Nyhet!

Powerplay Analys 24/2

Tjenare!

dags för en spännande kupong ikväll med Allsvenskan samt Allettan där vadsomhelst kan hända,finns några starka favoriter men det finns också tveksamheter runt dom!

Antes PP

 

Match.1 – Kristianstad-Björklöven

Kristianstad spelar stundtals väldigt bra mycket tack vare att Calle Clang kan spika igen vissa maycher,vi får nog se honom i SHL inom en snar framtid,man har tidigare slagit Löven och brukar vara tunga att möta på hemmaplan.
Björklöven visade sig från sin bästa sida senast mot Västerås och när dom nu är 3 poäng bakom Karlskoga med en match mindre spelade tror jag inte man missar den chansen och en 2 i Kristianstad är högst trolig.

Match.2 – AIK-Timrå

Både Väsby och Almtuna har slagit AIK som inte får det att stämma trots en ruskigt vass offensiv och Endre som stundtals storspelar i buren,dessutom har man bara lyckats göra två mål fram senaste två matcherna,när Timrå kommer på besök bör man vara taggade till tänderna med vetskapen om att man vann den senaste matchen mot dom.
Timrå har visat sig vara mänskliga här på slutet där man inte spelat som bäst,men kapaciteten på framförallt första kedjan är enorm top3 i poängligan säger rätt mycket.
Tipset till Timrå men varning utfärdas med tanke på deras senaste möte för 9 dagar sedan.

Match.3 – Almtuna-Västerås

Almtuna har äntligen hittat rätt och har nu fyra raka vinster och riktigt kul för dom,för dom har spelat bra hockey hela säsongen men inte lyckats få med sig resultaten.
Västerås kommer med fem raka förluster och man har sett tendenserna hela säsongen egentligen att något inte står rätt till i Västerås.
Trolig etta i Uppsala och jag spikar direkt!

Match.4 – Södertälje-Tingsryd

Södertälje har spelat upp sig ordentligt senaste matcherna vunnit 4av5  och att Marcus Davidsson skrivit på har gett dom ytterligare spets,och när man har Olesen som gör poäng nästan varje match från sin backplats ser dom riktigt starka ut.
Tingsryd har en bra defensiv och gör det riktigt jobbigt för motståndarna,framåt är det lite tunnare där man inte har helt jämna kedjor och enklare för motståndet att köra taktiskt mot dom.
Tipset till hemmalaget,men tvåan åker med på kupongen också även om krysset också ligger nära till hands.

Match.5 – Västervik-Karlskoga

Västervik slog tillbaka Timrå sist,visserligen efter förlängning men dom gjorde en riktigt start insats och har sett bättre ut på slutet.
Karlskoga har varit nere i en svacka men verkar nu har tagit sig upp ur den med två raka klara segrar,dom känner nog pressen när Björklöven kommer allt närmare deras andraplats i tabellen.
Med tanke på att Västervik tagit två av tre matcher denna säsong får dom tipset,men här kommer samtliga streck åka med.

Match.6 – Mariestad-Troja/Ljungby

Allettan där vad som helst kan hända!
Mariestad har tre matcher mindre spelade men ligger bara en poäng bakom gästerna som ligger sexa,man har inte fått den start på serien man önskat men här finns goda chanser till tre poäng särskilt då man slog gästerna med 3-0 i Januari.
Troja var en av favoriterna på förhand men har verkligen inte motsvarat förväntningarna och får inte spelet att stämma alls svåra att räkna på då dem är så ojämna,ta samtliga streck här för att slippa överraskningar.

Match.7 – Visby/Roma-Vimmerby

Visby/Roma tog sig till Allettan trots tuffa motståndare  i sin grupp och är inte lätta att tampas med särskilt på hemmaplan,här kommer dock serieledarna på besök som har sett riktigt bra ut och kommer med sju raka segrar och dom lär bli svåra att rå på,men uddamålsvinst senast dom möttes så hoppet finns för hemmalaget.
Som Vimmerby sett ut sista matcherna kommer jag att spika dom.

Match.8 – Skövde-Mörrum

Skövde har fått upp ångan efter en lite segare start av serien och har vunnit fyra av dom fem senaste matcherna och kan man hålla uppe sitt spel även här finns goda möjligheter till vinst.
Mörrum är skrällen i Allettan denna säsong men har endast två segrar på tolv matcher men båda segrarna är tagna på hemmaplanen och här väntar en tuff uppgiften matcherna lagen emellan brukar vara jämna och uddamålsvinster och 1-1 i matcher i år gör att jag tar samtliga streck här.

hoppas det hjälper att bena ut kvällens kupong, och ni får mer än gärna haka på en andel eller två via knappen nedan,lycka till!

Antes PP

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]