Nyhet!

Europatipset 14/3 med 4 Miljoner jackpot!

Ett intressant Europatips står på agendan med hela 4 miljoner jackpot. Det är matcher från Europas 5 bästa ligor vilket alltid är bra eftersom det är de lagen man har koll på! Det är en helg mitt i Europaspel för vissa av lagen, vilket gör att man kan fälla favoriter då de kan rotera!

Till andelslsaget!

 

1. Arsenal – Tottenham, 2 (12)

Först ut bjuds vi på ett Londonderby, mellan två lag som gör en usel säsong i ligan. En match som är klurig på förhand då det är lag med extremt bra högstanivå men också lag med en låg lägstanivå. Båda lagen kommer från Europa League åttondelsfinaler vilket betyder att det kan vara en del sega ben. Något som gör att laget som tar ledningen kommer få en enorm fördel. Det gör att 12 känns bra då det är två lag som är bra på att ligga lågt, men som inte har samma styrka i att föra matcher.

2. Manchester United – West Ham, X (1X)

Det ska spelas en toppmatch i England då femman West Ham gästar tvåan United på Old Trafford. En match där viktiga poäng ska utdelas. För att United vill fortsatt behålla sin andraplats medans West Ham har chans på topp 4 vid seger. Hur som helst så är det en match som United är favoriter i, men faktum är att laget spelade match i torsdags senast. Till skillnad från West Ham som fått vila sedan förra helgen. Det gör att jag tror att det kan bli ett kryss i denna match med tanke på att några spelare från hemmalaget kan vara lite slitna.

3. Leicester – Sheffield United, 1 (Spik)

Sist ut från Premier League detta Europatips är mellan lag som ligger långt ifrån varandra. Trean Leicester ska försöka vinna mot jumbon Sheffield. En match där jag tror starkt på hemmalaget eftersom man fått vila i en vecka och är sugna på andraplatsen i tabellen. Sheffield gjorde sig nyligen av med sin huvudtränare vilket kan påverka laget mycket nu, de första matcherna med ny tränare. Säsongen är mer eller mindre över för Sheffield vilket hemmalaget kan utnyttja.

4. Cagliari – Juventus, X (X2)

Detta är en intressant match på många olika sätt. Cagliari slåss i botten av tabellen och har lyft sig markant de senaste omgångarna. Juventus istället har en enormt tung vecka då man åkte ut i Champions League mot Porto. Dessutom är man helt körda att vinna ligatiteln, så det lär vara en hel del sura miner de kommande matcherna för bortalaget. Så även om Juventus är  favoriter så ska krysset med eftersom det är ett Cagliari med full motivation mot ett Juventus utan.

5. Milan – Napoli, 2 (1X2)

I Milano ska en till synes svår match spelas mellan två starka lag. Det är ett Milan som förvisso endast har 6 poäng upp till förstaplatsen, men laget är mitt i ett dubbelmöte mot Manchester United som man prioriterar en del. Napoli ligger på sjätteplats och ska försöka knipa en Europaplats, så med tanke på att man inte har något Europaspel kan man fokusera fullt ut på ligan. Tycker alla streck ska med här, framförallt när Milan är duktigt överstreckade.

6. Parma – Roma, 2 (X2)

Sist ut ifrån Italien är botten mot toppen. Roma kommer med 3 raka vinster och lär vilja ta denna vinsten också då man hänger med och slåss om de tre första platserna. Parma ligger nästsist och går tungt, dock spelar man ofta oavgjort. Samtidigt spelar Roma Europa League och lär vara lite tröttare än hemmalaget. Så tycker X:et ska med på ett överstreckat Roma!

7. Sevilla – Real Betis, 1 (12)

Vi vänder blickarna emot Spanien och La Liga där lite av en toppmatch ska spelas. För det är en match som kan påverka om lagen får Europaspel eller inte nästa säsong. Sevilla åkte ut mot Dortmund i Champions League den gångna veckan och ska försöka få ny energi genom att slå Betis. Men det är ingen enkel uppgift då det bara skiljer lagen 6 poäng, ska tilläggas att Betis har 4 raka vinster. Jag tror inte denna match slutar oavgjort då dessa två lagen spelar överlägset minst oavgjort i ligan. Endast 3 matcher har de båda lagen spelat lika vilket är häpnadsväckande. 12 är fin och lagets som är starkast för dagen går vinnande ur denna strid.

8. Granada – Real Sociedad, 2 (Spik)

Detta är en match som undertecknat gillar 2:an starkt. Både om man ser till motivation och klass så ska bortalaget vinna denna match. För att Granada spelar Europa League och kommer prioritera de starkt eftersom man är i ingenmansland i La Liga. Annat är det för Sociedad som inte har Europaspel och som ha chans på topp 4 i ligan. Till det ska tilläggas att man har fyra extra dagars vila till denna match. Solklar 2:a!

9. Eibar – Villarreal, X (1X)

Detta är återigen en match som påverkas av Europaspelet. För Villarreal är småfavoriter i denna match, men de har inte heller någon större motivation i ligan. För att man har inte vunnit någon av sina åtta senaste ligamatcher, vilket inte är konstigt då man lagt alla resurser på Europa League. Eibar slåss för överlevnad och spelar ofta oavgjort vilket gör att det känns som en kryssmatch. Utöver det ska ettan med då motivationen helt klart talar för hemmalaget. Villarreal är överstreckade vilket gör att 1X har bra värde.

10. Monaco – Lille, 2 (1X2)

I Frankrike så bjuds vi på en riktigt spännande match. Ligaledarna Lille åker för att möta fyran Monaco. Hemmalaget som är de offensivt bättre laget, men där Lille är det klart starkare defensiva laget. Monaco är favoriter både oddsmässigt men också streckmässigt. Men tycker inte man kan ta bort Lille som endast förlorat 2 matcher på hela säsongen. Så alla streck ska med då det är en så pass jämn match.

11. Lens – Metz, 1 (Spik)

Detta är en sexpoängmatch som kan avgöra vilket lag som tar sista Europaplatsen. Dock är detta en match som jag håller hemmalaget som det klart bättre. Man är ett effektivare lag offensivt som gör fler mål, vilket kan avgöra denna match. Lens kommer med 7 ligamatcher utan förlust, jämfört med Metz som förlorat 3 av sina 5 senaste ligamatcher.

12. Leipzig – Frankfurt, 1 (Spik)

I Tyskland hittar vi också en toppmatch mellan tvåan Leipzig som tar emot fyran Frankfurt. Hemmalaget som åkte ur i Champions League i veckan vilket såklart är tungt, men då har man istället chans på att prioritera ligan fullt ut. För skulle man vinna denna match så är man endast 2 poäng ifrån mäktiga Bayern. Så laget lär ha ställt om och har siktet inställt på att slå Frankfurt.

13. Stuttgart – Hoffenheim, X (1X)

Sist ut får vi ett mittenmöte i Bundesliga. En match där två jämnstarka lag möts, och en match där de båda lagen säkerligen skulle ta ett kryss på förhand. Bortsett från det så anser jag att hemmalaget besitter de vassare kvaliteterna. För man spelar en bättre fotboll, och har både gjort fler mål men även släppt in mindre mål än sina motståndare. 1X här!

Till Europatipset hos Svenska Spel!

Exklusiva speltips i mailen

Få veckans hetaste speltips i mailen före alla andra. Helt gratis.

Please wait...

Tack för att du registrerade dig!

Fler Speltips
Stryktipset 18/9
Spelcash stryktipsanalys 18/9. Vi guidar er mot 13 rätt.
Europatipset 15/9
Ingen vidare utdelning i söndags då många favoriter höll emot trycket, det positiva är att vi får en dubbeljackpot till dagens omgång! Fem miljoner kronor extra att slåss om idag! Formen är god i laget och vi smygstartade veckan med full pott på topptipset igår. Hitta din jackpot-andel nedan: Omgångens hetaste match – 1. Liverpool […]
Stryktipset 11/9
Spelcash Stryktipsanalys 11/9
Europatipset 5/9 – VM-kval
Europatipset denna söndag bjuder på mestadels VM-kval, både från europeiska och sydamerikanska länder. Utöver dessa inkluderas även två matcher från La Liga 2 för att fylla ut talongen. De matcher som blir mest intressanta att följa är Match 1, mellan Belgien och Tjeckien, och Match 7, det sydamerikanska derbyt mellan Brasilien och Argentina. Spelstopp 17:59. […]
Stryktipset 28/8
Vi tackar Dennis för många fina Stryktipsanalyser. Nu har turen kommit till mig och tillsammans ska vi knäcka koden till de magiska 13 rätta strecken. Stryktipset den här lördagen bjuder på en härlig matta av matcher från de brittiska öarna samt jackpot på 17 miljoner. Häng med på resan mot 13 rätt! 1. Liverpool – […]