Nyhet!

Stryktipset 3/7

Hallå Juli! Hallå Allsvenskan! Hallå all charmig fotboll i Sveriges lägre korpdivisioner, men främst säger vi Hallå till Livet som är på väg tillbaka efter en (pågående) pandemi som begränsat oss sportfantaster så oerhört. Publiken är tillbaka, Sångerna kommer eka från arenorna och ölen kommer flöda i sommarsolen. På lördag är det dags för ett Stryktips och genomgången av alla matcher är på ingång. På denna dag för exakt 301 år sedan tecknades freden mellan Dansken och Svensken i Fredriksborg. Ett sammanträffande då just Dansken är med på helgens kupong. Nationaldagen till ära tillhör Vitryss…… Belarus men det skiter jag fullständigt i. Allt mitt fokus ligger på att äntligen få se på Allsvenskan med Publik på läktaren!

Som tidigare kommer jag erbjuda ett spännande andelsspel som är baserat på mitt tidiga grubbel. Det finns 10 andelar á 127 kr och går man i liknande tankebanor som mig är det bara att ansluta sig. Icke att förglömma är att sport är sport och mycket kan hända på en dag eller två. Ändringar i systemet kan komma att ske efter oddsrörelser och möjliga startelvor.

Till andelslsaget!
 1. Tjeckien – Dansken x2
 2. Ukraina – England 2
 3. Degerfors – Östersund 1x
 4. Gefle – BP x2
 5. Sollentuna – Dalkurd x2
 6. Täby FK – Hudiksvall 2
 7. Oskarshamn – Linköping City 1
 8. Utsikten – Trollhättan 1x
 9. Vänersborgs IF – Österlen 1x
 10. Hammarby – Halmstad 1
 11. Häcken – AIK 1×2
 12. Sirius – Mjällby 1x
 13. Varberg – Kalmar 1×2

Vi startar hela kupongen med två EM-matcher där vi hittar två klara favoriter. England ska bara slå ett skadedrabbat och sopigt Ukraina som inte alls förtjänar att vara i kvarten. Ukraina såg inte bra ut i mötet med Sverige utan gick mest vidare på tur. England däremot vann tryggt och imponerande över Tysken utan att spela sin bästa fotboll men gjorde jobbet. Vill jag fälla någon av dessa blir det Danmark eftersom Tjeckien är ett lag som jag varnar för. Slog ut Nederländerna och kan mycket väl kriga till förlängning. Krysset ska med.

I de Allsvenska matcherna har jag valt att lägga till extra många tecken för att mycket kan hända i en omstart. Resultaten kan flyga åt alla håll och kanter och favoriter ska fällas. Spiken på Bajen i match 10 tar jag eftersom nytt blod och tränare har kommit in i laget. Mycket står på spel och med hemmapubliken tillbaka på Tele2 är trean närmast trolig. Degerfors imponerar mer än vad Östersund har gjort och laget har visat att hemmaplanen är deras borg där poängen ska tas. Spelade en bra träningsmatch mot Djurgården under uppehållet och kommer stärkta för att fixa nytt kontrakt. 1x där. Även Sirius får mitt förtroende att inte torska mot Mjällby på hemmaplan även om statistiken talar emot Uppsala-laget. 7 matcher utan seger och måste gå för minst en poäng nu. Mjällby, inte alls lika vassa som i fjol och kommer få det tufft i omstarten med svåra matcher framöver.

Helgardering på Häcken AIK i en öppen match där båda måste visa framfötterna direkt. Varberg Kalmar får även helas då båda dessa lagen är opålitliga och oklara. Kalmar med 8 fina omgångar och en femte plats i tabellen har väl fått lite för mycket poäng än vad man förtjänar.

Vidare till divisionerna under Allsvenskan och Superettan för att göra kupongen komplett och ett favorittippat BP som bara ska vinna mot Gefle. Gefle har dock visat prov på kvalité och hade 3 raka segrar innan smällen med två raka torsk i ryggen nu. Med två matcher utan att göra mål har Gefle en tuff uppgift att möta BP som leder hela serien och endast släppt in 5 mål på 13 omgångar. Krysset rensar en del spelare dock. x2!

Dalkurd, fyra i tabellen ska möta bottenjagande Sollentuna på bortaplan och fördelen ligger på Dalkurd. 2 gånger degen om med en hygglig procent i nuläget kan detta bli en superspik. X2 i nuläget som mycket väl kan ändras.

Här kommer Dempas Bomb. Tvåan i Täby Huddik. Täby har sett rostiga ut och ligger näst sist i tabellen. Uselt hemmalag ska nu möta ett bra bortalag och med nuvarande procenten på kupongen går jag för större summor och chansar! Kör Huddik, KÖR

Oskarshamn blir den sista spiken som bara ska slå ett Linköping i kris. Oskarshamn tvåa i tabellen, Linköping sist. Detta säger en del om min spik.

Fördel Utsikten som har 5 raka segrar mot Trollhättan sedan tidigare och kommer med tre raka segrar i ryggen. Trollhättan ligger före i tabellen med fyra poängs försprång så en trea för hemmalaget här skulle smaka mumma. Bra form på båda kan göra att helgadden får flyttas till denna match men håll koll på oddsrörelser innan start, Viktigt!

Sist ska Vänersborg vara knappa favoriter mot Österlen och får en 1x:a i match 9. Hemmalaget som kommer med fyra segrar och en förlust mot Utsikten i topp måste anses vara godkänt. Dock ska nämnas att Österlen verkar hittat en gnista med två raka segrar. går på hemmafördelen till sist ändå.

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Olssons Stryktipsdrag & Podcast
Vilken helg som väntar oss, 25 miljoner i Jackpott och här tänkte jag bjuda på mina Stryktipsdrag samt veckans Stryktips-Pod! Först och främst, är ni ännu inte med i Spelcash Tillsammanslag, så är det hög tid för det. Ni går med i laget HÄR genom att klicka på “stjärnan” uppe till höger där det står […]
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]