Nyhet!

Powerplay Analys och Tips 27/2

Tjenare!

Dags för ännu en powerplay omgång med SHL som huvudnummer och vida sin sida får dom matcherna Allsvenskan och Allettan.
Lilla 20krs systemet hittade hem igår och x5 systemet var ett mål ifrån,tråkig utdelning tyvärr.
Omgången ser intressant ut även om det finns ett par starka favoriter ser dom övriga matcherna mer öppna ut.

Antes PP

 

Match.1 – Linköping-Örebro

Örebro slog Rögle senast med klara 5-2 vilket var väldigt starkt,deras defensiv har varit genomgående bra hela säsongen och nu verkar offensiven vaknat till ordentligt efter att ha varit lite svajiga efter Brome lämnat för NHL,Linköping har det fortsatt jobbigt och har nu tre raka förluster även om man är jobbiga att möta hemma så har man inte lyckats vinna över gästerna på tre försök denna säsong,tvåan är således en solid spik att inleda omgången med.

Match.2 – Växjö-Luleå

Lurig match i Växjö  där den stora björnen från norr inte är att känna igen och man undrar hur det är ställt med norrbottningarna,som nu har tre raka förluster,hemmalaget har det inte heller så lätt men lyckades ändå kämpa ner LHC senast,för den djärve är ettan till fint odds en chansspik men jag kommer nog ta med samtliga streck här då man inte vet när gästerna ska vakna till.

 Match.3 – Frölunda-Djurgården

Det var ett riktigt ångestmöte senast i Luleå där Frölunda gick segrande ur striden,dock så kostade det då man fick Lundkvist avstängd för en tackling.
Djurgården skapar gråa hår för undertecknad och för resten av Djurgårdsfamiljen,har spelat bra på slutet men lyckas inte få in puckarna bakom målvakterna,avsaknaden av Josefsson och Strandberg märks varje match,med tanke på att Frölunda hade fyra raka förluster innan Luleå och djurgården faktiskt skapat chanser för fler poäng än raden anger,bör ändå samtliga streck tas med på kupongen då Frölunda blir ganska överstreckade här.

Match.4 – Malmö-HV71

Malmö har nu tre raka segrar och är dessutom starka hemma,gästerna HV71 har fyra raka förluster och med tanke på tabelläget är man i desperat behov av poäng, och här bör man ta samtliga streck också då Malmö har bättre form,men desperationen hos gästerna inte ska underskattas.

Match.5 – Rögle-Skellefteå

Rögle har förlorat mot både Örebro samt Färjestad sista två matcherna och bara lyckats göra 2 mål framåt,börjar nerverna komma in under huden på spelarna?
Skellefteå å sin sida har kommit tillbaka ordentligt på vinnarspåret sen 3-6 torsken mot Leksand och har nu tre raka,klar fördel för gästerna här och en möjlig spik för lilla kupongen där den större kupongen åtminstone låser på 2 och 1.

Match.6 – Almtuna-Björklöven

Almtuna går riktigt bra nu fyra vinster och en förlust senaste fem matcherna,och jag fastnar på förlusten i min analys då man mötte Västerås som är ett starkare lag på pappret och förlorade med 1-3,här kommer gästerna Björklöven på besök som är just ett bättre lag på pappret och har dessutom vaknat till spelmässigt med tre raka klara segrar och tror att upplänningarna får svårt här och möjligtvis att krysset får följa med en stor kupong,annars trolig 2 i Uppsala.

Match.7 – Kristianstad-Västervik

Hemmalaget lyckades kämpa ner Tingsryd senast som visserligen är i en svacka,men hemmalaget hade innan dess fyra raka förluster.
Gästerna kommer med tre raka vinster och man har sett riktigt inspirerande ut på slutet och man har här en god chans att ta tre poäng här om spelet håller i sig,dessutom vann man bara förra veckan med 3-0 mot Kristianstad,även här en trolig tvåa.

Match.8 – Hudiksvall-Bodens HF

Två lag som är på segertåg med fem raka vinster vardera,senaste mötet  lagen emellan slutade med uddamålsvinst för gästerna och här plockar jag fram stora pennan direkt och tar samtliga streck,även om gästerna har ett riktigt starkt bortaspel.

Låter det vettigt finns andelar att tillgå via knappen nedan, annars önskar jag er all lycka på spelet idag!

 

Antes PP

 

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]