Nyhet!

Stryktipset 18/9

Lite väl favoritbetonat förra lördagen vilket resulterar i en dubbeljackpot idag! På förhand ser kupongen svårlöst ut – men oroa er icke. Vi ska gå genom match för match och hitta dragen för 13 rätt samt ära och berömmelse. Häng med på en andel nedan:

Andel stryktipsanalysen

1. Burnley – Arsenal, (2)

Två lag som huserar i nedre delen av tabellen ska sparka igång den här kupongen. Arsenal har inlett allt annat än strålande, dock lyckades londonlaget vända på trenden förra lördagen och knep en knapp seger mot Norwich. Vi tackar och tar emot. Spelarbredden och kvaliteten i laget ska räcka för att tråckla sig till tre nya poäng här, allt under 50% på Arsenal anser jag vara ett fynd. Vi spikar och sparar streck till de mer svårlösta raderna.

Spik!

2. Liverpool – Crystal Palace, (12)

Liverpool kommer senast från en Champions league-match mot Zlatan Ibrahimovics Milan. Liverpool tog ledningen, tappade ledningen, låg under, kvitterade och gjorde slutligen segermålet. Ni hör ju själva – full fläkt i en underhållande match där Klopps mannar dominerade matchbilden stora delar av matchen. Nu ska de ladda om och möta ett svagt Crystal Palace. Det är en sådan match de bara ska vinna vilket kan ställa till det hos många, orkar de ladda om? Skrälltvåan plockas med och vi jobbar in utdelning!

Skrällbud?

3. Manchester City – Southampton, (1)

Manchester City kommer också direkt från Champions league-gruppspelsmatch, skillnaden är att de kunde avfärda Leipzig tämligen enkelt. Här spikar vi ett starkt City och går vidare i kupongskapandet.

Spik!

4. Aston Villa – Everton, (12)

Det här har potentialen att bli en av kupongens mest sevärda matcher. Anfallet i respektive lag är minst sagt respektingivande, Ollie Watkins, Bertrand Traoe samt fjolårets succé Danny Ings ställs mot Richarlison och Calvert-Lewin. Riktiga PL Fantasy-favoriter för er som spelar det. Matchen då, målrik och underhållande tror jag på – något av lagen tar hem segern!

5. Norwich – Watford, (X2)

Två klubbar som kommer att slåss i de nedre regionerna av tabellen. Norwich gjorde det bra mot Arsenal förra veckan men räckte inte till hela vägen. Watford å andra sidan har hunnit mäkta med en seger så här långt. Oddsen och strecken lutar mot att Norwich kniper första poängen för säsongen här – jag är inte lika övertygad. När strecken börjar närma sig 50% på Norwich jobbar jag med glädje bort dem. X2 får bli min melodi här.

6. Barnsley – Blackburn, (X)

Nu till Championship, en av de mest oförutsägbara ligorna vi står inför. Förutom när det kommer till Barnsley som är krysslaget nummer ett. På de sju inledande matcherna har de skrapat ihop fyra oavgjorda resultat, Blackburn har tre. Tillsammans har de snittat ett kryss per omgång. Ni förstår vartåt jag barkar här va? Spikkrysset har aldrig känts mer given.

Spikkryss!

7. Cardiff – Bournemouth, (X2)

I match nummer sju har vi två lag som redan blandat sig in i toppstriden i årets upplaga av Championship. Bournemouth har kanske visat lite mer kvalitet än konkurrenterna från Wales och det speglas även i tabellen där Bournemouth rättvist ligger tvåa. En spik kan ligga nära till hands här men jag vill inte räkna bort Walesarna helt här och tar med krysset till fint %.

8. Derby – Stoke, (X2)

En av kupongens mest svårtippade i mitt tycke. Stoke har gjort det väldigt bra under de första matcherna och har väl någon form av momentum i laget. Derby har inte fått igång målskyttet alls och det får mig att luta mot formlaget – Stoke, men jag utesluter inte en mållös match så krysset får följa med.

9. Luton – Swansea, (1X2)

Vi tuffar vidare till nästa match i Championship – Luton gästas av Swansea och det här blir ytterligare en jämn batalj att vänta. Luton med hemmaplansfördel hålls som favoriter, jag vågar inte spika ett ojämnt Luton utan alla tecken får följa med här.

Vi rullar ut heltäckningsmattan!

10. Millwall – Coventry, (1X2)

Millwall är ett av lagen som vi svenskar ständigt överstreckar, kan det bero på att det är Kenny Paveys favoritlag och ständigt omtalas i olika Svenska spel-reklamfilmer om Stryktipset? Jag vet inte – en sak är säker dock och det är att vi nästan alltid hittar fint värde på andra sidan. I det här fallet Coventry. Ett Coventry som vunnit 5/7 matcher och ska verkligen inte räknas bort här. Vi plockar bort ettan och jobbar in de lägre streckade tecken.

11. Preston – West Bromwich, (2)

Vi hittar analysens sista spik i West Bromwich mot ett svagare Preston. West Brom har ett lag som slåss för toppen i Championship och den åtråvärda direktuppflyttningsplatsen. Här blir det inget snack utan jag tror på en övertygande seger.

Tre poäng delas ut!

12. Peterborough – Birmingham, (X2)

Vi närmar oss slutet av denna kupong och har ett Peterborough som mäktat med en vinst på sju försök. De ska ställas mot Birmingham som varit någorlunda jämnare 3-2-2 lyder resultatraden. Birmingham har ingen utstakad målskytt hittills utan här dominerar bredden och samtliga är kapabla att hänga in en eller två bollar. Peterborough dystra svit fortsätter – X2!

13. Queens PR – Bristol City, (1X2)

Vi avrundar denna kupong med ett QPR som tidigt streckats över 60% vilket vi inte gillar. Framför allt inte i Championship. Det spelar ingen roll att det är Bristol på andra sidan mittlinjen när domaren blåser igång denna match. I jakten på 15 miljoner som ligger i potten behöver vi ett par skrällar och Bristol till 16%, i skrivande stund, är ett superfynd. Vi helgarderar denna avlutande match och håller tummarna för ett par fina pling.

Heltäckningsmatta!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Topptips analys 19/10
At.Madrid-Liverpool Dax för Champions League. Och vi börja med en tuff match, Madrid är i gått slag och är svårslagna hemma. Liverpool har kommit i gång och öser in mål, helt öppen match som Madrid bruka vinna när dom möts. 1X2 2. Porto-Milan Dessa två spela i samma grupp som match ett, Porto står med […]
Sista minuten trippel till ikväll
1.BK Häcken-Norrköping Spelet blir. Ö 1.5 på Norrköping oddset. 2.40 2. Örgryte-Trelleborg Spelet blir att borda lagen gör mål. Oddset. 1.68 3. Alaves- Real Betis. Spelet blir rak 2 till odds 2.10 Lycka till/ Micke
Topptipset 17/10 men 250000kr extra
Sista minuten tankar om topptipset. Men får böra med att det blev lite vinst på lördagens spel. Vi fick 13 rätt i ramen, vi missade på att Aston Villa inte kunde hålla ledningen. Vi fick 8 rätt på Topptipset på 5 andelar som kostade 40 kr och det blev 2.500kr där. 1.Everton-West Ham Det ser […]
Europatipset Jackpot 3.5 Miljoner
Innan vi går in på EU tipset, så vill jag säga att jag gör R-system på mina spel så alla vet. Men finns det önskemål på vanligt rakt tips så gör jag det. Jag kör alltid med 12 rätt garanti. R-4-0=9 och bygger vidare på det. Nu till om gången. Finns ett par stora favoriter […]
Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer alltså […]
Tips till Stryktipset och jackpott på 10 miljoner
Det är premiär för mig på spelcash, kommer att reka och analysera Europatipset och Topptipset, och så klart även Stryktipset. Tidigare har jag bland annat jobba på Svenska Spel, och jag har spelat sportsbetting och poker i över 15 år. Det ska bli riktigt roligt att bjuda på mina tankar och analyser här på Spelcash. […]