Nyhet!

Powerplay 28/12

Tjenare!

 

Surt igår när båda spikarna hade en sämre dag,vi kämpar vidare!

 

1 Luleå- Leksand

Blekt Leksand åker till Luleå för att ändra på trenden? Luleå har fått sig poäng när dom har spelat på en lägre nivå gentemot sin kapacitet,dom är även starka hemma och får tipset.

Men visst om Leksands förstakedja har en bra dag på jobbet kan dom absolut ställa till det och till nuvarande odds kan gardering ändå inte kännas dumt.

2. Linköping-Djurgården

Hemmalaget har spelat upp sig på slutet och Djurgården har ett jobbigt bortafacit, men dom får ändå tipset då dom har två riktigt starka målvakter  och för att dom slog Linköping senast väldigt enkelt. spik tvåa väldigt intressant odds men gardering är inte uteslutet.

3. HV71-IK Oskarshamn

Gästerna kommer med tretton(!) raka förluster och inte mycket i deras spel har tytt på att det skall ändras,skulle vara om julmaten gjort susen!HV har fyra raka förluster och får inte spelet att stämma och till 1,80 på hemmavinst helgardera även om hemmasegern är trolig men alldeles för lågt odds.

4. Brynäs-Malmö

Brynäs saknar hela åtta spelare däribland viktiga backen Simon Bertilsson samt även Greg Scott som varit viktig tidigare.

Och kommer med fyra raka förluster,gästerna å sin sida kommer med fyra raka segrar och får till kvällens match tillbaka hela fem spelare plus att nyförvärvet med både KHL och NHL rutin Quinton Howden väntas debutera,Malmö känns på gång och får därför tipset till fint odds dessutom!

5. Växjö Lakers-Färjestad

Lurigt möte där ändå bortalaget får tipset då dom går vaknat till plus att do vunnit dom tidigare två mötena denna säsong.

Däremot har Lakers tio raka hemmavinster vilket inte skall bortses ifrån men Färjestad är tunga att möta, tvåan till 2,92 lockar väldigt mycket samtidigt  som 1 och 2 kan ses som helgarderat är känslan.

6. Rögle-Frölunda

Ettan mot tvåan i serien, en vinst för vardera lag denna säsong.

Tipset väger knappt över på hemmalaget då dom är väldigt starka i Catena Arena men här tycker jag nog att man tar samtliga streck.

7. Skellefteå-Örebro

ännu en svårtippad matchen Örebro trivs i Skellefteå där man vann komfortabelt med 4-1 i senaste mötet.

Men Skellefteå ‘r tunga att möta och skapar alltid mycket chanser det gäller för Enroth att vara på hugget om det ska hålla hela vägen.

ännu en helgardering även om oddset på Örebro just nu är 2,78 på bortaseger på ett mindre system är det helt klart intressant!

8. Halmstad-Nybro

Kampen om Allettan fyran mot femma i tabellen,gästerna har dessutom en match mindre spelad.

Halmstad har 4-1 i matcher i deras senaste möten och är väldigt starka hemma.

För den med en hel frys med is i magen spikas ettan till fint odds,Men Nybro kommer med två raka segrar inför detta möte!

 

Svårt på förhand ikväll och kan nog ge en bra peng tillbaka om man är rätt ute!

Hänga gärna på en andel via knappen nedan,och glöm inte bort facebookgruppen där snackat fortsätter!

Till andelslsaget! Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]