Speltips 14/2 inför Everton-Fulham

Sista matchen ut denna Söndag i Premier League är mötet på Goodison Park mellan Everton vs Fulham. Hemmalaget spelade en tuff match som varade i 120 min i veckan mot Spurs, vad kan det ha för inverkan på Carlos mannar? 

Match: Everton-Fulham
Speltips: 
Fulham asien +0.5
Odds: 
1.84
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Everton startade denna säsong på ett mycket fint och överraskade många. Efter en liten formsvacka har man återigen hittat lite form, men det ser inte alls lika bra ut som i början av säsongen. I veckan så kom det ett tungt avbräck, stor stjärnan Calvert-Lewin gick ut skadad och kommer vara borta ett tag framöver.

Fulham började denna säsong svagt, men på senare tid har man visat sig vara ett oerhört svårslaget lag. Man får ge att Parker fått ordning på detta lag. Jag håller det som högt troligt att man faktiskt löser en premier League plats till nästa säsong.

Jag tror att dels Evertons avbräck på DCL samt att man spelade 120 min i veckan mot Spurs kommer ta ut sin rätt. Fulham som kommer utvilade samt extremt motiverade för att knapra in på Newcastle i racet om säker mark så tycker jag att Everton är lite för stora favs. Således spelar jag Fulham +0.5 asien.