Speltips 2/2 inför Sheffield-WBA

Vilken otroligt viktig match det spelas ikväll och det kanske inte är den match som alla kommer att sätta sig och kolla på ikväll men oj vad den betyder mycket. Vi har lag 20 mot lag 19 i tabellen och det handlar om överlevnad. Två lag som ät fullt medvetna om matchens dignitet. 

Match: Sheffield-West Brom
Speltips: 
West Brom +0.5 asien
Odds: 
1.84
Spelbolag: 
Bethard
Units: 
3

Sheffield var förra säsongens överraskning, dom var otroligt tunga att möta och var svåra för alla lag att slå. Denna säsong har inte blivit en likadan succé, hemmalaget parkerar på sista plats och Wilder försöker manna på sina gubbar. På senare tid har det skett en förbättring men frågan är om det räcker för jag tycker det ser riktigt knackigt ut under långa stunder.

West Brom sparkade Bilic sedan en tid tillbaka och tog in den manager som vet allra bäst hur man håller ett dynggäng kvar i högsta ligan och vi pratar givetvis om Big Sam. Sam Allardyce har inte haft någon strålande öppning som manager för sitt WBA, men dom tar sina poäng här och där. Senast vart det ett kryss hemma mot Fulham.

Jag tror denna match kommer bli väldigt tillknäppt. WBA kommer att ligga rätt med 11a spelare och låta Sheffield föra matchen och jag tror inte hemmalaget har den kvalité att luckra upp ett lågt stående WBA. Således tror jag starkt på att WBA med Allardyce i spetsen vet exakt vad som krävs för att lösa en pinne i denna viktiga match. Jag spelar WBA +0.5 asien. 

Jag spelar WBA +0.5 asien