Nyhet!

Stryktipset 27/11

Innan vi fokuserar på adventsmys ska vi ta oss an en härlig stryktipsomgång och en jackpotförstärkt omgång. Hela 15 miljoner i potten att spela om. Vi är med och hugger givetvis. De populära Stryktipsandelarna hittar du via knappen nedan:

Till andelslsaget!1. Liverpool – Southampton, (1X2)

Vi sparkar igång denna kupong med Liverpool som tar emot Southampton hemma på Anfield. I skrivande stund är det hela 87% (!) som streckar hemmalaget. Givetvis ska Klopps mannar sticka ut som favoriter men att de vinner 9/10 matcher tror jag inte mot ett småluriga Southampton. Jag streckar hela vägen och håller tummarna för att The saints skräller här.

Heltäckningsmatta

2. Brighton – Leeds, (1X)

Brighton går in i det här mötet mot Leeds med ett stukat självförtroende, hela åtta matcher utan vinst har Brighton åstadkommit. Leeds har inte riktigt hittat rätt själva denna säsong och parkerar på en 17-plats i tabellen. Jag tror att Graham Potter, före detta tränare i Östersund under dess succésäsonger, får ordning på sitt Brighton. Jag plockar även med krysset som kan rensa ganska bra.

1X räcker långt!

3. Crystal Palace – Aston Villa, (1)

Stryktips-kupongens första spik är ett faktum när Crystal Palace får besök av Aston Villa. Största snackisen inför den här matchen är att Steven Gerrard gör sin andra match som tränare för den klassiska klubben. I sin första match lyckades han få med ett fint resultat – 2-0 mot Brighton. Dock är Crystal Palace flera klasser bättre än Brighton och på bortaplan blir det tufft för Aston Villa. Vi spikar hemmalaget och går vidare.


Spik!

4. Norwich Wolverhampton, (2)

Jag behöver väl inte dölja vid det här laget att jag vurmar lite extra varmt för Wolverhampton. Inte som klubb men som värdestreck i dessa stryktipskuponger. Nu börjar folket få upp ögonen för bortalaget och streckar lite väl hårt – vi lägger oss platt ändå och följer folket, eller leder folket. Norwich har inte stått för mycket positivt denna säsong och de åker hem tomhänta igen.

Spik!

5. Birmingham – Blackpool, (X2)

Birmingham går in som favoriter mot nykomlingarna Blackpool i Championship första match i denna stryktipsomgång. Hemmalaget har drabbats av flera tunga avbräck och skadelistan är ingen vacker syn. Blackpool lyckades sno med sig ett poäng senast mot topplaget West Bromwich, och har över hela säsongen varit svåra att få hål på. Jag väljer att plocka bort överstreckade ettan helt och jobbar in en bortaskräll.

Skrällvarning!

6. Bournemouth – Coventry, (1X2)

Toppmöte i Championship när Viktor Gyökeres Coventry ska gästa ligatvåan Bournemouth. Gyökeres är fortfarande stekhet och är ett ständigt hot för alla försvarare i ligan. Bournemouth värderas av folket som superklara favoriter vilket vi är tidiga på att syna. I skrivande stund har vi dessutom värde i både krysset och bortaseger – given helgardering och håll en extra tumme för bortapoäng.

Heltäckningsmatta!

7. Hull – Millwall, (X)

Innan vi vänder kupongen hittar vi en klassisk brittisk fotbollsmöte. Hull mot Millwall. Båda lagen huserar i mittenträsket med lite mer bottenhäng än topphäng. November, snålblåst, eventuellt regn – given kryssmatch va? Folket kan inte ta ställning och strecken fördelas nästan helt jämt, vi spikar krysset!

X för slanten!

8. Huddersfield – Middlesborough, (12)

Vad vore Stryktipset utan en gubbgardering? När Huddersfield får besök av Middlesbrough får vi ett överstreckat hemmalag och ett understreckat bortalag. Huddersfield har häng på toppen och skuggar bakom kvalplatserna och har sex av åtta möjliga segrar på hemmaplan vilket talar mycket för hemmalaget. Värdet på bortalaget samt att de fått en ny tränare vilket innebär en injektion i spelartruppen talar för bortalaget. Vi gör det enkelt och tar med båda.

Gubbe!

9. Luton – Cardiff, (1X)

När Luton tar emot långväga gäster från Wales gör man det som stora favoriter. Cardiff, Walesarna, kommer från en botteninsats senast mot Hull och haft det jobbigt hela säsongen. Luton å andra sidan har haft en bättre säsong och har självförtroendet på topp. Trots poängtapp senast. Den med lite större system tar med krysset som kan rensa undan en hel del i jackpotjagandet, annars är Luton ett väl godkänt spikbud.

Spikbud!

10. Peterborough – Barnsley, (X2)

Nykomlingarna Peterborough rivstartade säsongen och plockade ett par fina skalpar. Nu har verkligheten kommit ikapp och resultaten har inte kommit i samma utsträckning. Barnsley har haft en usel inledning men svenskbekantingen Poya Asbaghi har tagit över och vi ställer vårt fulla tilltro till honom. Peterborough lämnas utanför och vi jobbar in Barnsley-poäng.

Bortapoäng!

11. Stoke – Blackburn (1)

Ett poäng skiljer mellan dessa lag i tabellen. Dock vill jag påstå att hemmalaget, Stoke, besitter mer kvaliteter i truppen än motståndarna, Blackburn. Stoke förlorade i veckan trots finfint spel, marginalerna hade vaknat upp på fel sida helt enkelt. Blackburn kunde städa av Peterborough tämligen enkelt och vaggas säkert in i någon form av falsk trygghet. Jag tror att kvalitet lönar sig och spikar hemmalaget.

Spik!

12. Swansea – Reading, (1X2)

I hemmalaget Swansea hittar vi en av kupongens mest streckade lag när man gästas av bottenlaget Reading. Trots skillnaderna här ska inte Swansea streckas till 75%, runt 50% är mer rimligt och därför åker alla tecken med. Vi jobbar in en jackpotskräll.

Heltäckningsmatta!

13.Plymouth – Wigan, (12)

Vi avrundar kupongen med ett toppmöte i League one. Plymouth toppade serien länge men har mot slutet stagnerat litegrann och tappat sin topposition. Wigan inledde trögt men har spelat upp sig och är dessutom som starkast på bortaplan. Detta kommer bli en fröjdefull tillställning och jag tror inte att krysset är nära till hands. En segrare kommer att koras.

Gubbe för knyta ihop säcken!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.