Nyhet!

Powerplay Analys 10/1

Tjenare

Även om ett system satt fint igår,var det tråkigt att analysen inte vart helt hundra.

Vi tar nya tag mot en omgång med starten av Allettan och Hockeyallsvenskan på menyn.

 

1.Tingsryd-Västerås

Västerås kommer med tre raka förluster medans hemmalaget kommer med tre raka vinster och vind under skridskorna,dessutom så är Tingsryd starka hemma.

Västerås har den bättre truppen men får det inte alls att stämma vilket gör att Tingsryd kan lämnas ensamma på kupongen om nu inte plötsligt Västerås vaknar till liv.

2.Ttroja/Ljungby-Karlskrona HK

Troja kom nio poäng före KHK i serien som dom även vann,dessutom slogs KHK tillbaka med 7-1 senast för tre veckor sedan även det andra mötet denna säsong vann Troja.

För Karlskrona är det lite oklart var dom står någonstans,förlorade dom två sista matcherna i serien och för bara ett par dagar sedan så sparkade man tränaren Mats Lusth.

Även detta bör sluta med hemmaseger då Troja visat upp riktigt bra spel säsongen igenom.

3.Vimmerby-Skövde

Detta känns som en väldigt öppen historia där helgardering krävs.

Vimmerby är dock det lag som får tipset då dom har två intressanta nyförvärv med både SHL och Allsvenska meriter,men Skövde har också en riktigt farlig offensiv.

4.Mörrum-Huddinge

Huddinge stormade genom sin serie och väntas slutade långt upp i tabellen även i Allettan.

Mörrum har varit säsongens överraskning och många lag har åkt snurriga från Mörrum och undrat vad som hände.

Huddinge är favoriter,men nu startar Allettan och det kan vara intressant att ta med ett rensarkryss här med tanke på att Mörrum har hemmaplan.

5.Nybro-Mariestad

Mariestad kommer med två vinster innan jul,medans Nybro kommer ifrån en förlust men matchen innan så slog man faktiskt Ttroja som vann gruppen.

detta är också att betrakta som helgardering.

6.Borlänge-Hudiksvall

Hudiksvall gjorde en ordentlig satsning mot Allsvenskan denna säsong,tror inte dom är helt nöjda med hur det sett ut.

Hudik har även tagit in ett nyförvärv som fått sin utbildning i Djurgårdens organisation och spelat för både Kristianstad samt ett par matcher i SHL med Djurgården Adam Falk(som kuriosa kan nämnas att han är son till Djurgårdslegendaren Nichlas Falk).

Tycker det visar på att man menar allvar med att ta sig upp redan detta år!

Borlänge är däremot inga slagpåsar och även om jag tycker Hudik har störst vinstchans kan garderingar vara på sin plats,dom slog även Troja som vann gruppen.

7.Piteå-Kalix

En vinst var har det blivit denna säsong,och det väntas ännu en jämn match i Pite.

Kalix har även tagit in ett nyförvärv i form av NHL draftade Lucas Feuk ifrån AIK,intressant.

Gardering krävs för att överleva denna fight.

8.Teg-Boden

Boden har verkligen imponerat denna säsong,lagen har vunnit en match vardera denna säsong.

12 bör räcka om man inte går fullt ut på 2.

 

Häng gärna på en andel eller två via knappen nedan,om inte så lycka till på erat eget lir.

 

Antes PP

 

 

 

 

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]