Nyhet!

Stryktipset 2/10


Ny månad innebär nya härliga kuponger framför oss, och visst är det något särskilt med fotboll i duggregn, mörker och en påtaglig kyla som sveper förbi. Denna lördag har vi återigen tretton härligt kluriga matcher från de brittiska öarna
. Formen är på uppgående i lagen och häng med på en andel nedan:

Till stryktipsanalysen!1. Chelsea – Southampton, (1X)

Chelsea tar sig an Southampton på hemmaplan och inleder denna härliga kupong. De är rättfärdiga favoriter men streckas av folket uppåt 70% vilket är i överkant. Southampton har lyckas knipa poäng tidigare av topplag och kan göra det igen. De har värvat klokt inför säsongen och har ett kapabelt lag för övre delen av tabellen. Det som talar emot är att ingen vinst har inkasserats ännu och därför räcker det med 1X här.

2. Brighton – Arsenal, (2)

Arsenal inledde säsongen ruskigt uselt och parkerade dessutom sig på sistaplatsen efter tre spelade omgångar. Nu har Londongänget vaknat till och spelade fint senast mot Tottenham. Att Arsenal streckas under 50% här ser jag som ett fynd. Visserligen har Potters Brighton sprungit väldigt bra och fått med sig viktiga resultat – här tar turen stopp.

Spik!

3. Leeds – Watford, (1X)

Leeds tar emot Watford på Elland Road och trots norden-bekantingarna Joshua King (Norge) och Ken Sema får Watford det väldigt tufft här. Leeds är ett stabilt lag och framför allt på hemmaplan är de starka. Håller ettan sig under 50%-snåret är det en given spik. Annars åker krysset med.

Lutar mot vänster

4. Burnley – Norwich, (1X)

Äkta bottenmöte i match nummer fyra när Burnley ställs mot Norwich. Tillsammans har lagen skramlat ihop två poäng på 6 omgångar, Burnley står för båda. Tyvärr får Pukki boys se sig besegrade här och Norwich hamnar utanför min kupong. Spikkrysset är inte långt borta men hemmaplansfördelen väger tungt och hemmalaget får åka med på lappen.

5. Wolverhampton – Newcastle, (1)

Ni som följt mina analyser och rekar vet att jag är svag för att spika Wolverhampton. Det är inte utan anledning, laget består av en otrolig offensiv kraft som bara väntar på att bli släppt. Visserligen var spelet inte strålande senast borta mot Southampton men de orangesvarta lyckades tråckla in bollen och sedan hålla tätt. Mot Newcastle kommer de kunna växla upp ett par nivåer.

Spik!

6. Barnsley – Millwall, (1X2)

En av kupongens lurigaste matcher hittar vi nästan som alltid i Championship. Millwall har väl presterat någorlunda bättre än motståndaren för dagen vilket också speglas i tabellen. Kan vara en riktig fräck chansspik till låga 26%. Jag gör det dock enkelt för mig och tar med alla tecken.

Skrällspik eller alla!

7. Blackpool – Blackburn, (1X2)

I match nummer sju har vi två lag som blandat sig in i mellanskiktet i årets upplaga av Championship. Blackburn något bättre utfall i både målprotokollet och i tabellen. Dock håller jag inte med svenskarna om att de ska streckas uppåt 45%. Här kommer nog många spika Blackburn och då är det läge att kolla åt andra hållet. Blackpool ska inte räknas bort och håller procenten på samma nivå är det en trevlig skräll.

Heltäckningsmatta!

8. Bournemouth – Sheffield U, (1X)

Vi tuffar vidare till nästa match i Championship – Topplaget Bournemouth gästas av Sheffield United och visst är Bournemouth det bättre laget i det här mötet. Ingen förlust för hemmalaget inledningsvis och tyvärr kommer Sheffield inte att bryta den sviten. Dock är ettan oroväckande högt streckat – rensarkrysset får följa med.

Kupongrensare!

9. Cardiff – Reading, (1)

I mötet mellan Cardiff och Reading är folket och spelbolagen överens – Cardiff är det starkare laget. Jag håller med till fullo. Trots negativt form på Walesiska laget är Reading inget imponerande bortalag och med en av kuggarna borta, Lucas Joao, tror jag inte på bortalaget alls. Vi spikar under 50%, annars åker krysset med!

Spik!

10. Derby – Swansea, (1)

De flesta känner väl till turerna kring Derby i nuläget och faktum är att utan straffpoängen hade Rooneys gäng parkerat på en respektabel elfteplacering. Swansea har inte riktigt lyft ännu – precis som djuret behöver de en lång startsträcka och vi har inte riktigt kommit dit ännu. Jag har full tilltro för Derby och spikar dem.

Spik!

11. Luton – Huddersfield, (12)

Luton blandar och ger. Plattmatch följs upp av bragdartade insatser – senast vann Luton hemma mot Coventry med 5-0! Innan dess sex raka matcher utan vinst. Jag tror att trenden fortsätter i sig när Huddersfield gästar, det blir en målrik tillställning och vi kommer titulera en vinnare i bataljen efter 90 minuter spelade – gubbe är det säkraste kortet här.

Tre poäng delas ut!

12. Peterborough – Bristol C, (1X2)

Nykomlingarna Peterborough har verkligen imponerat fram tills nu och har nu chans att bläddra vidare i framgångssagan när Bristol C gästar. Bristol stod för en svag insats senast mot Millwall när man förlorade med uddamålet. Vill och kommer de att revanschera sig? Jag målar brett för att vara på säkra sidan.

Heltäckningsmatta!

13. Queen PR – Preston, (12)

Vi avrundar denna kupong och analys med QPR mot Preston på anrika Loftus Road. Spelarna verkar tro mer på QPR och visst är de starka hemma men icke att förglömma är att Preston har sju raka poängmatcher. Jag utelämnar som nästan alltid krysset i match 13 då det är den mest överstreckade tecknet av vidskepliga skäl.

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till andelslsaget!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Topptips analys 19/10
At.Madrid-Liverpool Dax för Champions League. Och vi börja med en tuff match, Madrid är i gått slag och är svårslagna hemma. Liverpool har kommit i gång och öser in mål, helt öppen match som Madrid bruka vinna när dom möts. 1X2 2. Porto-Milan Dessa två spela i samma grupp som match ett, Porto står med […]
Sista minuten trippel till ikväll
1.BK Häcken-Norrköping Spelet blir. Ö 1.5 på Norrköping oddset. 2.40 2. Örgryte-Trelleborg Spelet blir att borda lagen gör mål. Oddset. 1.68 3. Alaves- Real Betis. Spelet blir rak 2 till odds 2.10 Lycka till/ Micke
Topptipset 17/10 men 250000kr extra
Sista minuten tankar om topptipset. Men får böra med att det blev lite vinst på lördagens spel. Vi fick 13 rätt i ramen, vi missade på att Aston Villa inte kunde hålla ledningen. Vi fick 8 rätt på Topptipset på 5 andelar som kostade 40 kr och det blev 2.500kr där. 1.Everton-West Ham Det ser […]
Europatipset Jackpot 3.5 Miljoner
Innan vi går in på EU tipset, så vill jag säga att jag gör R-system på mina spel så alla vet. Men finns det önskemål på vanligt rakt tips så gör jag det. Jag kör alltid med 12 rätt garanti. R-4-0=9 och bygger vidare på det. Nu till om gången. Finns ett par stora favoriter […]
Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer alltså […]
Tips till Stryktipset och jackpott på 10 miljoner
Det är premiär för mig på spelcash, kommer att reka och analysera Europatipset och Topptipset, och så klart även Stryktipset. Tidigare har jag bland annat jobba på Svenska Spel, och jag har spelat sportsbetting och poker i över 15 år. Det ska bli riktigt roligt att bjuda på mina tankar och analyser här på Spelcash. […]