Nyhet!

Powerplay Analys 23/3

Tjenare!

Idag har vi en spännande omgång med slutspurten av SHL,avgörande kvalmatch om vilket lag som fortsatt spelar i Hockeyallsvenskan nästa säsong,slutspelet i Hockeyallsvenskan samt kvalet till allsvenskt playoff för div1 lagen,en hel del viktiga matcher att sätta tänderna i alltså!

Antes PP

Match.1 – HV71-Leksand

Viktiga poäng som står på spel i Jönköping efter att Oskarshamn knipit 2 poäng mot Malmö i går, och det är ingen lätt match man ställs inför när formlaget Leksand kommer på besök (10 vinster på 11 senaste) tycker dock att HV spelat rätt bra trots att det rött i raden,och med kniven mot strupen och om man håller sig ifrån utvisningsbåset är det ingen omöjlighet att man plockar poäng även om uppförsbacken är brant,det stora ansvaret ligger på Hugo Alnefelt som räddat HV från större nederlag senaste matcherna.
Tipset till Leksand men med tanke på matchens karaktär välkomnas garderingar.

Match.2 – BIK Karlskoga-Västerås

Slutspelet i HA.

Västerås har vaknat till på slutet och börja spelat efter den kapacitet som faktiskt finns i truppen,och det var bara två veckor sedan man slog tillbaka värdarna med 5-0.
Hemmalaget är starka och man har en glödhet Linus Karlsson i laget.
En jämn match att vänta här där man vill ta ett grepp om kvartsfinalserien,tipset går ändå till hemmalaget med tanke på deras säsong,men här åker alla streck med snabbt.

Match.3 – Södertälje-Västervik

Kvartsfinal 1 HA

SSK har imponerat i avslutning av grundspelet eller vad sägs om 19-8 på 5 senaste matcherna med 4 vinster och Jussi Rynnäs har varit riktigt bra.
Västervik har varit riktigt bra i avslutningen också där man bland annat slog SSK med 4-0 och det är framförallt kollektivet som spelar otroligt starkt för varandra.
Lutar ändå över för SSK i denna första match och garderas framförallt med 2 om man inte går rätt ut på en spik till över 2 gånger pengarna på hemmalaget.

Match.4 – Väsby-Kristianstad

Sista avgörande matchen om vem som spelar fortsatt allsvensk hockey nästa säsong.

Väsby har lyckats kvitter ett 0-2 underläge till 2-2 och en avgörande match på hemmaplan efter mål i period nummer 5 nere i Kristianstad.
Och här har man ett bra läge och psykologiskt överlag på gästerna,men det stora problemet är att man tar alldeles för mycket onödiga utvisningar och jag tror faktiskt det är det enda som kan stoppa Väsby ikväll,således en fin spik till bra odds,annars är ett 1X ett stadigt lås som står sig fint.

Match.5 – Halmstad Hammers-Visby/Roma

Playoff till allsvenskt kval.

Halmstad har gått riktigt starkt på slutet och riktigt bra på hemmaplan dessutom.
Visby/Roma fortsätter segla upp som säsongens stora besvikelse,visserligen har man haft skadeproblem mycket på slutet men här behöver man vara riktigt bra för att ta poäng och spiken på Halmstad står sig starkt.

Match.6 – Mariestad-Linden

Mariestad är ett riktigt starkt kollektiv men haft det lite struligt i matcherna på slutet och här behöver man vara taggade då ett Linden med full form och 5 raka vinster i ryggen.
Men hemmalaget har 10-4 i målskillnad på 2 matcher denna säsong och därför går tipset till dom,men på for åker 1 med tidigt.

Match.7 – Vallentuna-Piteå

Playoff till Allsvenskt kval

Vallentuna har gått riktigt strakt på slutet med 8 raka vinster och lite förvånande att man inte är större favoriter här faktiskt.
Piteå är absolut inget dåligt lag men dom får inte spelet att stämma alls och kommer med 4 raka förluster.
här kommer ytterligare en spik på Vallentuna där man endast förlorat 1 av dom 10 senaste matcherna på hemmalaget.

Match.8 – Vännäs HC-Kalix

Playoff till Allsvenskt kval

Vännäs har spelat upp sig ordentligt på slutet och är dessutom riktigt starka på hemmaplan,visserligen är gästerna inget dåligt lag alls och har vunnit båda mötena lagen emellan denna säsong,men att oddset ska vara över 3 gånger pengarna är för bra på att inte spela,alla tecken åker in fort och hoppas på Västerbottningarna.

Bästa Spiken: Match 5 : Halmstad

Bästa Skrällen: Match 8 : Vännäs

Hänglåset: Match 4 : 1X

Lycka till på spelet och häng gärna på en andel eller två via knappen nedan.

Antes PP

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]