Nyhet!

Stryktipset 4/12

Innan vi fokuserar på helgens festligheter och avslutande omgång i Allsvenskan säger vi ett stort grattis till Vinny som satte sin hockeybomb igår och nästan 100 000 kr i vinst! Kupongen som väntar blir en favoritparad men visst ska vi kunna fälla ett par och jaga utdelning? Häng med på en andel via knappen nedan:

Till andelslsaget!1. Wolverhampton – Liverpool, (1X2)

Liverpool stormar fram i ligan och är otroligt svårstoppade för stunden. Trots det ställer jag mitt hopp till hemmalaget Wolverhampton och att de kan stå för ett julmirakel. Vi tar med alla tecken och går vidare i kupongen.

Heltäckningsmatta

2. Watford – Manchester City, (2)

Ytterligare en storfavorit när Manchester City reser till Watford. Till skillnad från match ett på stryktipskupongen ser jag ingen skrällchans här. Peps mannar kommer kunna städa av denna match tämligen enkelt och ta hem tre välbehövliga poäng i jakten på Premier League-titeln.

Vi hamrar in en spik!

3. Newcastle – Burnley, (12)

Newcastle jagar fortsatt säsongens första seger (!) och magpies hade goda chanser sist men ett rött kort ställde till det och endast ett poäng kunde spelas hem mot Norwich som ligger en placering över i tabellen, dvs nästjumbo. Tredjeplatsen nedifrån innehavs av Burnley och det innebär två raka bottenmöten för Newcastle. Det här är en match som båda lagen bara måste vinna för att ha en chans att klara sig kvar i finrummet. Vi utelämnar krysset och plockar med både hemma- och bortalag.


Gubbe!

4. Southampton Brighton, (1)

Här hittar vi en av stryktipsomgångens bästa spik i hemmalaget. Graham Potters Brighton har gjort det bra inledningsvis medan det börjat lite trögare för Southampton, vilket gör att spelarkollektivet undervärderar hemmalaget en aning och vid streck under 50% är det inte ens en tvekan. Vi hamrar i spiken och går vidare.

Spik!

5. Barnsley – Huddersfield, (1X)

Svenskbekantingen Poya Ashbagi har nu fått känna på att vara tränare i England ett par veckor nu. Det är dags att leverera eller avgå! Skämt åsido, det är först nu vi får en chans att se hur Poyas idéer passar Bransleys trupp. Jag gillade hur han arbetade med Göteborg och jag har en stark tilltro till hans kompetens. Jag plockar bort ett Huddersfield som blandat och gett men gjort det betydligt bättre än motståndarna. En viss risk för överstreckning på tvåan finns och väljer Poyas Barnsley i denna batalj!

Poya löser poäng!

6. Blackburn – Preston, (1X2)

Rivalmöte i Championship när Preston gästar Blackburn och där hemmalaget blir lite väl tunga favoriter, streckas i skrivande stund uppåt 65%. Det är på tok alldeles för mycket i min bok. Preston stod upp bra senast mot topplaget Fulham när man spelade 1-1. Här utfärdas skrällvarning och alla tecken ska med.

Heltäckningsmatta!

7. Blackpool – Luton, (2)

Här går vi in i på förhand stryktipskupongens jämnaste match när Blackpool och Luton ställs mot varandra. Folket och spelbolaget är överens om att det är slantsingling som gäller för att avgöra tecken. Jag tror dock starkast på bortalaget som sprattlar till ibland och spelar som ett riktigt topplag. Jag sticker ut näsan och spikar Luton.

2 för slanten!

8. Bristol C– Derby, (12)

Vi känner nästan alla till turerna kring Derby denna säsong. De har blivit straffade två gånger om för fiffel med ekonomin. Därav ligger de sist i tabellen – utan poängavdragen hade Derby innehaft en stabil mittplacering med häng på kvalplatser vid säsongens slut. Bristol är ett bra lag och är ett naturligt val, allt spelvärde ligger dock på bortalaget. En rolig skrällspik men jag tar med hemmalaget också.

Gubbe!

9. Cardiff – Sheffield United, (2)

Hemmalaget från Wales, Cardiff, tar emot Sheffield i den nionde matchen på kupongen. Ett Cardiff som svikit mina lappar hela säsongen. Nu tar jag ställning och spikar bortalaget som klart presterat bättre och verkar befinna sig i mer harmoni. Till nuvarande streck under 50% är det en sk no-brainer.

Spikbud!

10. Middlesbrough – Swansea, (1X)

Läget i Middlesbrough har ljusnat till skillnad för ett par veckor sedan när flertalet nyckelspelare är tillbaka från skadelistan. Jag går därför helt på spelarnas spår och tar med ettan som favorit. Dock har Swansea stor potential men inte fått det att klaffa på bortaplan. Krysset får räcka som gardering.

Hemmapoäng!

11. Millwall – Birmingham, (X2)

När två lag som inte osar anfallsspel drabbar samman plockar vi bort favoriterna. Millwall streckade över 50% hemma mot ett starkt Birmingham. Birmingham har två matcher i rad utan att släppa in mål, vi går för en tredje och jobbar bort hemmalaget som är övervärderade.

X2!

12. Nottingham – Peterborough, (1X2)

I hemmalaget Nottingham hittar vi en av kupongens mest streckade lag när man gästas av bottenlaget Peterborough. Trots skillnaderna här ska inte Nottingham streckas till 75%, runt 50% är mer rimligt och därför åker alla tecken med. Vi jobbar in en jackpotskräll.

Heltäckningsmatta!

13. Reading – Hull, (12)

Vi avrundar kupongen med ett bottenmöte. Forne storspelaren Andy Carroll har lyft Reading till en fin form. Hull kan också stoltsera med en superb form och fyra raka vinster. Här tror jag att båda lagen kommer att gå för det. Minst tre poäng delas ut!

Gubbe för knyta ihop säcken!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Premier League & Andelar ST/BIG 9
Helgen närmar sig med stormsteg och vi har en riktig fin fotbolls-helg framför oss. Jag bjuder i denna text på speltips, andelar till Stryktipset och BIG 9, den nya spelformen som ATG lanserat! Mina andelar hittar du via knapparna nedan. Slår ett slag för min kollega Alexander som bjuder på fullständiga analys till BIG 9 […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.