Nyhet!

TopptipsTankar 2/12

HoHoHo säger vi från SpelCash till er alla och nedräkningen till Julafton kan ta sin början. Jag kommer att testa ett nytt koncept idag där ni får ta del av Dennis Spik, Dennis Drag och såklart Dennis Absoluta Helgardering. Andra december och ett rafflande topptips med både Champions League och Championship på agendan. Vi tar oss en titt på kupongen med desamma! Jag kommer självklart bjuda på ett andelsspel, 10 andelar som vanligt á 60 kr. Ändringar i systemet kan komma att ske men här kommer ramen och mina tidiga tankar.  Nu tar vi en titt på dagens matchprogram! Värt att nämna är att detta system är gånger 5. (X5)

Till andelslsaget!

 

Pang På Julbocken!

Dennis Spik

Första Spiken på mitt system blir självklart FC Barcelona som ska ta sitt pick och pack och resa till ett kyligt men charmigt Ungern. Barca briljerar i sitt Champions League spel och kommer nu till denna match med fyra raka segrar och en ledning i gruppen på 12 pinnar. Klara för avancemang kan göra underskattningen stor men i mina ögon ska man ändå lyckas vinna matchen mot ett betydligt sämre Ferencvaros. Barcelona kommer nog vilja vinna matchen och ta förstaplatsen i tabellen till nästa omgång för att på så sätt få en enklare lottning i åttondelsfinalen. I den senaste LaLigamatchen visade man på gammal fin form när man demolerade Osasuna med 4-0 och lagdelarna visade äntligen supportrarna på lite glädje i spelartruppen. Ungrarna gjorde en bra match sist mot Juventus i Turin trots förlust och kommer med en drös vinstmatcher i ryggen, dock mot ungerskt motstånd. Klasskillnad, klasskillnad, klasskillnad. Tvåan lämnas ensam på kanten i min bok.

Dennis Drag

Dagens drag blir att inte välja bort Zenit från kupongen! Zenit i mina glasögon är ett kvalitativt lag när de har sina bra stunder men tyvärr har laget inte visat det i CL så här långt. Efter en överraskande förlust mot Brugge hemma i Ryssland måste nu Putins grabbar vinna för att ens ha någon chans att nå fortsatt Europaspel. Skadeproblemen har haglat över Zenit men detta har nu börjat gå åt rätt håll och nu när hemmalaget saknar de viktiga kuggarna Deli och Rits kan vad som helst hända. Gaffeln eller 1 2 även kallad är ett bra alternativ.  

Dennis Helgardering

Paris är mer motiverat än United punkt slut. En otroligt intressant avslutning har vi att vänta i Grupp H där United, PSG och Leipzig gör upp om de två slutspelsplatserna. Ettan i gruppen är just nu Manchester United på 9 poäng medan motståndarna från Paris delar andraplatsen tre pinnar bakom. PSG måste verkligen gå in 100 % nu och en poäng för hemmalaget skulle vara guld värt. Efter den makalösa vändningen i helgen som hemmalaget stod för kommer man ändå med en bra känsla i laget. Edison Cavani glänste och med sitt spelsinne och egenskapen att göra varje situation till en farlig målchans tror jag att han kommer tillföra mycket till Manchester laget. Paris vann faktiskt mötet på Old Trafford 2019 och nu kommer fransmännen med ett allt bättre skadeläge i truppen. Det har varit många frågetecken i Paris men jag har ändå en tro på att laget kan prestera bättre än vad man gjort. Tvåan är ett måstestreck att ta med men i mina ögon så är krysset och ettan lika så. Kupongens säkraste helgardering!   

Till Topptipset hos Svenska Spel   

 

 

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Europatipset 26/9
Spelcash analys inför kommande Europatips.
Stryktipsanalys 25/9
Spelcash stryktipsanalys jackpotomgången, 25 miljoner!
Europatipset 22/9
Fina utdelningar på streckspelen senaste veckan och vi hoppas trenden håller i sig. Laget är i god form så säkra din andel nedan eller lägg ett eget system med hjälp av tankarna. Omgångens hetaste match – 6. Elfsborg – Malmö FF Det börjar dra ihop sig i Allsvenska slutstriden och hela fyra lag har riktigt […]
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]