Nyhet!

Powerplay Analys 1/3

Tjenare!

Äntligen måndag och dags för en Powerplay analys,vi har Allettan Hockeyettan NHL samt DEL på kupongen idag,vilket är riktigt spännande och tror att vi kan få se en fin utdelning ikväll!

Antes PP

 

Match.1 -Vimmerby-Nybro

Vimmerby ångar på i Allettan med fem raka vinster och leder faktiskt serien och har ett riktigt vasst anfallsspel och defensiven är riktigt stark.
Nybro vill inte vara sämre och har tre matcher mindre spelade men ligger bara fyra poäng bakom Vimmerby,när man dessutom har 3-0 i matcher mot Vimmerby denna säsong är samtliga tecken att föredra.

Match.2 – Tranås-Hanhals

Ett möte i hockeyettan södra där lagen känner varandra väl och har redan mötts fyra gånger denna säsong, Tranås blir massiva favoriter här och ska väl egentligen vara det med tanke på att dom har 19-9 i målskillnad men gästerna har trots allt vunnit en av matcherna och då väljer jag samtliga streck och hoppas på bortaknall.

Match.3 – Adler Mannheim-Thomas Sabo Ice Tigers

Mannheim har vaknat till ordentligt och tagit fem raka segrar och 12 segrar på 19 matcher talar sitt tydliga språk.
Gästerna är inte alls ett dåligt lag men att man inte vunnit på dom fem senaste mötena lagen emellan gör att hammaren åker fram omgående och ettan spikas trots det massiva favoritskapet.

Match.4 – Eisbären-Wolfsburg

Intressant toppmöte i den tyska ligan där hemmalaget leder serien och har spelat riktigt bra men har nu två raka förluster,och gästerna kommer med toppform och fem raka vinster,när hemmalaget blir gigantiska favoriter och inte vunnit mot Wolfsburg på tre möten i år tas samtida streck med även om 2 skulle vara en fräck spik till 4 gånger pengarna men jag fegar.

Match.5 – Florida-Carolina

Två jämna lag som har liknande form och dessutom vunnit en match vardera med uddamålet denna säsong,gillar Floridas spel men vågar inte gå rakt ut på dom utan tar med 2 också,ett lås här då jag tror att bäst för dagen vinner.

Match.6 – Ottawa-Calgary

Ytterligare en jämn match mellan två lag där verkligen laget med bäst inställning för dagen vunnit, 6-3 till Calgary i första matchen för att ett dygn senare förlora med 1-6 därav blir det ytterligare en gaffel här 12 då jag tror att vi får en vinnare under ordinarie tid.

Match.7 – Winnipeg-Vancover

Winnipeg kommer med bra form och fyra raka segrar, Vancouver har varit en besvikelse såhär långt då dem har stor kapacitet i laget,gästerna vann visserligen mötet i januari men förlorat dom två matcher efter det,en solid spik på runt två gånger pengarna just nu på hemmalaget.

Match.8 – Edmonton-Toronto

Toronto slog tillbaka Edmonton med 4-0 i helgen och leder även inbördes möten med 3-2,men två jämnbördiga lag och här kommer gaffeln passa in bra, 12 i Edmonton.

Antes PP

 

Det var allt för denna gång,låter det vettigt får ni mer än gärna haka på en andel via knappen ovan annars önskar jag er i vanlig ordning lycka till på spelet!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]