Speltips 1/3 inför Everton-Southampton

Måndagen bjuder oss på en match från Premier League och den spelas på Goodison Park mellan Everton vs Southampton. Två lag som inledde denna säsong stark men har haft en lite tuffare period på slutet.

Match: Everton-Southampton
Speltips:
Everton rak 1a
Odds: 
2.16
Spelbolag: 
Coolbet
Units: 
3

Everton kommer från en oerhört viktig och tung seger i merseyside derbyt mot Liverpool. Innan det hade Ancelottis mannar det lite trögt med poängproduktionen. Nu är truppen nästan helt fri från tunga avbräck, går väll att argumentera för att Mina ev går in i en startelva. Spelare som James, Calvert Lewin ser ut att vara i fint gått slag igen likt i början av säsongen.

Southampton befinner sig just nu i en djup svacka. Ser man till dom 10 senaste matcherna i ligan har man inkasserat minst antal poäng av samtliga lag. Lägg till att frånvarolistan är relativt lång med spelare som Walcott, Walker Peters, Romeu och idag är även nyförvärvet från Liverpool Minamino osäker. Oklart exakt vad deras plötsligt dipp beror på, men det ser allt annat än bra ut i dagsläget för The Saints.

Everton kommer som nämt ovan från en tung seger mot Liverpool och jag tror att det givetvis stärker dom enormt. Southampton med deras form och frånvarande spelare har jag väldigt svårt att se dom hota Everton ikväll. Everton har i skrivande stund fem poäng upp till fyran West Ham som innebär CL plats, lägg dessutom till att man har två matcher mindre spelade. Med andra ord har Ancelotti ett drömläge att haka på platserna om Champions League och det tror jag man gör genom att vinna ikväll. 

Jag spelar Everton rak 1a