• tisdag
  • 4/10

Speltips Kristianstad – Djurgården


Oliver Pihlström
Oliver Pihlström

Lagen möttes för mindre än en vecka sedan, blir det revansch för Djurgården denna gång?

Kristianstad stal tre poäng på ett imponerande sett på Hovet förra Onsdagen och Djurgården som skulle gå mot en enkel seger åkte istället på en sur och förlust och imponerade inte alls i den matchen, hur ska lagen hanteras nu?

Kristianstad

Går inte att klaga på Kristianstads succéstart direkt, trots små medel och en relativt svag trupp så har man tagit tre raka segrar och parkerar i toppskiktet av tabellen, man följde upp bortasegern mot Djurgården med att ta ännu en tung seger borta mot Mora i fredags.

Filip Larsson som man hämtade från HV71 har dominerat bak i kassen, 96% och enbart 1,33 insläppta mål per match i inledningen är imponerade papper.

Djurgården

Man var bra i premiären mot Västerås sen riktigt dåliga hemma mot Kristianstad och senast studsade man tillbaka och slog Södertälje med 4-1 i derbyt inför ett kokande Scaniarinken.

Jag har sagt det förut och säger det igen, Djurgården har seriens bästa trupp och ska gå rätt upp denna säsongen, allt annat är en besvikelse och jag tror inte att det var muntra miner i omklädningsrummet efter Kristianstad matchen senast så räkna med ett taggat Djurgården som är på jakt efter revansch här.

Speltips

Kristianstad – Djurgården (2) @ 1,83 Betsson

Rygga spelet här

Jag är inne på att Kristianstad åker på säsongens första plump här, Djurgården blir för tuffa och jag tror Djurgården vägrar åka på två raka mot samma motstånd och vi får se riktigt taggade järnkaminer åka ner till Skåne.

Oddset 1,83 tycker jag är bra, Djurgården stod i 1,35 för en vecka sedan mot samma motstånd men givetvis ska det vara lite högre på bortaplan men tycker marknaden reagerar lite väl hårt på att Kristianstad slog Djurgården senast.

Mvh, Oliver

Rygga spelet här!

Publicerad 3/10 2022 kl 06:02