Nyhet!

Stryktipsanalysen 8/1

Sånär att vi träffar 13 rätt förra veckan. Nu är revanschsuget på topp och tillsammans ska vi staka en väg fram mot alla rätt. Häng med på en av många andelar via knappen nedan, många populära lag börjar sina – knip din andel innan det är för sent!

Till andelslsaget!1. Hull –Everton, (2)

Vi sparkar igång veckans stryktips med att spika ett något decimerat Everton mot ett svagt Hull. Everton kommer som sagt från en tuff period med många spelare borta, men mot ett Hull som inte imponerat särskilt i år ska Benitez mannar kunna hämta tre poäng.

Spik!

2. Leicester – Watford, (1X2)

Precis som I match ett är detta FA-cupen och visst råder det klasskillnad mellan lagen. Skillnaden är dock att Leicester är streckade upp till 72% i skrivande stund. Vilket är på tok för mycket. Runt 55% är spikbart, allt över det ska övriga tecken med. Vi har varit med om cup-skrällar förr, är det dags igen?

FA-cup miracle?

3. Wigan – Blackburn, (X2)

En lurig match där topplaget i tredjedivisionen, League One, Wigan ställs mot ett stabilt Championship-lag i Blackburn. Svenskarna lutar i skrivande stund mot hemmalaget som befinner sig en otrolig stark formkurva. Kanske får jag ta på mig dumstruten lördag kväll, men jag tycker att hemmalaget är övervärderade. Jag plockar bort ettan helt och går emot svenskarna.


Fördel Blackburn!

4. West Bromwich Brighton, (2)

Ytterligare en cup-match som verkar förvirra folket som satt sina streck. West Bromwich kommer från en tung decembermånad i Championship och ställs nu mot ett Brighton på hemmaplan. Visserligen kommer Graham Potter att rotera sina spelare men att Brighton streckas under 50% är kupongens bästa fynd!

Superspik!

5. Swansea – Southampton, (2)

Liknande scenario i denna match som i match nummer fyra. Championship mot Premier League där svenskarna kraftigt övervärderar en eventuell cupskräll. Swansea har varit riktigt drabbade av corona och därmed inte spelat på drygt en månad. Southampton kommer att rotera men det ska räcka till tre poäng ändå. Bortalaget under 50% är ett rån.

Bortaseger!

6. Birmingham – Plymouth, (X2)

Vi kan inte endast spela prisvärda favoriter – utan vi behöver fälla dyrköpta favoriter också, Birmingham är ett sådant lag. Faktum är att Championship-laget befinner sig i usel formkurva med endast fem inspelade poäng på åtta försök. Här kommer cupen inte att prioriteras utan reserver luftas med stor sannolikhet. Plymouth å andra sidan stormar fram i League One och är starka på bortaplan. Formkurva avgör och vi tackar och tar emot på strecken.

Fördel Plymouth!

7. QPR – Rotherham, (1X2)

En svår match som väntar i denna omgång av Stryktipset. Min initiala känsla är att QPR övervärderas mot ettan i League One, Rotherham. Jag plockar med alla tecken och går vidare.

Heltäckningsmatta!

8. Kidderminster – Reading, (1X2)

Varje år har vi minst ett lag som huserar i amatörligorna och tar sig långt, Kidderminster är ett sådant lag. I vanliga fall huserar de i sjättedivisionen (!) i engelska fotbollen. Nu ställs de mot Championshiplaget Reading inför fullsatta läktare. Reading ligger risigt till i Championship och måste prioritera ligaspelet före cupen. Kan vi tro på ett cupmirakel? Alla tecken skissas.

It’s a FA Cup miracle!

9. Bore Wood – AFC Wimbledon, (2)

Ytterligare ett “amatör”lag på Stryktipskupongen i form av Bore Wood (vilket namn f.ö!) när de ställs mot Londonkonkurrenten AFC Wimbledon. I ligaspelet skiljer det två divisioner mellan lagen och när bortalaget streckas runt 40% köper jag det alla dagar i veckan.

Spik!

10. Barnsley – Barrow, (1X)

Poya Ashbagis Barnsley tar sig an Barrow från League two i sin cupmatch. Barnsley ska vara det bättre laget här, samt är något pressade efter att inte fått till några resultat. En vinst är av yttersta vikt för hemmalaget. Undertecknad kan inte bortse från värdet på krysset och det får därmed följa med. 1-1 och vinst i omspelet för Barnsley?

Halvgardering!

11. Newcastle – Cambridge, (1X)

Newcastle har verkligen inte imponerat i Premier League under säsongen, i höstas klev det in nya ägare som nu fått öppna upp plånboken. Första spelaren att presenteras för Newcastle blev högerbacken Trippier. Nu ställs de svartvita mot Cambridge som huserar i botten av League One och det ska inte vara någon match för hemmalaget. Dock finns det ett minimalt värde i krysset så det får följa med – mindre system kan spika hemmalaget utan dåligt samvete.

Hemmaseger!

12. Peterborough – Bristol, (12)

Peterborough gör det bra utifrån förutsättningarna i Championship, även om nedflyttningshotet är överhängande. I Cupen ska de ställas mot Bristol som trillade ner från League One förra säsongen och gör det inte särskilt bra i League two. Hemmalaget ritas ned tidigt men de låga procenten på bortalaget lockar. Vi kör med en gubbgardering och jobbar in en av många cupskrällar.

Gubbe!

13. Port Vale – Brentford, (X2)

Vi avrundar denna stryktipsomgång med match mellan Port Vale och Pontus Janssons Brentford. Visst ska bortalaget vara rättmätiga favoriter här men till runt 60% lockar det med ett litet skrällkryss för hemmalaget. Trots att det skiljer tre divisioner mellan lagen kan vi räkna med FA-cup-skrällar. För de mindre systemen ska Brentford spikas rakt av.

Spikbud!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 8/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Birmingham–Plymouth 2Southampton–Newcastle blev tyvärr uppskjuten. Nya tag den här helgen. […]