Nyhet!

Powerplay Analys 15/3

Tjenare!

Dags för omgång helt utan svenska matcher och istället får vi NHL,DEL samt NLA på kupongen,ser dock väldigt spännande ut ändå om man tittar lite närmare på matcherna.

 

Antes PP

 

Match.1 : EHC Biel-Bern

Brukar vara jämna matcher lagen emellan där Bern har vunnit 2 av dom 3 mötena denna säsong,Biel har dock haft en högre nivå i sitt spel på slutet och tror att vi har en jämn match att vänta igen.
Hemmalaget slog dock 3:e placerade Servette senast med 4-1 och får därför utgångstipset,men garderingar är inte fel framförallt 2:an känns intressant.

Match.2 : Iserlohn-Wolfsburg

4:an tar emot 3:an i den norra divisionen av DEL.
Jämna matcher i deras 3 möten denna säsong där hemmalaget har 2-1 i matcher.
Wolfsburg har ett starkt bortaspel och därför utgångstipset,men här bör man ta med samtliga streck då formen är lite diffus på båda lagen.

Match.3 : Düsseldorf-Kölner

Hemmalaget brukar ha lätt för gästerna där man vunnit samtliga möten klart denna säsong,nu är man inne i en svacka med 5 raka förluster men god chans till att vända trenden ikväll.
Gästerna ska dock inte räknas bort helt då man gjort ett par starka insatser på slutet,men här är kommer man få slita hårt för poängen.
Sund spik på hemmalaget,den tveksamma tar med resten av bältet på hemmalagets högst tveksamma form.

Match.4 : Tampa Bay-Nashville

Lagen har mötts 5 gånger denna säsong och Tampa har vunnit samtliga och med en  målskillnad på 25-10 och även om Nashville spelat upp sig på slutet känns spiken på Tampa säker.

Match.5 : Rangers-Philadelfia

Lagen har vunnit en match vardera denna säsong, och när inget av lagen är inne i något stim känns samtliga tecken säkrast även om det är liten övervikt till bortalagets fördel.

Match.6 : Buffalo-Washington

Buffalo har endast vunnit 6 av 26 matcher denna säsong och ligger hopplöst sist,när dessutom Jack Eichel är skadad är det bara att hamra in spiken på Washington som dessutom har 4 raka segrar och vunnit 4av5 möten denna säsong.

Match.7 : Pittsburgh-Boston

Jämn match att vänta där hemmalaget har fin form medans gästerna har problem att få in puckarna stundtals.
4av5 möten denna säsong till Boston och här bör man klara sig fint på X2.

Match.8 : Ottawa-Vancouver

Ottawa har haft riktigt svårt mot Vancouver och dom tre senaste mötena är målskillnaden 3-16 och man hade nog önskat mer av det här unga laget.
Gästerna har inte heller haft den bästa av säsonger men kommer från en stark insats mot Edmonton.
Spik Vancouver.

Lycka till på liret och i vanlig ordning finns andel att köpa in sig på via knappen nedan.

Antes PP

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]