Nyhet!

Stryktipset Boxing day 26/12

Förra veckans jackpotomgång blev inställd efter hela sju uppskjutna matcher pga covid 19-fall i många lag. Trist med inställd omgång, som plåster på såren erbjuder Svenska spel oss hisnande 26 miljoner i denna superomgång. Det är inget mindre än årets bästa sportdag – Boxing day! Vi har andelar för alla typer av system och storlekar. Häng med via knappen nedan.

Till andelslsaget!1. Brighton – Brentford, (1)

Vi sparkar igång denna superjackpotomgång på Stryktipset med Brighton mot Brentford. Två “svensk”bekantingar ställs mot varandra, en skåning och en f.d tränare i Allsvenskan – Graham Potter och Pontus Jansson. Här följer jag folket och tror på hemmalaget Brighton, trots att jag dissat dem i tidigare analyser. Brentford har inte räckt till på sistone och de räcker inte till på söndag heller. Brighton till 50% är ett utmärkt sätt att starta denna Stryktipsjackpot!

Spik!

2. Aston Villa – Chelsea, (2)

När Aston Villa tar emot Chelsea gör man det med god självförtroende i truppen, Steven Gerrard har verkligen fått igång maskineriet. Chelsea blir dock en tuff julnöt att knäcka och vi inleder med två raka spikar!

Bortaspik!

3. Manchester City – Leicester, (1)

Leicester kommer senast från en tuff förlust i ligacupen när 3-1 mot ett reservbetonat Liverpool blev 3-3 i matchens sista spark och förlust på straffar. Leicester roterade inte truppen värst och det kommer vara ett par trötta ben här. Manchester City blir därför stryktipskupongens bästa spik – trots streckfördelningen.


Superspik!

4. Norwich Arsenal, (1X2)

Det stormar kring Arsenal och före detta lagkaptenen, Aubameyang, han får varken spela eller träna med laget. Detta sätter givetvis spår i övriga spelare. Visst har Arsenal träffat rätt med andra värvningar som har blommat ut under året. Men med tre inledande spikar har vi råd att helgardera en storfavorit. Vi jobbar in team Pukki för att gå för de stora pengarna!

Hemmaskräll!

5. Tottenham – Crystal Palace, (1X2)

Antonio Conte må ha lyft hemmalaget men det är en bit kvar innan Tottenham får mitt fulla förtroende, tyvärr Magnus! Det är tidiga streck men indikationerna visar att Crystal Palace blir undervärderade och vi målar brett. Viera och Crystal Palace är mitt gäng för att nå miljonerna.

Heltäckningsmatta!

6. West Ham – Southampton, (12)

När Southampton gästar West Ham gör man det som underdogs. Southampton besitter absolut kvalitet och har en spelartrupp för att utmana om segern i detta möte, bortse inbördes statistiken mellan lagen. West Ham kommer från en förlust i ligacupen senast – studsar de tillbaka och plockar tre poäng eller fortsätter förlustsviten? Vi smackar dit en gubbe i match nummer 6.

Gubbe!

7. Burnley – Everton, (1)

Här kommer mitt bästa drag i denna stryktipsomgång. I bortalaget Everton har det konstateras flertalet covid 19-fall på nyckelspelare. Burnley kommer med en något förskonad trupp och kan ställa upp med bästa manfall. Folket kommer dock att övervärdera Everton här vilket vi gillar. Tillsammans med Manchester City utser jag Burnley som kupongens bästa spikar.

Spik!

8. Huddersfield – Blackpool, (1X)

Ett mittenmöte i Championship väntar där hemmalaget Huddersfield hackar något. Målsättningen och potentialen ska vara kvalplats och med en lite bättre kontinuerlighet ska de greja det. Blackpool har inte fått något att stämma alls och de får inte med sig hem fler än ett poäng. 1X räcker långt.

1X!

9. Hull – Blackburn, (2)

Blackburn är Championships hetaste lag just nu. Bortalaget radar upp trepoängare efter trepoängare, faktum är att de har möjlighet att ta över andraplatsen när denna omgång är färdigspelad. Hull har haft en liten formdipp på senaste tre matcherna och endast spelat in två poäng. Denna dystra svit kommer att fortsätta och de kan räkna in fyra raka utan seger.

Spikbud!

10. Luton – Bristol C, (1X2)

Ständigt dessa Luton, de orsakar huvudbry varje stryktipsomgång. De blandar och ger och är extremt oberäkneliga, under november spelade hemmalaget som ett bottenlag men under december har man plockat starka pinnar från topplag. Luton kommer att streckas runt 60% om inte högre när vi börjar närma oss matchstart och det är alldeles för högt. Bristol är en nyckel till miljonerna och vi tar med alla streck,

Jobba bortapoäng!

11. Middlesbrough – Nottingham, (1X)

Två lag med stora anor drabbar samman på Riverside stadium. Tidiga oddsen visar att Middlesbrough är i favör att vinna denna match. Båda lagen har häng på kvalplats och det blir en tight och målsnål match. Hemmapubliken och hemmaplan fäller avgörandet och 1X räcker hela vägen när vi ska summera denna kupong.

Hemmapoäng!

12. Millwall – Swansea, (-)

Utgår pga covid 19-fall. Denna match kommer att lottas enligt 41-27-32. Beroende på hur strecken ligger vid inlämning kan det finnas ett litet värde i att spika hemmalaget. Helgardering är att föredra.

Lotto!

13. Preston – Sheffield U, (-)

Utgår pga covid 19-fall. Denna match kommer att lottas enligt 32-28-40. Beroende på hur strecken ligger vid inlämning kan det finnas ett litet värde i att spika bortalaget. Helgardering är att föredra.

Det var allt för denna vecka, lycka till vid rygg och mot alla rätt!
Alexander

Till Stryktipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Markarydsprofilerna Lasse Jacobsson och Dan Olsson delar med sig av sina bästa speldrag till stryktipset den 15/1
Spelcash förbättrar sin bevakning av Stryktipset ytterligare. Nu kan vi bjuda på experttips från landslagsscouten Lasse Jacobsson och Spelcash-experten Dan Olsson, som båda är boende i Markaryd i södra Småland. Här kommer Markarydsduons bästa tips till helgens Stryktips-kupong. Gå med i Spelcash-andelslag här “Lasses luring” Preston–Birmingham xFA-cupmötet mellan Birmingham–Plymouth slutade med bortaseger (0–1), men först […]
Stryktipset 15/1
Spelcash stryktipsanalys inför jackpotförstärkta omgången 15/1
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.