Nyhet!

Powerplay 6/1 Analys

Tjenare!

Analysen har varit ganska bra på det däremot har systemen haft stolpe ut det ändras i eftermiddag.

Idag har vi SHL,KHL,EL samt länsderby med chans på Allettan för ett av lagen samt Hockeyallsvenskan.

 

Till andelslsaget!

 

1.Linköping-Örebro

Tio senaste matcherna : Linköping 1 vinst 9 förluster

Örebro 6 Vinster 4 Förluster

Hemmalaget har inte vunnit sedan 15 December och har även sparkat sin tränare,tveksamt om det kommer hjälpa redan idag när man fortsatt har viktiga spelare borta.

Örebro  kommer från en förlust mot Rögle,där man själva inte alls är nöjda och räknar med att vi får se ett revanschsuget Örebro.

Lagen möttes senaste den 30/12 där Örebro vann med uddamålet,kapacitetsmässigt och formmässigt är Örebro numret större och mycket talar för borta seger,och är ett spikförslag.

2.Väsby-MODO

Tio senaste matcherna: Väsby 4 vinster 6 förluster

Modo 4 vinster 6 förluster

I hemmamötet med Timrå spelade Modo riktigt bra och studsade tillbaka efter ett antal sämre prestationer,och kan dom hålla upp den energin och sättet om jobbade för varandra kommer Väsby få det riktigt jobbigt

Väsby har det alltjämnt kämpigt och har endast en seger på dom senaste 5 matcherna, som grädde på moset har dom dessutom 4-12 i målskillnad på lagens två möten denna säsong,det mesta talar för ytterligare en förlust idag.

Väsby har en väldigt vass första kedja och dom skulle absolut kunna ge Modo en utmaning,därför kan värdet finnas i att gardera Modo denna kväll.

3.Västervik-Södertälje

Tio senaste matcherna: Västervik 5 vinster 5 förluster

Södertälje 8 vinster 2 förluster

Västervik spelar väldigt bra stundtals och har dessutom en väldigt vass målvakt och kan mycket väl dra det längsta strået här.

Södertälje går väldigt bra också och jagar tillsammans med Karlskoga framförallt Björklöven(4 poäng bakom) däremot så har dom det lite kämpigt med målskyttet till och från, därav så förordas helgardering i denna match och undertecknad håller tummarna för ett kryss till 4,20 i skrivande stund.

4.Tingsryd-AIK

Tio senaste matcherna:Tingsryd 5 vinster 5 förluster

AIK 6 vinster 4 förluster

Tingsryd tog en ordentlig skalp via 7-2 mot MODO i senaste matchen och kan spela riktigt bra stundtals och har vunnit ett av lagens tre möten denna säsong

AIK har ett riktigt bra lag,men har lite väl svårt att få till det ibland,vilket gör att jag inte vågar gå fullt ut på dom,men för den mindre kupongen är absolut tvåan gångbar men helst med krysset bredvid sig.

5.Karlskoga-Kristianstad

Tio senaste matcherna: Karlskoga 7 vinster 3 förluster

Kristianstad 3 vinster 7 förluster

Hemmalaget kommer ifrån en vinst mot Timrå,vilket är imponerande,dessutom så ligger man på 3:e plats med bara Björklöven och Timrå framför sig(mer matcher spelade dock)

Kristianstad kommer med fyra raka förluster och ligger dessutom sist i tabellen,dock så är det inte på något sätt några döda fiskar och dom skulle absolut kunna ställa till det,även om Karlskoga är starka hemma.

1:an först men då den sjunker som en sten tas övriga streck med tidigt!

6.Strömsbro-Hudiksvall

Tio senaste matcherna: Strömsbro 7 vinster 3 förluster

Hudiksvall 6 vinster 4 förluster

Länsderby!

Och för Strömsbro ligger en plats i Allettan och väntar vid vinst,Hudiksvall är redan klara och hur stor är motivationen för dom?

Hudik vann senaste mötet med uddamålet,men med helt andra förutsättningar här tror jag att hemmalaget bara kan vara starkast.

MEN- tror ändå att det kittlar lite att förstöra för sin länsgranne i norr och när Strömsbro kryper ner under 2 gånger så det känns helgarderingen given.

 

7.AK Bars Kazan-Dynamo Moskva

Tio senaste matcherna: Bars Kazan 9 vinster 1 förlust

Dynamo Moskva 7 vinster 3 förluster

Dom möttes senast på julafton och den matchen slutade hela 7-2 till Kazan.

Visst bortalaget lär komma revanschsugna här, men jag tror inte all taggtråd i världen kommer hjälpa dom att stoppa hemmalaget som går mot sin 9:e raka seger

8.Bremerhaven-Wolfsburg

5 senaste matcherna Bremerhaven 2 vinster 2 förluster

Wolfsburg 2 vinster 3 förluster

Tyska ligan har enbart hållit på cirka en månad,men lagen möttes i en turnering strax innan och där vann Bremerhaven båda lagens möten.

Wolfsburg är dock inget dåligt lag,men när 1:an streckas under 2 gånger pengarna tar jag med alla streck tidigt och hoppas på krysset eller bortaseger.

 

Häng med i  gemenskapen och klicka er vidare till våran Facebook grupp via knappen nedan så snackar vi vidare där!

Andelar med grund i analysen för både Powerplay och Bomben finns även det att följa med på via knappen nedan

 

Gå med i Spelcash FB-grupp!

 

Till andelslsaget!

 

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]