Nyhet!

Powerplay Analys 28/1

Tjenare!

 

Dags för en härlig Powerplay omgång igen.

Ikväll har vi SHL,Allettan samt NLA på kupongen

 

1.Djurgården-Färjestad

 

Klassikermöte mellan två lag som söker efter formen.

DIF sportchef gick ut efter förra matchen och helt enkelt sågade insatsen och tryckte på att när nyckelspelare är skadade får andra ta ett steg framåt,kallade dessutom inställningen för   “looser mentalitet”

Dick Axelsson tog på sig en del av detta och lovade bättring.

Vågar inte räkna bort DIF helt utan det kan få effekt det som hände efter matchen,särskilt med tanke på att det var slarv som gjorde att poängen gick till Jönköping.

Tar med samtliga streck,fast 1 2 skulle vara ett tänkbart lås ändå.

 

2.HV71-Växjö Lakers

 

Hv har två raka vinster,men endast med uddamålet och inget som har imponerat direkt.

Imponerar gör däremot gästerna med fem raka vinster och åtta av dom tio senaste har slutat med vinst,det är nästan så man stundtals får vibbar från senaste gången dom vann SM-guld.

Tror faktiskt inte “Lillis” effekten räcker till här,möjligtvis tar jag även med rensar krysset om jag inte spikar gästerna.

 

3.Brynäs-Rögle

 

Ännu en tung match väntar för skadedrabbade Brynäs när Rögle kommer på besök.

Brynäs har tre raka förluster och förlorade senast mot Linköping.

Rögle däremot är tillbaka på vinnarspåret trots sina skador och till skillnad mot DIF så har andra klivit fram när tongivande spelare är borta.

2 är en spik i Gävle,även om Brynäs i sina bästa stunder kan mäta sig med Rögle,men hur är formen?

4.Skellefteå-Linköping

Spännande möte där Skellefteå som sig bör är favorit och har dessutom fem raka segrar på hemmaplan,dessutom har dom vunnit dom fem senaste matcherna bort och hemma.

Gästerna verkar dock ha hittat nya krafter och kommer två raka segrar och är alltid tunga att möta,dessutom har målvakten Rautio kommit från Luleå samt Tyler Morley den senare har fått en kanonstart och verkar trivas bättre i LHC än i Skellefteå.

Hemmalaget får tipset,men varning utfärdas om LHC får sitt spel att stämma.

 

5.Örebro-Luleå

Intressant nyförvärv får vi se i Örebro som har lånat in Josh Ho-Sang från NY Islanders organisation,spenderar mest tid i AHL men har gjort runt 50 NHL matcher,ska enligt uppgift gå direkt in i första kedjan tillsammans med Rendulic och Abols.
Kan bli riktigt farligt men han behöver nog någon match för att acklimatisera sig

Två lag med stora frågetecken på sin form,däremot så har Luleå vunnit båda mötena denna säsong.

Örebro är starka hemma,medans Luleå har det lite tuffare på bortaplan.

1 2 streckas denna match,då jag tror den som är bäst för dagen kommer vinna

 

6.Oskarshamn-Leksand

 

Intressant möte där Leksand har fem raka borta vinster, medans Oskarshamn bara vunnit en av dom senaste fem matcherna hemma.

Det mesta talar för bortalaget här,men skulle inte bli förvånad om IKO skulle kriga till sig ett kryss då dom kan vara riktigt jobbiga om dom vaknat på rätt sida.

1 X

 

7.Piteå-Hudiksvall

Storsatsande Hudik ligger på andra plats i tabellen efter fem spelade matcher.

Hemmalaget ligger på femte plats med en match mindre spelad och vid vinst kommer man upp på samma poäng som Hudik.

Med dom förutsättningarna är det läge att gardera även om Hudik bör vara favorit.

1 2 samtliga streck om plånboken tillåter.

 

8.Bern-Fribourg

 

Två lag med sviktande form drabbar samman,men det är svårt att bortse från det faktum att birtalaget ligger på en tredjeplats medans Bern ligger sist,men har dock 9 matcher upp på dom flesta lag.

Men fem vinster på tjugo matcher är också en bra fingervisning.

Bra spik på Fribourg,krysset kan åka med med tanke på deras oklara form.

 

Häng gärna med en andel via knappen nedan!

Det är även Rullpott på Bomben härliga extrapengar som vi självklart ska ha en del av!

 

 

 

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]