Nyhet!

Powerplay analys och tips 3/3

Tjenare!

Dags för en  ny powerplay och vi har en kupong med Allsvenskan samt Allettan på kupongen,finns några stora favoriter och ett par av dom ligger risigt till enligt mig.

 

Antes PP

 

Match.1 – Mora-Modo

Lagen möttes igår kväll där Mora tog en komfortabel seger där man ledde med hela 5-1 inför sista perioden,och gästerna Modo är ordentligt under isen och med 6 omgångar och bara 8 poäng ner till Playout är det verkligen kniven mot strupen för  Modo och det skulle vara av den anledningen man inte lämnar Mora ensam på kupongen.

Match.2 – AIK-Kristianstad

Fyra raka förluster för AIK och formen är minst sagt svag,visserligen har man 2-1 i matcher denna säsong på gästerna men när man blir stora favoriter och tunga Kristianstad med Calle Clang kommer på besök som kämpar för att göra en okej avslutning på säsongen och AIK dessutom blir alldeles för stora favoriter tas samtliga streck med på kupongen med förhoppning om bortaknall till cirka 5 gånger pengarna.

Match.3 – Västerås-Tingsryd

Västerås har efter en svacka på fem raka förluster nu tagit två starka segrar i rad och känslan är att det har varit höga toner i Västerås omklädnings samt videorum.
Tingsryd är inne i en svacka och förlorade senast mot Kristianstad.
När hemmalaget kan hoppa upp två placeringar vid vinst väljer jag att ta ställning för hemmalaget,även om det är med viss tveksamhet besitter man större kapacitet och bättre form än gästerna.

Match.4 – BIK Karlskoga-Almtuna

Karlskoga har spelat lite ojämnt här på slutet efter att ha radat upp segrar för jul,innehar tredjeplatsen men vid vinst går man om Björklöven och lär komma ordentligt laddade
Almtuna slog tillbaka just Björklöven senast och har verkligen spelat upp sig på slutet.
Oddsen är riktigt låga på hemmavinst och och bortavinst rensas det rejält väljs 1 och 2 här.

Match.5 – Väsby-Södertälje

Södertälje besitter hög kapacitet men man vet aldrig riktigt vilken inställning dom har för dagen men absolut ska dom vara favoriter här.
Väsby kämpar för sin överlevnad och  det inte otänkbart att lämna platsen näst sist i tabellen,man har lånat in den unga Bjerselius med 30 SHL matcher med DIF denna säsong och får i honom en energisk spelare som är duktig i Boxplay och kan bli viktig i slutstriden.
När man dessutom slagit både Löven,AIK samt Mora senaste omgångarna tas samtliga tecken med på kupongen.

Match.6 – Troja/Ljungby- Nybro Vikings

Hemmalaget är en av säsongens stora besvikelser med vara 6 vinster på 16 matcher och tippades vinna serien vilket känns väldigt långt bort och man har inte alls fått det att stämma.
Gästerna däremot har gjort det riktigt bra,har bara spelat 13 matcher men ligger ändå 2:a i tabellen och har dessutom slagit Troja vid dom två senaste mötena denna säsong, spik 2 för den modige,annars bör minst X följa med på större kupong.

Match.7 – Karlskrona-Mörrum

arlskrona har varit lite av en besvikelse i år och har haft enorma problem med sitt spel nu vann man senast men hade innan dess fyra raka förluster.
Gästerna Mörrum å sin sida har varit en riktigt överrsskning,men har svårt mot just Karlskrona med tre förluster,fördel hemmalaget men här tas samtliga streck med fort som ögat.

Match.8 – Mariestad-Dalen

Mariestad har inte fått spelet att stämma över tid och är svåra att räkna på.
Dalen har varit riktigt bra över säsongen och ligger på en tredjeplats har dessutom studsat tillbaka efter en svacka,fördel bortalaget men samtliga streck är att föredra.

 

Antes PP

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Powerplay Analys 11/9
Äntligen! Dags för SHL premiär och samtliga matcher finns på kupongen och fylls ut med en allsvensk match. Spännande säsong har vi framför oss där flera av lagen har kryddat med gott om rutin från NHL och en hel del hemvändare. Vi hoppar rakt in i omgången, där första tävlingsmatchen alltid är lurig och skall […]
Lucas Powerplay 3/6
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:14, 3/6-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Schweiz – Tyskland = 1X Schweiz har gjort ett riktigt bra slutspel där man slutade på en andra plats med fem vinster och två förluster. Enda dåliga matchen som Schweiz gjort under turneringen hittills kom mot Sverige med en 0-7 förlust. Utom den matchen har […]
LUCAS Powerplay 27/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 19:14, 27/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Sverige – Tjeckien = 1X2 Sverige öppnade VM tungt med både förlust mot Danmark och Belarus. Men kom tillbaka starkt nu i tisdags med kniven på strupen när de krossade Schweiz med 7-0 och visade verkligen att Sverige inte går att räkna bort. Trots att […]
Lucas Powerplay 20/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 23:59, 20/5-2021Andelar: 6 stInsats: 45 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tampa Bay – Florida = 1 Tampa har varit bra under hela säsongen och blev trea i den centrala divisionen och i slutspelet möter dem ett bra Florida som blev tvåa i den centrala divisionen. Fast att Florida kom före i grundserien har Tampa imponerat […]
Lucas Powerplay 13/5
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 15:59, 13/5-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Tjeckien – Sverige = 1X2 Det är en match i turneringen Carlson Hockey Games som är den sista turneringen inför VM så den är viktig för alla spelare i båda lagen visa att dem vill med till VM. Sverige gjorde sin första match i turneringen […]
Lucas Powerplay 25/3
Lucas POWERPLAYSpelstopp: 17:59, 25/3-2021Andelar: 10 stInsats: 54 krSpelbolag: Svenska Spel Spela Lucas Powerplay Djurgården – Linköping = 1X2 Linköping har gått sjukt starkt på slutet med fyra raka vinster och spelet har fungerat riktigt bra och dessutom har man lämnat bottenstriden bakom sig för att behöva kvala sig kvar. Djurgården vann senast mot Brynäs med 4-1 men är […]