Nyhet!

Powerplay Analys 12/1

 

Tjenare!

Idag har vi SHL samt NLA på kupongen.

1.Rögle-Leksand

Tio senaste – Rögle 6-4 Leksand 5-5

Båda lagen har gjort det bra sista tiden,går dock inte att bortse ifrån att Rögle leder serien.

Leksand saknar ett par spelare,värt att notera är att målvakt Juvonen höll nollan senast mot Malmö.

Stor fördel hemmalaget men Leksand skall aldrig riktigt räknas bort,då deras förstakedja nästan alltid producerar framåt.

 

2.Luleå-Linköping

Tio senaste: Luleå 8-2, Linköping 1-9

Luleå har sex raka vinster hemma och är väldigt starka.

Linköping har fem raka förluster på bortaplan,visst dom spelar bra vissa matcher men här räcker dom helt enkelt inte till.

3.Färjestad-Oskarshamn

Tio senaste: Färjestad 5-5, Oskarshamn 2-8

Färjestad har ett bra lag men får inte alltid till spelet som dom önskar.

Oskarshamn vaknade till med två vinster för att sedan förlora mot ett bättre Luleå,intressanta nyförvärv med NHL rutin gör det intressant att ta samtliga streck här även om Färjestad är stora favoriter till att vinna.

4.Brynäs-Djurgården

Tio senaste: Brynäs 4-6, Djurgården 5-5

Brynäs vann senaste mötet med hela 6-1 men blandar och ger,men dom kommer nog bli jämnare nu när Ersson är tillbaka i målet.

Både Patrik Berglund och Emil Molin klev av träning igår oklart hurvida dom spelar ikväll.

För Djurgården är det tvärtom, där Armalis har blivit skadad och det märks på spelet.

Josefsson och Nardella var ej med på träningen idag och Holtz är tillbaka i laget.

Tror på ett mycket jämnare möte ikväll och tar med samtliga streck.

 

5.EHC Biel-SCL

Tio senaste EHC 4-6, SCL 3-7

Hemmalaget har vunnit båda matcherna denna säsong lagen emellan,däremot kommer man med fyra raka förluster och formen är tveksam.

SCL kommer från en vinst mot tvåan i serien ZSC Lions vilket är imponerande.

Hemmalagets form och bortalagets vinst senast gör det intressant att ta samtliga streck när hemmalaget blir hårt spelade.

6.Fribourg – Davos

Tio senaste: Fribourg 6-4, Davos 5-5

Båda lagen har blandat och gett säsongen igenom,Fribourg ligger på tredjeplats i ligan medans Davis ligger på sjundeplats.

Hemmalaget vann senaste mötet med 5-2 och Får gälla som favorit,även om det känns ovisst på förhand.

7.Ambri-Servette

Tio senaste: Ambri 3-7 , Servette 7-3

Servette kommer med fyra raka vinster,ligger på femteplats i ligan med fyra matcher mindre spelade och hela tolv poäng före Ambri som huserar på tiondeplats i tabellen.

Ambri spelar alldeles för ojämnt,men visst dom slog det andraplacerade laget för två matcher sedan,så helt uträknade ska dom inte vara.

Går man inte rakt ut på 2,bör X räcka att ha med.

8.ZSC Lions – Lugano

Tio senaste: ZSC 6-4 , Lugano 6-4

Tvåan ZSC mot sexan Lugano där hemmalaget har vunnit båda mötena denna säsong,senast med hela 5-1.

ZSC gillar dessutom att göra mål medans gästerna har det lite sämre defensivt.

Tipset till hemmalaget,men X kommer med tidigt på kupongen.

 

Häng på en andel  eller två via knappen nedan!

 

Antes Singelspik

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]