Nyhet!

Stryktipset 16/10


Efter en landslagsuppehåll är ligafotbollen äntligen tillbaka i sin fulla prakt. Vi har en härlig trettonrätters från de brittiska öarna. Vi på Spelcash har under
uppehållet samlat oss och laddat batterierna och dessutom förstärkt truppen med spets! Vi går in i denna spelhelg med gott förtroende, häng gärna med på en andel nedan:

Till stryktipsanalysen!1. Leicester – Manchester U, (2)

Vi sparkar igång denna kupong med en superspik på bortalaget om strecken håller i sig till nuvarande läge under 50%. Ingen har väl missat vid det här laget att C. Ronaldo har återvänt till klubben där han slog genom sin karriär på internationell nivå ordentligt. I övrigt kryllar United av spets och talang. En liten brasklapp att vi kanske får se Lindelöf från start nu när Varane ådrog sig en skada under uppehållet. Leicester räcker tyvärr inte till hela vägen här.

Spik!

2. Brentford – Chelsea, (X2)

Två London-klubbar ställs mot varandra här när Chelsea gästar Pontus Janssons Brentford där Chelsea rättvist streckas som favoriter. Det rationella är att spika de blåa rakt av men för att få en tillstymmelse av värde i denna kupong slänger vi med krysset. Brentford har gjort det riktigt bra hittills i år och har absolut potential att störa här.

X2 räcker långt!

3. Southampton – Leeds, (1)

När Tipsextra-favoriten Leeds spelar finns det alltid överhängande risk för överstreck, just nu lutar det mot det även här. Leeds har inte imponerat särskilt inledningsvis och endast plockat en vinst tittar vi på andra sidan och där hittar vi Southampton som jag gillar mer och mer i år. De har värvat klokt och har ett fint grundspel med många skapade chanser. vi spikar rakt av och går vidare.


Spik!

4. Aston Villa – Wolverhampton, (12)

Ett annat lag som jag ständigt envisas med att plocka med är wolverhampton, de kanske inte kommit upp i den nivå som de egentligen besitter – snart vänder det! Aston Villa som värvade fjorårets succéman, Danny Ings, från ligakonkurrenten Southampton. Jag tror på en underhållande match och att tre poäng delas ut – vi håller en liten extra tumme för bortalaget till 21%.

Gubbe!

5. Norwich – Brighton, (1X2)

En lurig match i Premier League där bottenlaget Norwich tar emot sjätteplacerade Brighton. Ett Brighton under Potter som överpresterad något åt det extrema mot xG-tabellen. Många streckar/spikar Brighton endast på tabellplacering här – Vi rullar ut heltäckningsmattan och jobbar in poäng till hemmalaget.

Heltäckningsmatta!

6. Blackburn – Coventry, (2)

Vi lämnar finrummet och vandrar nedåt i ligasystemet till Championship. Viktor Gyökeres Coventry ska gästa Blackburn och om han är i storform! Flera fullträffar och en tredjeplacering i tabellen, vi tror på fortsatt succé av den unge svensken och när Blackburn streckas som favorit finns det inget att orda om.

Spik!

7. Bristol C – Bournemouth, (2)

Toppkonkurrenten till Coventry, Bournemouth ska resa till Bristol och möta lokallaget. Ett Bristol som gjort det relativt godkänt och blandat och gett resultatmässigt. Dock är Bournemouth skjortan större och leder ligan välförtjänt utan att ha förlorat en match. 51% är ett bra värde och vi spikar och går vidare.

Spik!

8. Huddersfield – Hull, (1X)

Toppen mot botten nästan när Huddersfield och Hull ska göra upp om tre poäng. Huddersfield på hemmaplan brukar vara en bra kombination då majoriteten av vinsterna kommer där. Dock streckas Huddersfield alldeles för högt så krysset får följa med där det finns någorlunda värde rent streckmässigt.

1X för slanten!

9. Middlesbrough – Peterbourogh, (X2)

Här hittar vi omgångens knall. Nykomlingarna Peterborough ska ställas mot ett skadeskjutet Middlesbrough på bortaplan, där de sistnämnda har uppskattningsvis 15 spelare uttagbara inför helgen. Varav tre absolut viktigaste spelarna kommer från olika landslagssamlingar – trötta ben med andra ord. Att Middlesbrough streckas till 70% övergår mitt förstånd och dessa kommer inte med på mina kuponger!

X2 blir mitt drag!

10. Millwall – Luton, (1X2)

Ytterligare två klassiska Tipsextra-klubbar ska drabbas, det är kupongens mest luriga match och vi målar brett och går vidare. Helgardering på The Den.

Heltäckningsmatta!

11. Nottingham – Blackpool, (12)

Sedan Nottingham bytt tränare har laget lyft i tabellen och tagit sju av möjliga nio senaste tre och formen i laget är därmed god. Dock som alltid är trender och formkurvor till för att brytas, jag slänger in en gubbe och håller en liten tumme på värdetvåan Blackpool som varit jämnare i sina prestationer.

Gubbe!

12. Reading – Barnsley, (1X2)

Reading ska ta sig an Barnsley hemma och här kommer tabelltittarna att spika Reading rakt av, då de ligger tvåa i formtabellen (senaste fem spelade) men som sagt – formkurvor varar inte för evigt och % är smaskigt låga på poäng till bortalaget. Vi garderar hela vägen och jobbar in bortalaget till fina 16% i skrivande stund.

Heltäckningsmatta!

13. Sheffield U – Stoke, (1X)

Vi avrundar med ett Stoke som inte imponerat hittills på bortaplan och värdarna är väldigt starka hemma. Dock har Stoke potential att störa här och krysset utelämnas inte, trots att det med stor sannolikhet blir överstreckat. Sheffield en stark tänkbar spik för de mindre systemen till rådande streckfördelning.

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Topptips analys 19/10
At.Madrid-Liverpool Dax för Champions League. Och vi börja med en tuff match, Madrid är i gått slag och är svårslagna hemma. Liverpool har kommit i gång och öser in mål, helt öppen match som Madrid bruka vinna när dom möts. 1X2 2. Porto-Milan Dessa två spela i samma grupp som match ett, Porto står med […]
Sista minuten trippel till ikväll
1.BK Häcken-Norrköping Spelet blir. Ö 1.5 på Norrköping oddset. 2.40 2. Örgryte-Trelleborg Spelet blir att borda lagen gör mål. Oddset. 1.68 3. Alaves- Real Betis. Spelet blir rak 2 till odds 2.10 Lycka till/ Micke
Topptipset 17/10 men 250000kr extra
Sista minuten tankar om topptipset. Men får böra med att det blev lite vinst på lördagens spel. Vi fick 13 rätt i ramen, vi missade på att Aston Villa inte kunde hålla ledningen. Vi fick 8 rätt på Topptipset på 5 andelar som kostade 40 kr och det blev 2.500kr där. 1.Everton-West Ham Det ser […]
Europatipset Jackpot 3.5 Miljoner
Innan vi går in på EU tipset, så vill jag säga att jag gör R-system på mina spel så alla vet. Men finns det önskemål på vanligt rakt tips så gör jag det. Jag kör alltid med 12 rätt garanti. R-4-0=9 och bygger vidare på det. Nu till om gången. Finns ett par stora favoriter […]
Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer alltså […]
Tips till Stryktipset och jackpott på 10 miljoner
Det är premiär för mig på spelcash, kommer att reka och analysera Europatipset och Topptipset, och så klart även Stryktipset. Tidigare har jag bland annat jobba på Svenska Spel, och jag har spelat sportsbetting och poker i över 15 år. Det ska bli riktigt roligt att bjuda på mina tankar och analyser här på Spelcash. […]