Speltips 13/2 inför Brighton-Aston Villa

Kvällsmatchen i Premier League spelas på Falmer Stadium mellan Brighton-Aston Villa. Hemmalaget spelade i veckan medans bortalaget fått lite längre vila vi får se vad det kan ha för betydelse. Två lag som främjar den roliga fotbollen så ska verkligen bli oerhört intressant och se hur detta kommer att gå.

Match: Brighton-Aston Villa 
Speltips: 
Aston Villa asien 0.0
Odds: 
1.86
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Brighton har visat upp en fin form på slutet, och man kan inte annat än att lyfta på hatten för vad Potter gör med detta lag. Man spelar en fin och attraktiv fotboll, hade man en bättre nia så är jag övertygad om att man hade legat högre upp.

Aston Villa slog Arsenal senast och man är återigen upp på vinnartåget. Jack Grealish bär sitt lag framåt och det är häftigt och se han spela. Truppen är fortsatt fri från tunga avbräck vilket ger Smith en stor kontinuitet som ger framgång.

Jag tror detta kommer bli en jämn match i grunden, där Brighton kommer ha lite mer boll. Dock så är min analys att Brighton är ett lag som passar Aston Villa bra, där bortalaget kan ligga på omställning och där kan man såra hemmalaget. Watkins, Grealish, Barkley kommer att ha en rolig kväll. Således spelar jag Aston Villa asien 0.0 där vi får insaten tillbaka om det blir oavgjort.