

Match: Danmark – Belgien
Speltips: Belgien fulltid
Odds: 1.85
Investering: 3/5U
Spelbolag: Unibet

Det är ett belgiskt lag som är riktigt bra för tillfället, med många storstjärnor på varje position. EM-kvalet totalt slaktade man med 10 raka segrar av 10 möjliga. Man gjorde 40 mål på 10 matcher, samt släppte endast in 3. Vilket kanske inte är förvånande med tanke på att man har spelare som Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku och Eden Hazard. Tillsammans med Lewandowski så är nog De Bruyne den spelare som haft allra bäst säsong under detta år. Bland annat tangerade han Premier League rekordet med flest antal assist, hela 20 stycken. Han är viktig för sitt landslag och när han presterar så är det få landslag som har en chans.

Danmark tog sig vidare till EM när man tillslut tog en andraplats i kvalet, bakom Schweiz. Ett lag som är väldigt beroende av sin superstjärna Christian Eriksen. Han gjorde flest mål i EM-kvalet av danskarna, men också flest assist vilket säger en del. Men ser man till hans säsong, så har han haft det lite knackigt. Största problemet har varit att han inte fått så mycket speltid i klubblaget Inter, där han snittat 42 minuter per match i ligan. En Eriksen ur form påverkar hela laget mer än vad man tror.

Belgien med världsklass spelare på varje position och med Roberto Martínes som tränare ser riktigt bra ut inför kommande EM. Man har spelare som är i sin allra bästa ålder men också yngre talanger som gör skillnad. Om man tittar på Belgiens bänk så har man ett B-lag som håller hög klass jämfört med Danmarks trupp. Världsettan har en skadefri trupp och vi får ett fint odds hos Unibet vilket jag helt klart tycker är ett bra spel. 

Rygga spelet hos Unibet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]