Nyhet!

Topptipset 15/1 med 500000kr extra

Fin helg som kommer med jackpot på stryktipset och extra pengar på topptipset. Börja med föra helgen så blev det 10 rätt i ramen på stryket, men ser man till matcherna jag missa så va det inte långt i från. X2 på Blackburn va lite tråkigt att missa för 8 rätt på topptipset, mål i 90+4. På stryktipset fick man än en gång banta ner systemet när man inte får alla andelar sålda. Topptipset till i morgon lördag kommer nog att ge bra som det ser ut på oddsen.

  1. Aston Villa-Manchester United 1X2

Andra mötet på en vecka, det va FA-CUPEN då och Manchester United vann med 1-0 och dom va inte bra. Något är fel i laget, med dessa spelare så skulle det sitt bättre ut och här får dom det svårt mot ett Aston Villa som går bra nu. Matchen är helt öppen.

2.Burnley-Leicester 1X2 (inställd)

Det går tungt för Burnley. 17 matcher och en vinst, som jag har skrivet innan så åker dom nog ut i år. Kan dom ta Leicester? nja men kanske poäng men det är mest tanken på att bortalaget har mycket spelare borta, vi får se på lördag om det ser bättre ut på spelar fronten. Kan vara spik tvåa på mindre spel.

3.Wolverhampton-Southampton 1X

Två lag i fin form, Tycker det är fördel hemmalaget, starka hemma och släpper inte in mycket. Bortalaget är väl inte lika vassa borta som hemma och det måste vara bra spel på Under i denna match?

4.Newcastle-Watford 1X2

Ligans två sämsta lag drabba samman, finns inte så mycket annat än säga än att det är en öppen match och mycket står på spel, hemmalaget står i dryga 2 gånger och det är ett skämt. Måste jag välja spel här så blir det X2

5.Norwich-Everton 1X2

Hemmalaget har det mycket tungt och tåget har snart gått för dom, Blir mycket svårt för dom att hålla sig kvar. Everton har inte rosat marknaden men en sån match som denna ska dom vinna, men vi går i mot och hela upp och går för pengarna.

6.Huddersfield-Swansea 2

Här hitta vi bästa spiken på topptipset, Swansea är fel streckade och ska vara favoriter här.

7.Derby-Sheffield United 12

Man får säga vad man vill men Derby kämpa o kämpa, med alla minus av drag och dom har hopp än att vara kvar i ligan. Men tro ändå att det är för många poäng tyvärr. Bortalaget kommer med bra form men det är ju ingen spik i dag, kanske i morgon.

8.Middlesbrough-Reading 1X

Här finns det ett spik bud med, hemmalaget går bra och möter ett bortalag som leta formen, men 75% är lite för mycket.

Tycker ni raden är fin och vill hugga på en andel så finns det.

Till andelslsaget!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 16/1
Denna helg har en fin blandning av matcher, vi får se North London Derby, toppmatch i Serie A samt Spanska Cupen final. Här nedan kommer mina tankar kring denna spännande omgång. Tottenham – Arsenal (1) Här tror jag vi har en bra inledande spik att börja kupongen med. Tottenham saknar förvisso Son, vilket är ett […]
Europatipset 9/1
Spelcash Europatipsanalys 9/1 inför söndagens omgång.
Stryktipsanalysen 8/1
Spelcash stryktipsanalys inför FA-cupomgången 8/1.
Europatipset 6/1
Vi tar revansch denna vecka! Jag tror det kan bli hög utdelning denna torsdag. Mina tankar finns nedan, häng med! Vi går igenom matcherna direkt denna fina onsdagsomgång. 1. Arsenal – Liverpool (1) En cupmatch där Arsenal tar emot Liverpool på hemmaplan, Arsenal som gjorde i mitt tycke en bra match mot City, där man […]
Super helg med en massa jackpottar
Önska alla gott nytt år. Vilken helg vi har, Jackpott på travet i dag och Stryktipset i morgon obs den är en 2 dagars. Och sen har vi en Jackpott på Söndag på EU tipset. Och sen får vi inte glömma jackpott på Big9. Hur har då spelet gått sen jag började som spelläggare? Det […]
Stryktipsanalysen 1/1
Spelcash Stryktipsanalys inför nyårsdagen.