Nyhet!

Powerplay Analys 5/3

Tjenare!

Dags för en omgång av Powerplay med en SHL match, Allsvenskan samt Allettan som utgör kupongen.
Ett par stora favoriter där några av dom möter tufft motstånd.

Antes PP

 

Match.1 – Örebro-Brynäs

Örebro har gjort ett par riktigt bra prestationer på slutet som bland annat 5-2 mot Rögle, men dom är alldeles för ojämna i sitt spel för att man ska kunna lita på dom till hundra procent.
Brynäs defensiv med Ersson i spetsen kan verkligen konsten att spika igen, trots att man inte gör överdrivet med mål. Dom har färre matcher spelade men snaran börjar dras åt om man ska ta sig upp från den snöpliga 13:e platsen.
Rätt favorit, men med tanke på streckprocenten åker samtliga streck med.

Match.2 – Västerås-Karlskoga

Har Västerås vaknat till? Paananen har haft enorma problem stundtals denna säsong men nu har man tre raka vinster. Men dom två matcherna innan hade man föga smickrande
3-12 i målskillnad. Sportchefen Zetterberg har nu klivit ner i båset vilket kanske kan få dom att hålla skärpan uppe.
Karlskoga ger Löven en ordentlig match om andra platsen och har fyra segrar på fem senaste och ser riktigt solida ut.
Liten fördel Bortalaget men Västerås kan man inte räkna bort helt, samtliga tecken behövs om man inte går rakt ut på BIK.

Match.3 – Timrå-Tingsryd

Timrå åkte på pumpen senaste mot ett Västervik men är i hysterisk form och är förlåtna. Dom jagar Lövens poängrekord och är riktiga starka och dessutom livsfarliga i Powerplay.
Tingsryd har fyra raka förluster och kämpaglöden är inte att känna igen och dom flesta puckar studsar emot dom. Som sagt, fyra förluster på senaste fem och inte mycket talar för att det blir någon poäng här heller. Vi spikar 1.

Match.4 – Almtuna-Mora

Dubbelmöte på gång, båda matcherna kommer dock spelas i Dalarna då dom har problem med kylsystemet i Uppsala.
Mora har vunnit båda mötena denna säsong och har två raka vinster. Man spelar en frejdig anfallshockey medans försvaret är jobbigt att forcera, spik Mora.

Match.5 – Vita Hästen-Västervik

Vita Hästen vann mot Björklöven senast vilket verkligen var starkt! Innan dess har man blandat och gett och det är svårt att veta hur inställningen är för dagen. Alexandre Lavoie är livsfarlig i Powerplay och det ska bli spännande att se vad han uträttar även i denna matchen.
Västervik har fem raka segrar och Marmelind mellan stolparna är riktigt het, dom har en jämn trupp där alla jobbar för varandra.
Liten fördel bortalaget ,men kan inte bortse från hemmalagets PP och dubblar med 1an.

Match.6 – Väsby-Kristianstad

Väsby förlorade efter förlängning senast mot Södertälje och nu behöver man verkligen börja vinna för att ta igen på Modo, på säker plats i tabellen.
Kristianstads kommer få problem med Väsby och deras livsfarliga PP.
Trolig 1:a även om krysset också för följa med i Scaniarinken (då Väsby har ordningsproblem och vaktmästarna är hotade)

Match.7 – Karlskrona-Mariestad

Ett möte mellan två lag på den undre halvan. Båda lagen har underspresterat för att uttrycka sig milt, spara inte på strecken då formen är diffus för båda lagen, och kapacitet finns.

Match.8 – Nybro-Dalen

Toppmöte avslutar kupongen när serieledarna tar emot 2:a placerade Dalen.
Lite överraskande ändå, men dom spelar en härlig anfallshockey båda lagen. Fördel Nybro med 2-0 i matcher denna säsong. Går man inte på hemmalaget bör minst 2:an följa med.

 

Lycka till på spelet och i vanlig ordning finns andel via knappen nedan 🙂

 

Antes PP

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Långtidsspel x3! (SHL)
Hej på er! Ni som följt mig ett tag vet att jag gillar denna form utav spel, något som dessutom givit bra resultat under de senaste säsongerna. Så om du är nyfiken på några spel som jag hittat, häng med! 1. Flest poäng i Djurgården Inför säsongen så har det varit mycket prat om framförallt […]
Stark tro på hemmaseger! (CHL)
Nu är det dags! Säsongens första tävlingsmatcher knackar på dörren och min spontana känsla är: ÄNTLIGEN! Det är den första omgången i CHL som går av stapeln ikväll och vi bjuds på hela sex matcher. I detta inlägget så har jag ställt in siktet på en specifik match där jag tycker att bolagen ligger lite […]
Långtidsspel till x13! (SHL)
SHL-säsongen lurar runt hörnet och träningsmatcherna är i full gång. Ligan känns ovanligt spännande inför kommande säsong med anledningen att en hel del välkända spelare som presterat väl i ligan återvänder: Ryan Lasch, Joakim Nygård, Carl Söderberg, Mikael Wikstrand, Linus Omark och Linus Videll för att nämna några namn. Det är en helt annan topp […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]