Speltips 2/3 inför Man City-Wolves

För dagen suveräna serieledarna Manchester City tar ikväll emot Wolves. Ett Wolves som inte levt upp till dom förvarningar som var inför säsongen. I dagsläget skilda världar sett till form och tabelläge. 

Match: Man City-Wolves
Speltips: 
Man City att vinna och hålla nollan
Odds: 
1.72
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Manchester City går för rekordet mest antal segrar i rad och just nu har man svårt och se vilket lag dom ska förlora mot. Defensiven är otrolig gedigen, man har enbart släppt in 16 mål på 26 matcher vilket är enastående siffror. Framåt finns det spelare så att det räcker och blir över med absoluta toppspelare.

Wolves var ett lag som jag personligen hade höga förväntningar på för säsongen. Visst en del skador har försvårat att prestera och då tänker jag framförallt på Rauls frånvaro. Det ser man tydligt på lagets målproduktion där man enbart gjort 27 mål på 26 matcher.

Man City går som tåget och man släpper dessutom inte några mål. Man har på senaste 11 matcherna hållit nollan åtta av dom. Tar man den ekvationen och placerar in med att Wolves har problem att producera mål så blir det enkelt för mig att dra slutsaten. Jag spelar Man City att vinna och hålla nollan till 1.72.

Jag spelar Man city att vinna och hålla nollan