Nyhet!

Topptipsanalys 19/5

Hallå igen alla glada spelfantaster! Veckans TopptipsOmgång ser otroligt spännande ut med matcher från Premier League, Coppa Italia finalen från Italienska Mapei Stadium och dessutom från den franska Coupe De France där en Cupvinnare även där ska koras. Onsdagen präglas annars av att det denna dag firas för magen då det är den internationella mag- och tarmdagen. Nu är frågan var min magkänsla sitter inför de åtta matcherna som återfinns på kupongen. Nu snackar vi fotboll tycker jag.

Jag kommer självklart bjuda på ett andelsspel, 10 andelar som vanligt á 60 kr. Ändringar i systemet kan komma att ske men här kommer ramen och mina tidiga tankar.  Nu tar vi en titt på dagens matchprogram! Värt att nämna är att detta system är gånger 5. (X5)

Till andelslsaget!

Kupongen i sin helhet

  1. Burnley – Liverpool (2)
  2. Crystal Palace – Arsenal (2)
  3. Everton – Wolves (1×2)
  4. Tottenham – Aston Villa (1)
  5. Newcastle – Sheffield United (1x)
  6. West Brom – West Ham (x2)
  7. Atalanta – Juventus (1×2)
  8. Monaco – Paris SG (1×2)

Vi startar med att helgardera, både den Italienska Coppa Italia-Finalen samt finalen i Coupe De France. Dessa två DUNDER-finaler kan sluta hur som helst. Jag kan inte blunda och inte sticka under stolen med att Atalanta har gjort en grym säsong och har otrolig kvalité och Spelsinne i truppen. Senaste förlusten kom mot Real Madrid i CL den 16 Mars och sedan har man nästintill gått rent. Tyngre ser det ut för Juventus som är det sämre laget av de två för tillfället. Jag helgarderar när oddsen är snarlika. Helifyllt kommer även finalen i Frankrike att vara då Monaco även de har gjort det bra detta år. Trots PSG:s dominans de senaste åren har Monaco ätit ikapp gapet denna säsong och laget kommer med tre raka segrar samt en nuvarande bronsplats i Franska ligan. Vem som helst kan knipa titeln.

Spikarna

Spikarna hittar vi istället i England och de tre stora favoriterna Liverpool, Arsenal och Tottenham. Liverpool är inte i samma slagkraftiga form som i fjol men har ändå visat prov på klass i de senaste omgångarna. Allison Becker fick avgöra sent i matchen mot West brom i söndags och nu går Pool för en CL-plats. Laget har inte råd att tappa poäng. Även i Londonderbyt kommer jag spika Arsenal som är på väg att rädda upp säsongen någorlunda. Kommer med två raka segrar mot West brom samt mot storkonkurrenten Chelsea och slåss nu även dem för en förbättrad tabellplacering. Kan klättra upp på sjätteplats med bra resultat i deras matcher samt lite hjälp från andra lag. Här kommer man gå för segern. Sista spiken på kupongen kommer falla på Tottenham som slåss mot just Liverpool om den sista Champions Leagueplatsen till kommande säsong. Tottenham ska nu möta ett Utcheckat Villa som har absolut noll att spela för. Spurs gjorde även en bra match mot Wolves i den senaste matchen och nu går Kane för skytteligan. Solklar seger för hemmalaget.

Till Topptipset hos Svenska Spel

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]