Nyhet!

Stryktipsanalys 25/9


Om det var lättlöst förrförra lördagen
var kupongen förra lördagen betydligt mer svårlöst. Så pass att ingen lyckades hitta 13 rätt, som ni säkert snappat upp nu innebär detta en monsterjackpot på 25 miljoner. Vi på Spelcash är mer än sugna att lägga rabarber på hela potten – häng med på en andel nedan:

Till andelslsaget!1. Brentford – Liverpool, (2)

Pontus Janssons Brentford gjorde det bra senast när man bortaslog Wolverhampton med 2-0. Nu ska dock Liverpool gästa och det blir svårt för Brentford att fortsätta i vinnarspåret. Vi spikar Liverpool utan vidare förklaring och går vidare till nästa match.

Spik!

2. Leeds –West Ham, (2)

Vi fortsätter i spåret att spika bortalaget så här långt, Leeds med två poäng inledningsvis ska ta sig an londonlaget West Ham hemma på Elland Road. West Ham kommer senast från en seger i ligacupen, eller Carabao cup som det numera heter, mot Manchester United. Visserligen två reservbetonade laguppställningar i matchen då cupen inte värderas särskilt högt. Undertecknad tror att formen följer med in i den här Premier league-omgången och en spik runt 40% är tacksamt!

Spik!

3. Leicester – Burnley, (1X2)

Leicester har etablerat sig som ett lag för toppen sedan deras skrällvinst för några säsonger sedan. Dock har det gått trögt för dem inledningsvis i år och det finns garanterat mer att hämta hos spelarna. Nu ställs de mot ett av ligans sämst presterande lag, Burnley, ett poäng har de mäktat med på fem matcher. Trots detta tar jag med alla strecken och hoppas på en skräll utav dess like. Det är ändå 25 miljoner som står på spel för oss här.

Heltäckningsmatta

4. Everton – Norwich, (1X)

Lite samma upplägg som i förra matchen, Everton imponerat stort senaste säsongerna och i år likaså. De ställs mot Norwich som inte tagit ett enda poäng under årets Premier League. Att hoppas på en bortaseger kanske är i kraftigaste laget, men rensarkrysset måste med!

5. Watford – Newcastle, (12)

I match nummer fem ställs Watford mot Newcastle och det är två lag vi vet kommer att hamna på nedre delen av tabellen när vi summerar denna i vår. Dock tror jag att rollerna kommer vara ombytta, Newcastle kommer att parkera sig ovanför Watford. Watford med något bättre form står som knappa favoriter av både spelarna samt oddssättarna – vi tar med bortalaget som det finns fint värde i här.

6. Blackburn – Cardiff, (12)

Vi lämnar finrummet och beger oss söderut i ligasystemet där Blackburn tar sig an Cardiff på hemmaplan. Jag är benägen att hålla med folket om att Blackburn imponerad en aning mer än Cardiff. Men att de snart streckas uppåt 50% gillar undertecknad inte, just nu är bortalaget ett fynd till 20% och färför får tvåan följa med.

Gubbe!

7. Birmingham – Preston, (1)

I match nummer sju har vi två lag som blandat sig in i mellanskiktet i årets upplaga av Championship. Birmingham har kanske visat lite mer kvalitet än konkurrenterna från Preston och det speglas även i tabellen där Birmingham rättvist ligger före. En spik kan ligga nära till hands här men endast om streckfördelningen håller sig under 50%.

Tänkbar spik!

8. Blackpool – Barnsley, (X2)

Två lag i form av Blackpool och Barnsley som inte imponerat hittills och ligger på en artonde- respektive nittonde-placering i tabellen med lika många poäng inspelade. Att Blackpool streckas över 40% speglar inte deras chanser i denna batalj enligt mig, här hittar vi värdet från höger och utgår från det. Krysstvåa!

9. Bristol City – Fulham, (1X2)

Vi tuffar vidare till nästa match i Championship – Topplaget Fulham ska gästa Bristol City och är rättvisa favoriter. Dock som påpekat vid flertalet tillfällen: Championship är oförutsägbar och en regnig kväll i Bristol kan självaste Fulham åka på problem. När majoriteten spikar bortalaget här tar vi med samtliga streck. En given nyckel till miljonerna.

Vi rullar ut heltäckningsmattan!

10. Nottingham – Millwall, (2)

Tvära kast i mitt tyckande, förra veckan var Millwall ständigt överstreckade och nu spikar jag dem. Detta då de möter ett Nottingham som varit svaga under de första omgångarna. Jag köper inte oddssättarnas idé om att hemmalaget ska ha en minimal fördel här. Vi spikar Millwall och går vidare.

11. Sheffield United – Derby, (12)

När vi pratar om Derby idag är det inte resultaten eller att Wayne Rooney är tränare utan att de ansökt om konkurs. Derbys ledning har haft en väldigt spännande syn på hur ekonomi ska skötas och redovisas, och på grund av detta har ligan straffat Derby med -12 poäng. De ligger därmed sist med inte direkt smickrande -2. Faktum är att utan avdraget hade Derby legat före motståndaren Sheffield i tabellen. Jag tror dock att den finansiella stormen påverkar laget mer än vad folk tror och därmed är Sheffield ett vettigt drag, jag vill dock inte utesluta bortalaget till 16%. Ett lag vinner – frågan är vilket?

Tre poäng delas ut!

12. Stoke – Hull, (1X2)

Toppen mot botten i Championship och odds/streckfördelning därefter. Att Stoke streckas över 70% är säkert rimligt men i en jackpotomgång som denna kommer jag strecka Hull med sina 13% och heja in en superskräll. Vi helgarderar och går vidare till sista matchen för den här lördagen.

Heltäckningsmatta

13. Swansea – Huddersfield, (12)

Vi avrundar denna kupong och analys med Swansea mot Huddersfield och här tror folket att Swansea har ryckt upp sig efter sin dåliga inledning – jag håller med till 50%. Jag tror absolut att maskineriet kommit igång men jag är inte beredd att spika dem rakt av då Huddersfield varit jämna och stått för fina prestationer. Jag avslutar med en klassisk gubbe och jobbar bort ständigt överstreckade X i match nr 13.

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Topptips analys 19/10
At.Madrid-Liverpool Dax för Champions League. Och vi börja med en tuff match, Madrid är i gått slag och är svårslagna hemma. Liverpool har kommit i gång och öser in mål, helt öppen match som Madrid bruka vinna när dom möts. 1X2 2. Porto-Milan Dessa två spela i samma grupp som match ett, Porto står med […]
Sista minuten trippel till ikväll
1.BK Häcken-Norrköping Spelet blir. Ö 1.5 på Norrköping oddset. 2.40 2. Örgryte-Trelleborg Spelet blir att borda lagen gör mål. Oddset. 1.68 3. Alaves- Real Betis. Spelet blir rak 2 till odds 2.10 Lycka till/ Micke
Topptipset 17/10 men 250000kr extra
Sista minuten tankar om topptipset. Men får böra med att det blev lite vinst på lördagens spel. Vi fick 13 rätt i ramen, vi missade på att Aston Villa inte kunde hålla ledningen. Vi fick 8 rätt på Topptipset på 5 andelar som kostade 40 kr och det blev 2.500kr där. 1.Everton-West Ham Det ser […]
Europatipset Jackpot 3.5 Miljoner
Innan vi går in på EU tipset, så vill jag säga att jag gör R-system på mina spel så alla vet. Men finns det önskemål på vanligt rakt tips så gör jag det. Jag kör alltid med 12 rätt garanti. R-4-0=9 och bygger vidare på det. Nu till om gången. Finns ett par stora favoriter […]
Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer alltså […]
Tips till Stryktipset och jackpott på 10 miljoner
Det är premiär för mig på spelcash, kommer att reka och analysera Europatipset och Topptipset, och så klart även Stryktipset. Tidigare har jag bland annat jobba på Svenska Spel, och jag har spelat sportsbetting och poker i över 15 år. Det ska bli riktigt roligt att bjuda på mina tankar och analyser här på Spelcash. […]