Nyhet!

Powerplay Analys 9/1

Tjenare!

Då var det äntligen dags för SHL omgång igen,vi får med oss en Hockeyallsvensk match på kupongen.

Vi kör igång direkt.

1.Frölunda-Färjestad

Frlöunda vart lite överraskande nollade hemma mot Luleå senast och lär komma revanschsugna till detta möte,visserligen stod Wallstedt för en riktigt bra insats men att Frölunda inte gör mål på hemmaplan är ändå förvånande.

Färjestad kommer från en riktigt stark insats där man besegrade Rögle som är serieledare,visserligen efter förlängning men ändå starkt gjort.

Lagen har mötts två gånger med en vinst vardera som facit,och även om Frölunda är stora favoriter här så känns det jämnare än så och garderingar är på sin plats.

2.Luleå-Oskarshamn

Det verkar som att Oskarshamn har vaknat ill på allvar,och nyförvärven med NHL-meriter på sina CV:n verkar falla väl ut.

På dom tio senaste matcherna har Luleå endast förlorat hemma mot Rögle och Frölunda.

En troliga 1:a,men det är väldigt nära att både X2 åker med på kupongen.

3.Brynäs-Djurgården

Brynäs studsade tillbaka  efter 6-1 förlusten mot Oskarshamn med en vinst med 3-1 över Linköping.

Djurgården åkte även dom på pumpen mot Oskarshamn,men där var det klart jämnare mellan lagen.

Brynäs har faktiskt inte vunnit över DIF på fem försök,nu är visserligen Ersson tillbaka i Brynäs målet och Armalis är skadad i DIFs mål men här lutar det åt att det blir ytterligare en vinst för Stockholmarna.

4.Malmö-Leksand

Malmö kommer ifrån en 4-1 seger mot Örebro,vilket är riktigt starkt gjort.

Leksand å sin sida förlorade senast mot ett vilt kämpande HV71,där behövdes både förlängning och straffar.

Leksand är riktigt bra medans Malmö är starka hemma,helgardera!

5.Rögle-Linköping

Rögle förlorade senast på övertid mot Färjestad men var nära att vända ett tvåmålsunderläge,och sista tio minuterna visade dom hur starka dom är.

Linköping har fortsatt svårt att vinna och här behöver man spela upp sig enormt för att det ska bli några poäng, och när det dessutom inte verkar som att laget är helt i balans spikas 1an.

6.Örebro-HV71

Örebro gjorde en blek insats i Malmö senast och förlorade med 4-1,men dom också haft problem med både boxplay och powerplay sista tiden,och statistiken är inte smickrande.

HV71 tog en efterlängtad seger efter att ha besegrat Leksand efter förlängning och spelade faktiskt bra matchen igenom även om Leksand tryckte på i slutminuterna.

Det bör trots att HV spelat upp sig räcka med 1X här.

7.Skellefteå-Växjö

Lagen möttes senast i torsdags där Växjö vann med 2-0,starkt av dom att nolla Skellefteå som i sina bästa stunder kan vara riktigt farliga.

Även om Skellefteå är starka hemma,så lutar jag åt att Växjö lämnar norrland med hela poängskörden.

8.AIK-BIK Karlskoga

Karlskoga har vunnit båda mötena denna säsong,och är ofta jobbiga att möta.

AIK har väldigt svårt att sela bra över tid, och här behöver dom vara på topp för att inte förlora.

Jag kommer ta ställning här då det på förhand ser ut att bli en bortavinst här.

 

Häng gärna på en andel eller två via knappen nedan!

 

Antes PP

 

 

 

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]