Nyhet!

Stryktipset 28/8

Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt!

Andel Stryktipsanalysen

1. Liverpool – Chelsea, (1X2)

Vi har 12 matcher som startar 16:00 och en match som ska avrunda denna omgång, Liverpool – Chelsea. Det är två topplag som båda aspirerar på titeln bakom Manchester City i år. Vi gör det enkelt för oss inledningsvis och fullsmetar denna match. Förhoppningsvis har vi 12 rätta streck när denna blåses igång.

Den modige chansspikar Chelsea om nuvarande streckfördelning håller sig.

2. Newcastle – Southampton, (X2)

Båda dessa lagen spelade i Engelska ligacupen igår där Newcastle förlorade på straffar efter en mållös historia mot Burnley. Southampton fick en lättare motstånd i form av Newport County AFC och det visade sig på måltavlan – hela 8-0 slutade matchen. Newcastle har haft en svag start på säsongen medan Southampton har ordentlig medvind, det räcker för att vi ska sålla bort överstreckade ettan och gå för X2 här.

3. Aston Villa – Brentford, (12)

Nykomlingarna Brentford med svenskbekantingen Pontus Jansson har inlett säsongen över alla förväntningar. Seger mot Arsenal i premiäromgången följdes upp av ett kryss mot Crystal Palace. Nu ställs de mot ett Aston Villa som inlett ligaspelet med en vinst och en förlust. Det här kommer bli en match som tidigt sätter tonen för resterade höstsäsong, båda lagen kommer gå för seger. I skrivande stund är strecket på Brentford smaskigast men vi tar med hemmalaget också 12!

4. Norwich – Leicester, (2)

Här kommer första spiken, vi spikar Leicester som etablerat sig som ett stabilt över halvan-lag i Premier League. Norwich med finske Pukki dansade en vår och har haft ett tufft schema inledningsvis med Liverpool och Manchester City som motståndare. Det tar även stopp här, rävarna får en festmåltid av kanariefåglar.

5. West Ham – Crystal Palace, 1

Spikandet fortsätter när vi beger oss till huvudstaden för ett derby mellan West Ham och Crystal Palace. West Ham som leder Premier League som ett kvitto på två fina matcher hittills ska ta sig an sargade Crystal Palace. Jag spelade inför säsongen att Palace skulle åka ur och tror fortsatt på det. I större system kan krysset och bortasegern tas med för chans på skrällutdelning. I stryktipsanalysen håller vi hårt i strecken.

6. Brighton – Everton, (X2)

I match nummer 6 får vi se obesegrade Brighton ta sig an Everton, där hemmalaget enligt oddsbolagen är knappa favoriter. Det är inget jag köper utan vi jobbar bort strecket som med all förmodan blir övervärderat. Liverpool-laget tar med sig minst en pinne härifrån.

Kanske alla tre för den som chansspikar Everton.

7. Barnsley – Birmingham, (X)

Vi lämnar Premier League och vandrar vidare till Championships där vi har ett mittenmöte att vänta. Birmingham reser till Barnsley och får åka hem med ett poäng? Ja om ni frågar mig. Barnsley är ett lag som håller tätt bakåt och har inte skapat mycket framåt. Birmingham har å andra sidan inlett med 5-0 och 0-2, mot ett lågt ställt Burnley kommer de inte skapa särskilt mycket.

Det här blir omgångens mållösa match.

8. Fulham – Stoke, (1X2)

Toppmöte i Championships där Fulham och Stoke, två klassiska lag, ska drabbas. Strecken och oddsen lutar åt Fulhams favör – en toppmatch av denna dignitet är inte särskilt förutsägbar, vi helgarderar denna match och jobbar in det lägre streckade krysset eller bortasegern.

Den med mindre plånbok får ta ställning – Fulham eller värdestrecken X2?

9. Huddersfield – Reading, (X2)

Reading som slutade sjua i förra årets upplaga av Championships har inte startat säsongen strålande. Nu ställs de mot Huddersfield som haft en pigg inledning och frågan är om vändningen kommer nu. Som strecken ser ut i skrivande stund vill jag tro på det och vi väljer bort överstreckade Huddersfield helt och hållet, jobba bortaseger!

10. Hull – Bournemouth, (2)

Bournemouth förlorade visserligen mot Premier League-laget Norwich i cupen senast, annars har de två segrar och två kryss i ligaspelet hittills. Hull å andra sidan har endast mäktat med en seger och resten är förlustmatcher. Jag ser inte att den trenden ska brytas här och strecken är rättvist fördelade, vi spikar under 55%.

11. Middlesbrough – Blackburn, (12)

Här har vi två lag som i slutet av säsongen kommer att slåss om platser till uppflyttningskvalet/direkt uppflyttning och båda lagen har släppt in mål i alla matcher, undantaget Middlesbrough senaste 0-0 match. Här tror jag på en målrik historia som kan sluta åt vilket håll som helst. En gaffel till bord 11, tack!

12. Preston – Swansea, (1)

Vi närmar oss slutet av denna kupong och analys, Preston ska få forna Premier League-laget Swansea på besök. Men sen Swansea åkte ut 2018 har man inte mäktat med en återkomst till finrummet och det kommer inte att ske i år heller. Spelbolagen värderar Preston något större favoriter i denna drabbning och jag är benägen att hålla med. En spik i mitt system under 50% streckat.

13. Queens PR – Coventry , (1X2)

Avslutningsvis har vi enligt tabellen ett toppmöte att vänta femteplacerade QPR ställs mot fjärdeplacerade Coventry. Conventry Har bara gjort en säsong i Championships och slutade på en 16-placering förra året. Här finns det en risk att väletablerade QPR underskattar bortalaget som ände gjort det fint inledningsvis, vi helgarderar och hoppas på en avslutande skräll.

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 4/9
Helgens bästa stryktipsanalys! Mot 13 rätt.