Nyhet!

Stryktipset 9/10


Vi tar ett litet paus från Engelska ligan och blickar mot landslagen och även fotboll från Sverige. Glädjande nog får Damallsvenskan plats i denna veckas kupong. I överlag ser den hyfsat överkomlig på förhand men det finns ett par
fällor vi ska undvika. Häng med på en andel nedan:

Till stryktipsanalysen!1. Sverige – Kosovo, (1)

Vi sparkar igång denna kupong med vårt egna landslag som som ska repa sig efter debaclet senast mot Grekland borta. Kosovo kommer på besök till Nationalarenan och har inte mycket att spela för utöver ära och för sitt land vilket man inte ska underskatta. Dock får de tufft borta mot Sverige. Folket håller med och streckar Sverige upp mot 80% – den med större plånbok kan ta med skrällkrysset.

Spik!

2. Georgien – Grekland, (2)

Vi fortsätter i Sveriges grupp, grupp B, där våra övermän Grekland reser till Georgien och här hittar vi en supersspik i bortalaget. Grekland kan vara stryktipset bästa spik runt 50% – Georgien har ett poäng hittills i gruppen och det kommer förbli så över denna omgång.

Spik!

3. Finland – Ukraina, (1X)

Vårt grannland ska ställas mot Ukraina som slog ut oss i EM i början av sommaren och ses som underdogs i den här matchen. Det är något vi kommer ta till vara på då Ukraina är inte ett lag som imponerat på mig under året, i kvalet har laget mäktat med fem kryss av fem. Här jobbar vi in en miniskräll till Finland!

Lutar mot vänster

4. Skottland – Israel, (12)

I grupp F slåss Skottland och Israel om andraplatsen bakom Danmark som ryckt ifrån i gruppen. Det innebär att båda lagen kommer gå för seger här. Därför slänger vi in en gubbe och jobbar in bortalaget till ett lägre %.

Gubbe!

5. Azerbajdzjan – Irland, (1X2)

En lurig match i grupp A där bottenlagen ställs mot varandra och båda står som vinstlösa inledningsvis. Vi gör det enkelt för oss och följer folket och rullar ut heltäckningsmattan och garderar upp matchen.

Heltäckningsmatta!

6. Luxemburg – Serbien, (2)

I Luxemburg ska Serbien cementera andraplatsen i gruppen och rygga Portugal som vilar denna omgång. Här blir det en överkörning från Serberna och Luxemburg får kämpa för att hålla siffrorna nere. Vi spikar och går vidare.

Spik!

7. Schweiz – Nordirland, (1)

I grupp C ska Schweiz ta rygg på gruppledaren Italien när Nordirland gästar alplandet. Sist lagen möttes lyckades Schweiz inte få hål på Nordirland men på hemmaplan och med stödet från publiken kommer Nordirland ha det tuffare att stå emot. Schweiz vinner här!

Spik!

8. Ungern – Albanien, (1X2)

Sista landskampen för den här kupongen och det är ett spännande möte i grupp I när tre lag slåss om andraplatsen, två av dessa är Ungern och Albanien. Albanerna ligger i förarposition med två poäng fler än ungrarna, det kommer gå hett till. Vi helgarderar och njuter av matchen och stämningen.

Heltäckningsmatta!

9. KIF Örebro – Djurgården, (X2)

Vi lämnar landslagen och blickar mot Damallsvenskan där Djurgården reser till gnällbältet och Örebro. Båda lagen ligger på 21 poäng och därmed på säker mark, samtidigt som Champions league-tåget har avgått. Av dessa lag är det Djurgården som besitter mer kvalité och bredd. Örebro har dock presterat bättre mot förväntat och besegrade senast AIK i slutskedet och följde upp det med ett starkt kryss mot Kristianstad. Som strecken är fördelade måste jag ändå välja ett Djurgården i motvind – X2 blir mitt drag!

10. Hudiksvall – Haninge, (12)

I Ettan norra kämpar Hudiksvall för att hålla sig kvar till nästa säsong, just nu befinner laget sig på en nedflyttningskvalplats. De ställs mot ett Haninge som har interna problem och en tränarkarusell med tränare som tillsätts och byts stup i kvarten. Haninge ska vara det bättre laget men Hudik har mer att kämpa för och är trygga på hemmaplan och får inte glömmas bort. Vi säger att tre poäng delas ut och tar med båda lagen.

Gubbe!

11. IF Sylvia – Karlstad, (X2)

Fotbollsprojektet Karlstad reser till Norrköping och Platinumcars arena, även känt som parken i folkmun, där de ställs mot Sylvia. Karlstad för nuvarande på en fjärdeplacering har en liten chans att slåss om uppflyttningsmöjlighet men då gäller det att de vinner majoriteten av resterande matcher, inklusive denna. Folket gillar dock Norrköpinglaget hemma på plastgräset – de har trots allt mäktat med 27 mål på sina elva hemmamatcher. Jag gillar att Karlstads ses som underdogs här och får bättre värde i strecken. Vi tar med kryssen och skriver upp X2.

Karlstad är starkare här!

12. Torns IF – Ljungskile, (X2)

Torns IF kanske är bäst i Sverige på sociala medier och framför allt då på plattformen Twitter. Medieansvarige där är riktigt underhållande och är alltid snabb på bollen vid aktuella händelser – ett tips till er som använder Twitter! Tyvärr är de inte lika starka på planen som på internet. Ljungskile är numret större här och tar hem minst ett poäng, ytterligare en X2.

13. Åtvidaberg – Utsikten, (12)

I Ettan södra ska vi avrunda denna kupong med ett möte mellan Åtvidaberg och Utsikten. Bortalaget har haft en fin säsong och möjligtvis en liten utsikt mot Superettan. Nog med ordvitsar, hemmalaget ska inte räknas bort och kan ställa till med en skräll här. Vi utlämnar krysset och avslutar med en gubbe.

Gubbe!

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Topptips analys 19/10
At.Madrid-Liverpool Dax för Champions League. Och vi börja med en tuff match, Madrid är i gått slag och är svårslagna hemma. Liverpool har kommit i gång och öser in mål, helt öppen match som Madrid bruka vinna när dom möts. 1X2 2. Porto-Milan Dessa två spela i samma grupp som match ett, Porto står med […]
Sista minuten trippel till ikväll
1.BK Häcken-Norrköping Spelet blir. Ö 1.5 på Norrköping oddset. 2.40 2. Örgryte-Trelleborg Spelet blir att borda lagen gör mål. Oddset. 1.68 3. Alaves- Real Betis. Spelet blir rak 2 till odds 2.10 Lycka till/ Micke
Topptipset 17/10 men 250000kr extra
Sista minuten tankar om topptipset. Men får böra med att det blev lite vinst på lördagens spel. Vi fick 13 rätt i ramen, vi missade på att Aston Villa inte kunde hålla ledningen. Vi fick 8 rätt på Topptipset på 5 andelar som kostade 40 kr och det blev 2.500kr där. 1.Everton-West Ham Det ser […]
Europatipset Jackpot 3.5 Miljoner
Innan vi går in på EU tipset, så vill jag säga att jag gör R-system på mina spel så alla vet. Men finns det önskemål på vanligt rakt tips så gör jag det. Jag kör alltid med 12 rätt garanti. R-4-0=9 och bygger vidare på det. Nu till om gången. Finns ett par stora favoriter […]
Nanne Bergstrand, Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar sina bästa speldrag till stryktipset
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från tränarprofilen Nanne Bergstrand, landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson. Gemensamt för dessa tre herrar är att de har ett stort intresse och kunnande för fotboll, och alla har en stark koppling till metropolen Markaryd i södra Småland. Här kommer alltså […]
Tips till Stryktipset och jackpott på 10 miljoner
Det är premiär för mig på spelcash, kommer att reka och analysera Europatipset och Topptipset, och så klart även Stryktipset. Tidigare har jag bland annat jobba på Svenska Spel, och jag har spelat sportsbetting och poker i över 15 år. Det ska bli riktigt roligt att bjuda på mina tankar och analyser här på Spelcash. […]