Nyhet!

Powerplay Analys 11/3

Tjenare!

Dags för ännu en spännande kupong med SHL samt tyska DEL på kupongen,omgången ser intressant ut då en del av favoriterna på oddsen har lite tveksam form.

Antes PP

 

Match.1 : Växjö-HV71

Växjö har 3 raka segrar och ser riktigt starka ut,man har även häng på förstaplatsen med bara fyra poäng upp till Rögle och två matcher mindre spelade,stark defensiv med bara 10 insläppta på senaste fem matcherna och är dessutom starka hemma.
Hos HV är läget  värre och man ligger hopplöst sist,vissa ljusglimtar finns i spelet men dom har inte räckt till och 6 raka förluster talar ändå sitt tydliga språk,men visst vinner man här kan man hoppa upp ett par placeringar.
Enda anledningen till att inte spika Växjö är egentligen hur mycket som står på spel för gästerna,trolig 1:a och en bra spik.

Match.2 : Luleå-Örebro

Luleå verkar ha tagit uppehållet bra och lyckades kriga till sig 1 poäng mot Skellefteå senast och spelet såg en nivå bättre ut än före uppehåll,men att inte tagit en 3 poängare på senaste 6 matcherna är inga bra papper,dessutom drog Petter Emanuelsson av hälsenan på gårdagens fysträning och säsongen är över för hans del.
Örebro har chans att gå om Luleå vid vinst här och har en farlig offensiv och Enroth i målet storspelar stundtals.
Då Luleå verkar bli stora favoriter här och Örebro vann senaste mötet med 4-1 tas samtliga streck med och hoppas på bortaseger.

Match.3 : Linköping-Rögle

LHC har verkligen spelat upp sig på slutet med 3 raka segrar och man har 13-6 i målskillnad, riktigt starkt och det märks att gruppen gått samman för att göra en stark avslutning på säsongen.
Rögle är fortsatt serieledare och är knappast sugna att släppa den platsen,dessutom spelar man bra för tillfället.
Det finns dock en chans att hemmalaget kan sno åt sig en poäng som dom sett ut,så X får gärna följa med den självklara 2:an.

Match.4 : Frölunda-Skellefteå

Frölunda tog en viktig seger senast mot HV och uppehållet verkar gjort även göteborgarna gott,här kommer behövas en maxinsats ikväll och frågan är om dom har det i sig.
Skellefteå vann på övertid i Norrlandsderbyt i tisdags och man är fortsatt starka med endast en förlust mot Rögle på dom senaste 5 matcherna.
Tipset till Skellefteå går man inte rakt ut på dom bör 1:an räcka som kompliment.

Match.5 : Leksand-Brynäs

Leksand går fortsatt bra och deras förstakedja håller hög klass,det finns ett härligt go i laget och Juvonen är stekhet i kassen.
Brynäs har det fortsatt tungt och nu måste dom börja vinna för att undvika negativt  kval och skulle man ta 3 poäng här skulle det ge lite andrum och man skulle lämna 13:e platsen.
Nu väntar Leksand igen och man har inte vunnit på 3 försök denna säsong och när Leksand kan hoppa från 7:e till 4:e plats vid vinst,är spiken på hemmalaget bara att hamra in.

Match.6 : Oskarshamn-Djurgården

IKO behöver poäng för att undvika negativt kval och det hackar mer än det klaffar för tillfället och här behöver man vara på tårna och påkopplade från början,för kapacitet finns.
Djurgården kämpade till sig en poäng senast trots att man i vanlig ordning gjorde många misstag i framförallt egen zon och Svedberg hade inte den bästa av dagar.
Ingen har väl heller missat tacklingen på Högström,det ska vara en hjärnskakning av mildare slaget men han lär inte dyka upp och göra sina 20+ minuter ikväll.
Finns mycket i Djurgården som inte stämmer,man har problem att hålla uppe sitt spel över 60 minuter och då är det svårt att vinna matcher.
Här rekommenderas alla streck då båda lagen är ambivalenta i sitt spel.

Match.7 : Augsburger-Schwenninger Wild Wings

Möte Från tyska DEL mellan 4an och 5an  i den södra serien.
Hemmalaget har det kämpat med en endast 1 seger på senaste 5 matcherna och det mot jumbon.
Gästerna har  spelat upp sig och kommer med 3 raka segrar,matcherna lagen emellan brukar vara jämna och det står  1-2 i matcher denna säsong.
Tipset går ändå till gästerna på form och att hemmalaget inte går som bäst just nu.

Match.8 : Straubing-Thomas Sabo

Bottenmöte väntar där 6:an möter jumbon i tabellen.
Gästerna kommer med ett staket av förluster,däremot har man slagit hemmalaget 2av3 möten denna säsong,med tanke på det och att hemmalaget verkar bli för stora favoriter tas samtliga streck med på kupongen.

Lycka till på liret och via knappen nedan kan ni följa med på en andel eller två.

 

Antes PP

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]