Europatipset – 5 miljoner jackpott 3/12!⭐️

Till laget!

LeoVegas skaffar ny licens – Ny bonus till ALLA spelare!

Till LeoVegas!
Björklöven -1.5 @ 1.90
Publicerad: 2/2 2023 kl 13:44

Speltips: Björklöven – Kristanstad

Fredag och vi vet att det innebär hockeyallsvenskan! Kristanstad har förflyttat sig 10 mil norr om Örnsköldsvik denna match för att ta sig an Björklöven! Båda lagen kommer från en seger, men denna gång tror jag det tar stopp för Skånelaget.

BJÖRKLÖVEN

Vann sin förra match hemma mot Tingsryd med 2-0 vilket även innebar deras 5:e raka seger. Enligt mig seriens bästa lag för tillfället. Offensiven är utan tvekan bäst i hela ligan med deras första och andrakedja som producerar massivt framåt i princip varje match. Även deras defensiv blir bara bättre och bättre för varje match med deras försvarsgeneral Rahimi i spetsen. Nick Schilkey som leder hockeyallsvenskans poängliga fortsätter att vara den spelare som alla lag förmodligen skulle ha velat haft just nu. Han är den spelare som gör alla runt omkring sig bättre med sin speed och spelförståelse. 

Björklöven har visat hela säsongen att de är ett lag som kommer vara med och slåss om SHL-platsen och inte minst just nu så visar dem det. Fortsätter de spela som de gör för tillfället tror jag att favoriterna MoDo kommer att få det väldigt tufft.

KRISTANSTAD 

Kommer från en straffseger mot MoDo. En match som MoDo egentligen var det bättre laget men där Kristanstad lyckades straffa MoDo när dem inte var tillräckligt ödmjuka. MoDo vann skotten med 49-28 och det säger en del om Kristanstads målvakt Jörgen Hanneborg som storspelade bak i målet. Utan honom hade det inte blivit några poäng. De två poäng som Kristanstad plockade i Örnsköldsvik kan komma att bli otroligt viktiga i kampen om att undvika kvalplatsen. För några poäng i Umeå räknar jag inte med då de möter seriens formstarkaste och offensivt hetaste lag för tillfället.

SPELTIPS

Björklöven -1.5 @ 1.90 Bet365

Rygga spelet här!

Att vi får över 10 punkter högre här än vad vi fick mot MoDo så ser jag detta spel som en riktig bomb! MoDo var det bättre laget i förra matchen men hade svårt att få in pucken i mål. Dessutom har MoDo också haft en period där de har varit ineffektiva, Björklöven däremot är seriens effektivaste lag. Jag tror att vi i princip kommer få se en match med spel mot ett mål under fredagen i Umeå.

Lycka till! 

Mvh, Bårman

Rygga spelet här!