Speltips: Mullsjö – Dalen (SSL-slutspelet)

Slutspelet är i full gång och ikväll spelas den tredje matchen av den klart jämnaste kvartsfinalserien. Det står 1-1 i matcher och Mullsjö får spela denna match i sin hemmaborg vilket de trivs bättre i. Tror att detta slutar i en målsnål historia.

Match: Mullsjö – Dalen
Speltips: 
Under 11.5 mål
Odds: 
1.93
Spelbolag: Coolbet
Units: 1

Mullsjö slutade fyra i grundserien tillslut efter en tung start. Och även om det inte är en dålig placering så har man en väldigt fin trupp i år som absolut kan gå till final. Men man är fortsatt något ojämna. Vilket man inte minst sett i de två första matcherna mot Dalen nu i kvartsfinalen. För första matchen kontrollerade man hur bra som helst, till skillnad från andra matchen där man inte alls presterade. De är ett lag som förespråkar att ha kontroll på matcherna, och Dalen är ett sådant lag som blir direkt sämre när de inte får spela sina fartfylla innebandy. Nu spelar Mullssjö på hemmaplan igen där man känner sig som bäst. Man vill revanschera sig från den dåliga matchen seanst och lär försöka ha mer kontroll.

Dalen är ett lag som gynnas mer av att inte ha kontroll, vilket är raka motsatsen till Mullsjö. För Dalen älskar när det är såkallad ´´Hawaii-Innebandy´´. De vill att det ska gå fram och tillbaka för då funkar deras press som bäst och man skapar alla sina målchanser i dessa tillfällen. Men när man som i första matchen blir tvingade av Mullsjö att spela med ett lågt tempo så är man ett betydligt sämre lag.

Jag tror på en försiktig match då varje mål kan vara avgörande för om man tar sig vidare eller åker ur slutspelet. Spelar hemmalaget med kontroll så kommer de göra ett par framåt men släppa in väldigt få också. Dalen har mer respekt på bortaplan också vilket gör att de inte får ut sin fulla kapacitet.

Rygga spelet till bästa oddset!