Nyhet!

StryktipsAnalys 29 Maj

Hallihallå alla! Nu är det inte långt kvar till Sommarens stora fotbollsfest: EM 2021 och inte nog med det så har lönen just rullat in på de flestas konton. Alla de stora ligorna är slut men ändå har vi kvar den största matchen av dem alla nämligen Finalernas Final, Champions League-finalen. På Lördag kväll ska Champions League mästarna koras och ännu en gång ser vi en helengelsk final som vi även fick uppleva 2018/2019. Spännande. Den 29 maj är dagen då kupongen börjar på och denna dag firas det rejält eftersom på denna dag infaller Veterandagen. Vi tar kupongen i mål dagen efter, på söndagen och på Kroatiens Nationaldag. Nu går vi för 13 rätt!

Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!
  1. Manchester City – Chelsea (1×2)

Första matchen på kupongen Bjuds vi på en riktig stormatch mellan två engelska giganter som ska göra upp i vem som är bäst helt enkelt. Ingen Premier League, ingen FA-cup, Ingen konstig Liga-Cup, Nej nu snackar vi en Riktig CHAMPIONS LEAUGE-FINAL. I mina ögon ser jag inte att Manchester City kommer förlora denna final men Final är alltid svåra och tuffa. City har faktiskt två raka förluster mot just Chelsea i år och trots att laget gått och laddat för just denna match hur länge som helst kan vad som helst hända. Jag väljer att helgardera denna drabbning och bara njuta av den fotbollsfest vi har att vänta på lördagkväll. HEL

2. Sverige – Finland (1x)

Sverige laddar upp inför EM med en träningsmatch mot grannlandet Finland och nu kan man verkligen testa och trixa med truppen och elvor. Jobba ihop grabbarna och rotera i truppen har Janne varit tydlig med att han kommer göra så att gå in klart att spika Sverige i denna match väljer jag att inte göra. Ge laget tid innan vi kan börja tro på EM. Att underskatta Finnarna ska vi absolut inte göra då ugglorna kommer från ett riktigt bra 2020 i ryggen och lottats in i en hyfsat bra gupp i EM där man kan störa. En träningsmatch är alltid svår att förhandtippa men en torsk av våra svenska hjältar går vi inte med på. 1x

3. Brentford – Swansea (1x)

Sista matchen i Championship och Final där vinnarna tar klivet upp i PL. Detta kan vara den viktigaste matchen för ett klubblag i hela England och det står så mycket pengar på spel så ni kan inte ana. Favoriter är Hemmalaget Brentford men matchen spelas på Neutral plan och på Wembley i London. Brentford har varit i just denna sist 9 gånger totalt utan att varit redo att ta klivet upp och var så sent som förra året bara en match från PL-spel. Nu säger min mage att det blir 10:e gången gillt och man håller för pressen. Med bara en förlust på de 5 senaste kommer man från en kross av Bournemouth i semin och var ruskigt starka. Swansea fick med sig 0-1 från den första matchen mot Barnsley i semin för att sedan hålla krysset intakt i den avslutande matchen. Nu Ska Ponne upp! 1x

4. Norrby – Gais (1×2)

Helgardering på denna svåra Superettanmatch där många kommer spika ettan direkt. Tittar man hur lagen spelat så här långt ligger Norrby ljusår bättre än Gais och kommer med fyra raka segrar i ryggen, Gais och andra sidan har haft det kämpigt och kommer med 3 raka förluster. Ska denna kupong ge bra utdelning måste lagen skrälla lite så helgardering på denna match känns bäst. Gais vann även med 3-0 senats dessa två möttes, det ska man ha med sig i beräkningarna.

5. Assyriska FF – Hudiksvall FF (1 2)

Dagens Gubbe får detta bli då dessa två laget fortfarande står på 0 oavgjorda matcher så här långt i serien. Detta är två nykomlingar till Ligan och det är en vidöppen match men känslan är att hemmaplansfördelen kan ha med ett finger i spelet nu. Gästerna kommer med en 0-5 förlust mot BP i ryggen medan Assyriska fick dask av Umeå. Båda lagen kan vinna, Båda kan förlora så gubben är det ultimata tecknet i denna match.

6. Umeå – Sandviken (2)

Här kommer Dennis SPIK i att Sandviken krossar Umeå. Sandviken har startat fenomenalt denna serie och leder hela ligan med den senaste förlusten i Mars. Starka hemma som borta och jag tror att man är i toppen för att stanna ett bra tag till. Umeå är även de ett topplag denna säsong och ligger på en femte plats bara 6 pinnar bakom Men för att visa sådan styrka tycker jag att Sandviken ska ha bra chans till vinst. Bra procent och odds gör att jag testar spiken direkt.

7. Assyriska IK – IFK Malmö (x2)

Assyriska IK bara fortsätter sitt förlusttåg och ligger näst sist i tabellen med bara 6 poäng ihopsamlat. Laget står endast med en seger denna säsong och inledningen har varit allt sämre än vad man velat på förhand. Motståndarlaget Malmö Ligger en bra bit upp i tabellen på en 7:e plats med 12 pinnar och är i betydligt bättre form än sina motståndare. Klar fördel på tvåan i denna match.

8. Torns IF – Trollhättan (2)

Trollhättan får allt mitt förtroende i denna drabbning mot Torns och ska ha goda chanser att vinna matchen. Laget jagar sin tredje raka seger efter att vunnit mot Skövde och Linköping och nu går man mot serieledningen. Torns kommer med två raka förluster i ryggen och är det sämre laget på pappret av dessa två. Spiken känns bra på tvåan.

9. Oskarshamn – Skövde (1x)

I dessa matcher i Ettan ska man vara noga med hur oddsen rör sig mot matchstart så håll koll på det innan ni lägger era slutgiltiga rader. Det kommer nämligen jag göra men såhär i förhand ser jag en fördel i Serieledande Oskarshamn som visat på styrka och Kvalité i inledningen av denna serie. Med endast en förlust mot Qviding i omgång 2 har laget gått rent från förluster i Division 1 och laget visade redan innan säsongen drog i gång att man är att räkna med när man spelade Svenska cupen mot bland annat AIK. Skövde kommer med två raka förluster och ett sämre självförtroende. Hemmaplansfördel gör att 1x:an känns bäst.

10. Lindome – Österlen (1)

Detta kanske inte är den bästa spiken man kan ta men på alla kupongen måste det finnas någon favoritspik man måste ta. Lindome är stora favoriter på hemmaplan och har visat att man är starka på hemmagräs. Laget kommer obesegrade på hemmaplan sedan den 7 oktober i fjol och ligger i mitten av tabellen just nu. Man tar sina poäng på hemmaplan mestadels och i denna match vinner man bara över trötta Österlen som ligger på en 14 plats i tabellen. PUNKT SLUT.

11. Hammarby – Häcken (x2)

Över till Söndagens Svenska Cupfinal mellan Hammarby och Häcken på Tele2 Arena där båda lagen som är konstgräslag står utan tränare…. eller? Hammarbys tränare ryktas få kiken av klubben samtidigt som Andreas Alm i Häcken redan är Out. Hur ska det gå? Detta är två klubbar med många funderingar kring sig och Hammarby kommer med en sur förlust mot Kalmar i ryggen. Samtidigt kommer Häcken från deras första vinst och kanske saker börjar falla på plats i Göteborgslaget tillslut. Jag måste gå på bortavinst här när oddsen står som de gör även om Bajen mycket väl kan sluta som vinnare. X2 spelar jag!

12. Vasalund – Öster (2)

Vasalund är Nykomlingar i Superettan och jag bara känner från botten av magen att man förlorar denna match mot Öster. Öster är ett bättre lag i grunden och verkar vara ett bra Bortalag denna säsong. Laget ligger på en tredjeplats i bortatabellen vilken gör att min spik på tvåan känns ännu bättre. Öster kommer från en förlust i ryggen men lyckades dessförinnan slå Helsingborg på Bortaplan. Detta talar för att man har kvalitén i lagen men kan göra plattmatcher emellanåt. Nu segrar man bara.

13. Blackpool – Lincoln (1x)

Här är den sista stora Engelska matchen för denna säsong då ett League One lag ska bli till ett Championship-Lag. En enorm match för klubbarna och här har jag helt enkelt gått på det laget som mår bäst för tillfället nämligen Blackpool. Man tog sig till finalen genom att vinna semin med enkla 3-0 mot Oxford samtidigt som Lincoln fick kämpa riktigt hårt för att slå ut Sunderland. Det har spelats jämna matcher mellan lagen denna säsong och denna match kan sluta hur som helt enkelt. Magen får bestämma.

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Olssons Stryktipsdrag & Podcast
Vilken helg som väntar oss, 25 miljoner i Jackpott och här tänkte jag bjuda på mina Stryktipsdrag samt veckans Stryktips-Pod! Först och främst, är ni ännu inte med i Spelcash Tillsammanslag, så är det hög tid för det. Ni går med i laget HÄR genom att klicka på “stjärnan” uppe till höger där det står […]
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]