Nyhet!

Super helg med en massa jackpottar

Önska alla gott nytt år. Vilken helg vi har, Jackpott på travet i dag och Stryktipset i morgon obs den är en 2 dagars. Och sen har vi en Jackpott på Söndag på EU tipset. Och sen får vi inte glömma jackpott på Big9.

Hur har då spelet gått sen jag började som spelläggare? Det har blivet lite vinster men jag är inte nyd så klart, Kanske många som undra varför? jag kör inte big system så länge det inte säljs slut på andelar och man vet att man kan öka på, har fått banta mina spel flera gånger när det inte blir sålt. Sen har jag en spel stil som gör att jag inte sätter det varje gång. Jag gör en analys på EU tipset, men som alla vet kan det bli lottade matcher och spelförslaget kan ändras till söndag. Tycker den ser spännande ut, har ni förslag på köp av andelar så skriv gärna.

1.Chelsea-Liverpool

Chelsea har tappat lite och svårt för att vinna matcher nu, visst dom har lite sjuka spelare men det duger inte att kryssa hemma mot Brighton sist, dom får jobba vidare. Här tro jag inte att dom torska, Liverpool sumpade att haka på Manchester City i sista matchen och nu är det 8 poäng mellan dom, och det kommer dom inte i fatt, Detta är en öppen match som vi kommer att lägga ut mattan.

tips. 1X2

2.Brentford-Aston Villa

Brentford fina form har kommit i kapp dom, men dom kriga och kämpa. Oddsen säger jämn match. Jag håller Aston Villa som favorit här, dom har spelat upp sig sen träna bytet. men kryss två bör väl vara det rätta här.

tips. X2

3.Everton-Brighton

Även denna match är svår och öppen, Brighton har gått dåligt en tid, men har fixat en trea och poäng mot Chelsea borta, kanske detta är en trendbrott för dom. Everton har väl inte varit så heta och det är väl bara att bomba på.

tips. 1X2

4.Leeds-Burnley

Kommer första spiken här? ja och nej. Leeds ska väl kunna vinna här, men dom har lite skador och dålig form. Burnley har kryssat en del och spelat ok, i går torsdag blev dom slaktade av Manchester U.

tips. 1X

5.Southampton-Newcastle

Southampton gjorde en bra match sist med en man mindre på plan, dom har haft lite skador och sjukstuga. Hemma är dom svårslagna men det är sex kryss hemma. Nu möter dom i mitt tycke sämsta laget i ligan. Visst dom fick poäng mot Manchester U på hemmaplan. Nu är det borta och det lär bli svårt för dom, Procenten nu fredag locka inte spiken. men vi börja där.

tips. 1

6.Mallorca-Barcelona

Ska Barcelona stå i 70+? nej nej, här ska vi måla hela värden, Mallorca är svårslagna hemma och till 8% ja det kommer att gå upp lite men det är bara att jobba en etta här. Barcelona kan SAKNA upp till 18 spelare.

tips 1X

7.Alaves-Real Sociedad

Samma gäller denna match, Bortalaget sjukt överstreckade och vi kör mattan, många sjuka i bortalaget och Alaves behöver poäng och det är väl bra chans att ta det det nu.

tips. 1X2

8.Real Betis-Celta Vigo

Även denna match är ettan streckad till månen, Real Betis har bra form och svåra att slå, men det är en jackpott på 5 millar då kan vi inte spika här. 1X bör vara klart, krysset är fint här. Celta Vigo gör det bra borta och det ska vara bra chans till poäng här.

tips. 1X

9.Elche-Granada

Här va vi inne på X2 till bra procent. Men i dag fredag har det kommit in att Granada har fått in 4 nya fall av Corona. Det har även varit lite i hemmalaget med. Kan vi vänta oss en jämn match? vi hela upp men det kan vara ett spik kryss.

tips. 1X2

10. Bastia-Clermont

Franska cupen. Bortalaget är favoriter och kan vara en fin väder spik i omgången.

tips. 2

11.Montpellier-Strasbourg

Hemmalaget har sjukt bra form och kan spikas till ok procent, bortalaget kan fixa poäng här.

tips.1 kan bli (X) till söndag

12. Nancy-Rennes

Kan vi hoppas på att Rennes i går för cupen?

tips. 1 2

13. Blackburn-Huddersfield

Blackburn har galen form, ska dom gå upp i år? men förlusten kommer snart, kan vara fin skräll tvåa här.

1X2

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Europatipset 6/1
Vi tar revansch denna vecka! Jag tror det kan bli hög utdelning denna torsdag. Mina tankar finns nedan, häng med! Vi går igenom matcherna direkt denna fina onsdagsomgång. 1. Arsenal – Liverpool (1) En cupmatch där Arsenal tar emot Liverpool på hemmaplan, Arsenal som gjorde i mitt tycke en bra match mot City, där man […]
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.