Speltips 21/2 inför Aston Villa-Leicester

Avspark 15:05 denna Söndag sker på Villa Park mellan Aston Villa vs Leicester. Det går i ryktes väg att hemmalagets nyckelspelare är frånvarande till denna match och då pratar jag självklart om Jack Grealish. Detta blir en väldigt intressant match samt en viktig sådan för kampen om europaplatser. 

Match: Aston Villa-Leicester 
Speltips:
Leicester -0.25
Odds: 
1.71
Spelbolag: 
Bet 365
Units: 
2

Hemmalaget är inne i en liten formsvacka för tillfället, senaste matchen mot Brighton ska man tacka sin målvakt Martinez för att det inte vart förlust. Stämmer ryktena om att Grealish är frånvarande så är det givetvis ett enormt avbräck. Spelet har hackat en del på slutet och det är inte riktigt samma energi och tryck i hemmalaget.

Leicester är inne i en godform för tillfälligt samt att man fått tillbaka sin stjärnforward Jamie Vardy. Tittar man exempelvis på en tabell utifrån dom senaste 15 matcherna så ligger Leicester på en tredje plats, det säger en hel del om lagets kvalité.

Minus på bortalaget är att dom spelade i Europa under veckan, men jag tror dock att Leicester löser en vinst här. Dom har formen samt att hemmalaget inte ser lika bra ut för tillfället. Jag tror detta blir överlag en jämnmatch men ser man till Xg dom senaste matcherna så bör hemmalaget få det tufft här. 

Jag spelar Leicester +0.25