Nyhet!

Stryktipset 11/12

Nu börjar det lacka mot jul, Allsvenskan är avslutad och storfavoriten Malmö FF kunde lyfta pokalen efter en rafflade avslutning. Formen i laget är riktigt god, samt våra kompisar på Travcash lyckades spela hem nästa en miljon förra lördagen. Det ska vi bräcka den här veckan, missa inte att köpa en andel via knappen nedan!

Till andelslsaget!1. Chelsea – Leeds, (1X2)

Chelsea kommer från en tuff bortamatch i Champions League mot Zenit Sankt Petersburg. Där Londonlaget tappade ledningen, låg under, vände matchen och släppa in ett kvitteringsmål i slutskedet. Den centrala trion ser ut att saknas för Chelsea vilket är ett klart bakslag. Vi jobbar in Leeds för de stora pengarna!

Heltäckningsmatta!

2. Liverpool – Aston Villa, (1X2)

Ytterligare en storfavorit när Liverpool tar emot Aston Villa hemma på Anfield. Aston Villas “nya” tränare, Steven Gerrard, även en Liverpool-legendar kommer få otroliga hyllningar under denna match från hemmasupportrarna. Vi hoppas att spelarna som även spelade CL så sent som i veckan kommer med slitna ben och kroppar. Vi hoppas att Gerrard sänker sin forna klubb och jobbar in bortalaget.

Heltäckningsmatta!

3. Norwich – Manchester United, (2)

Manchester United har inte riktigt levt upp till sina förväntningar och har dessutom sparkat sin tränare. Det tackar vi för! Det innebär att nu när det röda Manchesterlaget ställs mot ett av jumbolagen i Premier League, Norwich, får vi en superspik i bortalaget. Allt under 70% är taget här och vi jobbar skräll i de andra inledande matcherna.


Superspik!

4. Arsenal Southampton, (X2)

Om det är något storlag som sprungit över EV som det så fint heter inom bettingvärlden är det Arsenal. The Gunners började säsongen uruselt och studsade sedan upp på vinnarspåret, där har laget befunnit sig mer eller mindre sedan dess. Trots att segrarna inte alltid varit välförtjänta har bollarna studsat rätt väg. Senast stod Arsenal för en medioker insats mot Everton. När de dessutom överstreckas hemma mot Southampton vill jag jobba bort den överstreckade favoriten. Vi lägger alla ägg i bortapoängskorgen!

Bortaskräll!

5. Birmingham – Cardiff, (1)

Cardiff fick en avhyvling av mig förra veckan och det med all rätt. Walesarna har inte fått ordning på spelet – truppen besitter potential för fler poäng men inget klaffar. Birmingham blandar och ger vinster med förluster. Ska de kunna cementera ett avstånd från bottenträsket i Championship måste de vinna denna Stryktipsomgång. Spiken är given på hemmalaget.

Hemmaspik!

6. Bournemouth – Blackburn, (12)

Toppmöte i detta jackpotomgång av Stryktipset när Championshiplagen, Bournemouth och Blackburn ska ställa sina krafter på prov. Jag tror på en svängning och underhållande match, Bournemouth är rättmätiga favoriter men Blackburn till 20% lockar och får följa med på kupongen!

Gubbe!

7. Derby – Blackpool, (1)

Hemmalaget Derby som leds av Wayne Rooney har blivit dubbelt bestraffade denna säsong pga ekonomiska oegentligheter. Laget påverkas inte nämnbart utan tuffar på trots att det nästan är redan klart att nedflyttning inte går att undvika. Blackpool är ett annat lag som ligger i bottenregionen av tabellen och kommer inte ha mycket att sätta emot när Derby går framåt.

Spik!

8. Hull – Bristol C, (1X)

När 15 jackpotmiljoner ska fördelas i denna Stryktipsomgång måste vi lösa kluriga matcher som denna. Hull hemma Bristol borta. Hull har fyra vinster och ett kryss inför denna batalj medan Bristol C har fyra förluster och ett kryss på bortaplan. Med det i bagaget utgås det från att Bristol inte vinner denna match.

1X!

9. Luton – Fulham, (2)

Suveränerna (förvisso med bara ett poäng) i Championship ska gästa Luton och det är med formbesked i bagaget. Fulham har inte förlorat en match sedan 2/10 och då mot en glöd het Viktor Gyökeres. Folket har helt rätt i sak när man gör Fulham till favoriter runt 50%. Luton kan sprattla till men den här veckan räcker de tyvärr inte till.

Spikbud!

10. Peterborough – Millwall, (X2)

Peterborough var ett av lagen som streckades flitigt i början av säsongen och då sprang nykomlingarna över EV och fällde många stryktipskuponger. Nu har verkligheten kommit ikapp och hemmalaget har inte samma möjligheter att rotera sina spelare som konkurrenterna. Millwall på bortaplan är å andra sidan inget att hänga i julgranen heller, dock är det denna match de ska vända den dystra trenden. Analysen utgår från höger men plockar även med krysset.

Bortapoäng!

11. Preston – Barnsley, (1X2)

Poyas Barnsley har inte hittat segern ännu men vi ger inte upp hoppet än. Barnsley ska resa till Preston och fälla Goliat, iallafall enligt strecken. Att Preston streckas uppåt 70% är i överkant. Vi slänger med alla tecken och ställer vårt förtroende till Poya! Det skiljer “bara” 12 poäng mellan dessa lag och det kommer bli en jämnare matchbild än vad folket tror.

Heltäckningsmatta!

12. Stoke – Middlesbrough, (12)

Är det Premier League 16/17 eller är det Championship 21/22? Två förra detta Premier League-klubbar ska drabbas på BET365 Stadium, tidigare Britannia Stadium. Båda lagen har dessutom häng på kval uppåt. Stoke på sjätteplats och fyra poäng före Middlesbrough sitter i förarsätet. Efter denna match kan det dock bara skilja ett poäng. Känslan är total- och anfallsinriktad fotboll. Ingen av lagen nöjer sig med kryss här och därför går vi för tre poäng.

Gubbe!

13. Swansea – Nottingham, (12)

Vi avrundar kupongen med ett spikbud i hemmalaget men stryktipset bästa värdestreck denna vecka i bortalaget. Krysset är som ofta lite väl överstreckat i match 13, den lämnar vi. En av ligans coolaste namn hittar vi i bortalaget, Zinckernagel, kan han avgöra var jackpotpengarna ska gå denna vecka? Vi håller en extra tumme för det.

Gubbe för knyta ihop säcken!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.