Nyhet!

Powerplay Analys 15/1

 

Tjenare!

Dagens Powerplay består av Allsvenskan,samt Allettan.

Vi kör igång direkt!

1.MODO-AIK

En match där båda lagen har bra trupper,men får inte alltid spelet att stämma.

Gästerna verkar dock ha vaknat lite med två raka vinster,men har väldigt svårt att vinna på bortaplan ( tre vinster på tio försök).

MODO däremot är starka på hemmaplan med sju vinster på tio försök,och får utgångstipset men inte alls fel att ta flera streck med krysset först.

2.Södertälje-Björklöven

Trodde att björklöven skulle få det riktigt tungt med sin stjärnmålvakt på skadelistan,då steppade Isak Mantler upp och motade 36 skott mot Västervik.

Södertälje har vissa matcher förtvivlat svårt att göra mål,men har ändå fyra segrar på fem senaste.

Svårlöst på förhand men hemmalaget får tipset då dom har tre raka vinster hemma,men skulle Mantler storspela är det inte omöjligt att gästerna tar minst en poäng.

3.Kristianstad-Almtuna

Almtuna vann senaste mötet med klara 5-2 i Uppsala,dom har det dock lite tuffare på bortais med bara två vinster på fem senaste.

Kristianstad vann när lagen senast möttes på hemmaplan,och kan aldrig riktigt räknas bort trots sin tabellplacering, dessutom duktige Calle Klang i buren.

Minst 12 här,samtliga streck är inte fel.

4.Timrå-Västervik

Timrå verkar ha vaknat till liv igen efter en svacka och har nu tre raka vinster.

Västervik som gick riktigt bra ett tag har nu Endast en vinst på fem senaste,och mot Timrå är det inte läge att vara formlösa.

Trolig etta här,kanske X ska med på en väldigt stor kupong.

5.BIK Karlskoga-Väsby

Väsby har det fortsatt tungt utan vinst senaste fem matcherna.

Visserligen har man slagit BIK i båda säsongens möten,men med den form BIK har för tillfället känns det svårt ikväll!

6.Vita Hästen-Västerås

Två lag som blandar och ger mest hela tiden.

Västerås har det bättre laget och kanske kan man utnyttja att hemmalaget inte spelat på en vecka pga av Corona och saknar en del spelare.

Tipset till bortalaget,trots deras ojämna spel.

7.Nybro-Troja/Ljungby

Allettan,där båda lagen startat bra.

Troja är dock en av favoriterna till att vinna serien och får tipset,men med tanke på att det är derby kan flera streck vara vettigt framförallt X.

8.Skövde-Visby/Roma

Visby/Roma hade ingen bra avslutning på säsongen,och förlorade senast mot Dalen med 6-1,och här kan man nog luta sig mot hemmalaget,då gästerna även har en del skador.

 

Hoppas ni får hjälp att sätta 8:an!

Vill ni vara med på en andel med en spik och resten garderat,kan ni med fördel använda knappen nedan.

 

Antes Singelspik

 

 

 

 

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]