Nyhet!

Topptipset 11/12 med 500k extra

Då har vi en fin helg med massa fotboll och jackpot på stryktipset och 500k extra på Topptipset. Som alltid så försöker vi hitta god bitarna på tipset, finns flera tunga favoriter denna vecka och vi ska se om vi fäller någon. Kan ta det nu med att Big9 har en fin runda där jag kommer att gå för potten. Har varit magert med vinster och blivet mindre summor. Vi kämpa på och här kommer lite analys till topptipset.

1.Chelsea-Leeds

Här börja vi med en stor favorit, Chelsea har ju inte övertygat och det tar hårt med många matcher och mer blir det nu i december. Dom ska ha god chans så klart att vinna men +80% är lite mycket, Leeds har spelat upp sig och kan mycket väl ta en pinne här.

1X

2.Liverpool-Aston Villa

Ja vad ska man säga om detta Liverpool, dom krossa allt och spela sjukt bra, spela ingen roll om dom byter ut några gubbar dom vinner ändå. Nu möter dom ett Aston Villa som har fått nytt liv sen Steven Gerrad kom in som tränare. Men ska Liverpool bara vinna o vinna? klart man kan spika här men vi går för att vinna och vi halva.

1X

3.Norwich-Manchester United

Här väljer vi att spika, Ralf Rangnick som Ny tränare för Manchester United ska BARA vinna här, dom vilade hela elvan i veckan och kommer helt utvilade nu.

1

4. Arsenal-Southampton

Här är Arsenal för stora favoriter, dom har tappat på slutet och dom kan få problem att slå Southampton som är svåra att slå, här kör vi hela mattan.

1X2

5.Birmingham-Cardiff

Helt öppen match här. Hemmalaget är klara favoriter på odds, men här är det bara att hela upp.

1X2

6.Bournemouth-Blackburn

Hemmalaget har tre raka kryss, är det dax att ta 3 pinnar? ja på hemmaplan är dom starka. Nu möter dom ett Blackburn i fin form. men vi väljer att spikar här.

1

7.Derby-Blackpool

Som alla vet så har Derby straffats med massa minus poäng och dom kommer att få jobba o jobba för att klara av att hålla sig kvar. Det är en öppen match och Blackpool är svårslagna.

1X2

8.Hull-Bristol City

Hull till under 2 gånger? nä så bra är dom inte. Raden dom fem senaste ser bra ut, men detta är öppet och Bristol City går man inte ut o vinner på beställning.

1X2

Detta spel hitta ni på andelarna om ni vill vara med att hugga på

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Topptipset 15/1 med 500000kr extra
Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i […]
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Europatipset 6/1
Vi tar revansch denna vecka! Jag tror det kan bli hög utdelning denna torsdag. Mina tankar finns nedan, häng med! Vi går igenom matcherna direkt denna fina onsdagsomgång. 1. Arsenal – Liverpool (1) En cupmatch där Arsenal tar emot Liverpool på hemmaplan, Arsenal som gjorde i mitt tycke en bra match mot City, där man […]
Super helg med en massa jackpottar
Önska alla gott nytt år. Vilken helg vi har, Jackpott på travet i dag och Stryktipset i morgon obs den är en 2 dagars. Och sen har vi en Jackpott på Söndag på EU tipset. Och sen får vi inte glömma jackpott på Big9. Hur har då spelet gått sen jag började som spelläggare? Det […]